Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 23:43:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Candyyyyy!!!! Good evening!!!! kako si, kako ti je prošao dan?
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 23:46:25
|
|
|
|
Candy
|
Pa dobro,Mariachi di su te ženske večeras ?Kaj su sve popadale pod šank ?Znala sam ja da ne bu dobro,prerano su počele te runde danas ... Kako si mi ti?Curice spavaju pa mama došla na odmor malo ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 23:51:29
|
|
|
|
Anoniman
|
čuj... ne znam... kak mi se čini po temama, bilo je i mrtvih (pijanih) večeras.... nisam bila tu, kak ni ti, pa sam još živa eto, kako žensko može pomutit mozak.... žao mi je što ispaštaju oni koji s ničim nemaju veze... što ima žrtava kojima je do biti taoc, i onih koje su se tu slučajno našle dok se pucalo.... do sutra će se prašina slegnuti, nadam se da će ranjenici preživjeti i sretno se oporavljeni vratiti na RR. a... hvala na pitanju... odmaram još malo pa ću u krpe...
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 23:59:03
|
|
|
|
Candy
|
Ah da...žao mi je što je to tak' ispalo jer smo bile vesele popodne,družile se,zezale,a sad čitam da je bilo svega ... Ma sutra će sve biti opet ok i nadam se da će sutra na Raji opet biti veselo kao i uvijek ! Žene,cugaaaaaaa !
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 0:01:55
|
|
|
|
Anoniman
|
eto, ti i ja ćemo sad pomest prašinu i oprat pod, tak da sutra ujutro cure birc dočeka tip-top, čist uredan i mirisan.... sutra je novi dan! idemo dalje!
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 0:15:49
|
|
|
|
Candy
|
Tako je,Mariachi i ja večeras čistimo i molim Ivu za neki honorar ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 5:30:38
|
|
|
|
tiha
|
jutro kave za sve i ja odo ppaapa
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 5:33:02
|
|
|
|
dominik
|
super sve za mene srknem sve jer kad se ostala ekipa probudi onak bu hladna . ugodan dan
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 5:33:42
|
|
|
|
tiha
|
srkni ja vec kasnim pappaa
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 5:34:47
|
|
|
|
dominik
|
eh da teleportacija postoji
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 6:27:01
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Jutro ! Ja se samo ma kratko javljam tu jer mi je jućer bilo strašno neugodno čitati da me onako blatite . Moram samo reći da svatko ima pravo na svoj život i svoju slobodu . Sad jasno i glasno znam sa kime mogu ovdje prozboriti par rijeći a koga se moram kloniti pa će tako biti i ubuduće.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 6:55:18
|
|
|
|
Puli
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 6:56:06
|
|
|
|
Puli
|
kavica je servirana
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 6:57:32
|
|
|
|
Puli
|
i kolačić
< Poruku je uredio Iva Piva -- 23.3.2009 7:43:24 >
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 6:57:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
puli draga jutro i tebi , nadam se da si se lijepo odmorila . Kako cvjetić , moje muško još spava
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:02:43
|
|
|
|
Puli
|
a evo i pjesmice za razbuđivanje http://www.youtube.com/watch?v=YaZLeiXMK_0 pojest ću sve kolačiće
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:04:36
|
|
|
|
Lady3
|
mamavl.sama si se dovela u tu situaciju svojim nebulozama,lažima i uvjeravanjima nečega što ne drži vodu.Našla sam te i na drugim forumima gdje pričaš istu priču pa malo promijeniš,malo se žališ na nas i ostalo..Meni je dosta laži i licemjerja.Da si bar uvidjela da griješiš,da si rekla :žao mi je..ja bi ti pružila prva ruku i rekla:ok,idemo dalje,pružila ti drugu šansu..Stvar je u tome što neke cure ne ostavljaš na miru i više ne znaju kako to riješiti..Meni nije bio cilj nikoga blatiti i mislim da i nisam.onu temu sam otvorila i nisam uopće mislila da ćš ti opet izađi na vidjelo.Htjela sam riješiti neke sitnice poput netko previše kuka s nečime pa to nekoga iritira..ali kako su se cure javljale,tako si ti izašla na vidjelo.i to je sve što ću reći.Žao mi je što će neke cure ipak otići jer su se našle između dvije vatre kao ja prije mjesec-dva..J a ti ne želim zlo ni tebi ni tvome lijepome sinu..ali molim te shvati svu suštinu ove situacije i sagledaj je iz druge perspektive..nadam se da ćeš uspjeti riješiti neke svoje demone u svome životu i svoju energiju usmjeriti u nešto lijepo i korisno..Želim ti svako dobro i to zaista i mislim. .Cure nemojte otići ,ostanite,jer se osjećam krivo ako odete...nemojte dozvoliti da ono jučer pokvari vaše dojmove o rr.jer ovaj forum ima puno prekrasnih anđela koji će vam pomoći...Ako sam vas nečime uvrijedila ,ja se unaprijed ispričavam,nije mi to bila namjera..pozz moje cure...šaljem svima Hvala vam svima na vašim porukama,vašoj podršci..to samo potvrđuje ono što sam i prije znala..svi ste vi duša i srce ovoga foruma..
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:05:49
|
|
|
|
anne
|
Jutro svima! Odmah je lakše ustati kad je vani sunčeko! Puli prefino!!! Neka posebna prigoda?
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2009 7:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:06:06
|
|
|
|
Puli
|
i nisam baš bilo je buđenja noćas nakon dugo vremena a žensko je od 6 budno i kukuriče sreća pa radim popodne pa će dan biti nešto lakši a jan je pametan dečko ,samo nek pava šaljemo mu pusu
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:07:29
|
|
|
|
anne
|
Ajde cure ostavite se čoravog posla i ne kvarite predivan dan. Piši s kim hoćeš, s kim nećeš nemoj i svi sretni!
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:08:10
|
|
|
|
Puli
|
Puli prefino!!! Neka posebna prigoda?user posted image cvijeta me digla u šest pa mi je bilo dosadno
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2009 7:11:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 7:11:24
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ja opet po neznam koji puta ponavljam da nisma na raji zbog nikog , da sam došla pronaći ljude koji i odgovaraju i sa kojima se osjećam dobro , ne namijeravam zbog par vas koje ste me tako izvrijeđale otiči odavd gdje ima još onih koji me razumiju i znaju moje situacije malo detaljnije i nemaju ništa protiv jer su ok .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2009 7:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
imehkajokako vam se sviđa ime Istok?grozno je (
39%)
nije za dijete (
41%)
sviđa mi se (
6%)
čudno ali lijepo (
14%)
Broj svih glasova: 152Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!