Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 20:54:33
|
|
|
|
Marta j
|
Ja samo pastetu od tune. Al moja baka super radi sirne namaze bas mi je neki dan mama donijela baka poslala.Njami....
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 20:57:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Tunu radis sa komadicima iz konzerve + kuhana jaja, maslac, majoneza, senf, zacini.....ili imas jos neke sastojke?
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:03:08
|
|
|
|
Marta j
|
Ja radim da u sjeckali izmjesam-2 tune iz konzerve,kuhana jaja,malo senfa,jednu majonezu,jedno vrhnje,sol i ubacim jos 2 kocke zdenka sira za mazanje probaj bude puno ljepsa.Isve to smiksam i ostavim u frizderu da se sitsne.
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:04:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Bas je sutra planiram napraviti...ajde bas cu probati to sa zdenka sirom. Vrhnje i ja stavim samo sam zaboravila napisati. TNX!
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:05:48
|
|
|
|
Marta j
|
Nisam ni ja stavljala zdenka sir dok nisam vidjela na vecari za 5 i tada sam probala i bude mi puno bolje nego bez.
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:09:58
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ja sam neki dan radila dovaći liptauer , namaz sa svježim sirom , obožavam ga , meki pota napravim namaz od tune .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:11:11
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica ja sam neki dan radila dovaći liptauer , namaz sa svježim sirom , obožavam ga , meki pota napravim namaz od tune . Sto jos ide unutra osim svjezeg sira?
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:15:49
|
|
|
|
mamavlatkica
|
u mom receptu kaže da ise svježi sir , kapari i posebni zaćin za lip tauer koji možeš naći u dućanu . Sutra ču još vidjeti recept od frendice ona ne kupuje te žaćine bveš sama radi svoje . meni je liptauer super na tostirani kruh , pravi obrok za lahgani rućak . Moj tata je radio namaz os sviježeg sira vrhnja , češnjaka , crvene paprike i peršina , jedna od nejgovih naj popilarnijih je namaz od svježeg sirovog biftera sa tavbaskom koji se stavlja na topli kruh koji se prethodno namaže maslacom .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:18:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala ti
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:20:32
|
|
|
|
mamavlatkica
|
sutra napišem recept za liptauer kad ga skopiram od frendice .
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:52:14
|
|
|
|
dominik
|
riblja pasteta: baza: kuhani file oslica, maslac, maslinovo ulje, cesnjak, vrhnje za kuhanje, kaprle, usoljene srdele, sol, papar, kuhani zumanjak.....dodaci: losos ili tuna ili kozice (kuhane) ili moze ostat samo od oslica pasteta
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:53:00
|
|
|
|
dominik
|
sirni namaz: svjezi sir, kis vrhnje, sjeckani feferon, cesnjak, sitno kosani luk, sol, papar, crvena mljevena paprika
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:55:13
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: dominik riblja pasteta: baza: kuhani file oslica, maslac, maslinovo ulje, cesnjak, vrhnje za kuhanje, kaprle, usoljene srdele, sol, papar, kuhani zumanjak.....dodaci: losos ili tuna ili kozice (kuhane) ili moze ostat samo od oslica pasteta Uuuuuu, ovo dobro zvuci
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:57:01
|
|
|
|
dominik
|
namaz od mariniranog povrca: tikvice, patliđani, paprika, šampinjoni, paradajz - sve se izreze se na ploske i spece na gril tavi ili rostilju, nakon kaj se ohlade zalije se maslinovim uljem, cesnjak, svjeze zacinsko bilje, acetobalsamico, bucino ulje, sol, papar. nakon 5 sati stajanja - mozete jesti kao fini prilog, ako to ne zadovoljava onda...- ocjediti povrce, dodati maslaca, sve sa stapnim mikserom usitniti i ako je pregusto dodati malo marinade od povrca a ako je prerijetko dodati jos maslaca. dobar tek
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:57:41
|
|
|
|
dominik
|
kitim se mm perjem
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:58:22
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ponekad tunu, ali isprobat ću i martin recept, čini se odličan...moj je sličan, samo bez zdenke
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:59:14
|
|
|
|
tikica_69
|
dominik - svaka cast
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 19.3.2009 21:59:30
|
|
|
|
Lady3
|
mljaaac...fino..
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 20.3.2009 10:16:36
|
|
|
|
scarlet
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Ja radim da u sjeckali izmjesam-2 tune iz konzerve,kuhana jaja,malo senfa,jednu majonezu,jedno vrhnje,sol i ubacim jos 2 kocke zdenka sira za mazanje probaj bude puno ljepsa.Isve to smiksam i ostavim u frizderu da se sitsne. Samo umjesto vrhnja putar i još dodam sitno isjeckane kisele krastavce i malo luka.
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 20.3.2009 10:17:38
|
|
|
|
mariola
|
I ja kisele krastavce i kapare, bez zdenke
|
|
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 20.3.2009 11:10:26
|
|
|
|
ejmama
|
Pravim samo namaz od tune, bez vrhnja.
|
|
RE: Namazi iz kućne radinost 20.3.2009 13:47:39
|
|
|
|
Kika83
|
samo paštetu od tune
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!