Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 14:54:30
|
|
|
|
Ruža
|
FJ da ga pošaljem k tebi da ga naučiš spavati u njegovom krevetiću?
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 14:55:03
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 A čuj i stariš.kao i sve mi... Starim??? Ne...ja ne...Kaj bi tek bilo da sam imala djete u 40-tim? Jesi ti vid'la moje godište? Starim! Pih, koja uvreda. I to mi govori ona koja je za svoje godište stavila četiri zvjezdice...Pih...
< Poruku je uredio Zvonki -- 20.3.2009 14:58:10 >
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 14:55:12
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Mi smo Niku od mjesec dana stavili u njenu sobu,tako da ona nas krevet smatra mjestom za igranje.Cak sam ju htjela staviti pored nas kada je bila bolesna,ono,da mi je na oku,zbog temperature,ali je to bilo protestiranje s njene strane.Kao da ne kuzi da se tu spava jednako kao u kinderbetu. Ruzo,mi smo kupili babyphone,tako da nema sanse da ga ne cujes kada place.
|
|
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 15:02:45
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ruzo,mi smo kupili babyphone,tako da nema sanse da ga ne cujes kada place. Ma imamo ga. Ali bojim se da ćemo prije tatu iseliti iz kreveta nego njega.
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 15:03:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Ruža FJ da ga pošaljem k tebi da ga naučiš spavati u njegovom krevetiću? dogovoreno, a vjerujem da bi ga i FJ brzo prihvatio, možda da mu damo Đuru, umjesto Traktor Toma, da ga zagrli i lakše zaspi
|
|
[Obrisani korisnik] 20.3.2009 16:55:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 18:23:23
|
|
|
|
njanja
|
i meni je počelo sa onim dojenjima na svakih sat vremena...toliko je bilo učestalo dojenje da ja nisam znala za sebe i samo bi se selila oko njega za zamjenu cica i skupa bi spavali.....sada rijetko koju noć provede CIJELU u svom krevetiću, minimalno je od 3 h kod nas.....za sada se ne opterećujem kada ću ga izbaciti jer sam shvatila npr noćas da bolje da je kod mene pa da odspava 6 h u komadu (JUPIIII i to smo noćas 2. x doživjeli od 24-6), nego da se borim s njim da ga prebacim u krevet, a i sama sa sobom da ne zaspijem...jer ja valjda zaspim i prije njega.... a kako ću ga kasnije izbaciti?? "O TOME ĆU MISLITI SUTRA", hahahahaha
|
|
RE: Kako ih iseliti iz bračnog kreveta? 20.3.2009 21:02:46
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja svojima nisam dala ni da se usele niti mog JA nisam puštala u krevet kod nas.može doći samo na maženje.
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!