asket -> RE: Godišnji i hrana za alergičare (19.3.2009 11:51:45)
|
do sad nisam nikad nosila sa sobom - iz Ljubljane. uvijek smo nabavili prvi dan kad smo došli na odmor. i sama sam razmišljala, da bi ove godine uzela od doma, pa mi nije do problema na granici. ali još više - nije mi do problema sa detetom!!! obično na odmoru nema velikog hladnjaka, da bi mogli sve stavit unitra. a za dva tjedna tog nije malo. zapravo sad razmišljam, da je problem samo u kruhu. mali neče da jede bezglutenskog ( i ja ga baš ne volim), u običnim trgovinama je u svakom nešto od pšenice, tako da moram pronači nešto od pire ili drugih žita (samo da nema pšenice) i da mi je na dohvat ruke kad treba. možda je problematično još riževo ili ovseno mlijeko, jer ga nema u svaki trgovini. sigurna sam, da bi sve to negdje u zadru našla, a nije mi interes celi odmor lutati po celom zadru i brinuti samo o hrani. nači čemo trgovinu u blizini trajekta, nešto ponijeti od doma i stvar pojednostaviti.... :-) zapravo nije problem odmor sa alergičarom, treba se samo organizirati u pravo vreme.
|
|
|
|