Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 9:52:06
|
|
|
|
mamavlatkica
|
joj puli sad si me sjetila da polako poćnem i ja spremati stvari za uskrs , ima doma košaricu za jaaj , svijećice u obliku pisanica , i zekana još samo moram nabaviti neke sitnice . Više uopće ne znam kada točno pada uskrs.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 9:56:20
|
|
|
|
Puli
|
12.4. uskrs sad stvarno kidam nadesno
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 10:00:35
|
|
|
|
mamavlatkica
|
hvala puli srećo i misad kidamo , moramo presvući ritu pitu , klopati užinu a onda tko zna što dalje.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 10:07:35
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa ja vas napuštam.idem marendati a poslije......tko će ga znati uživajte u preljepom danu
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:09:24
|
|
|
|
lelo
|
Curke bok evo i friške kavice za sve
< Poruku je uredio Iva Piva -- 23.3.2009 7:10:02 >
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:10:08
|
|
|
|
Lady3
|
lelo bok..Kako si?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:11:25
|
|
|
|
lelo
|
super, banda ne dolazi na ručak pa guštam u tišini Kako si ti i Laura i Patrick ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:13:18
|
|
|
|
Marta j
|
Samo da vas pozdravim imam peglati brdo robe. A poslije cu do mojih na kavicu. Kako ste vi?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:13:39
|
|
|
|
Lady3
|
ok..smo.gledaju crtić ..a L.mora pospremiti svoj krš od igračaka.. buni se,ali posprema..E daj mi reci kako to da svi imate ispod posta koji napišete pp.e-mail.opcije blokiraj i to a ja nemam.Šta trebam kliknuti u mom profilu da i ja dobijem to?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:14:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i nas natrag , bili smo u kupnji hrane za psiće i macu , na povratku svratili do parkića , maleni se poigrao a onda smo krenuli kući . Nije ništa jeo za užinu , jako je cendrav u zadnje vrijeme ( totalno druga beba kad je bolestan , cendrav samo bi nešto zanovijetao) .Moje zlato sad spava a ja ću napraviti nešto za posao ( nekoliko naruđžbi ) , staviti krumpir da se kuha i malo sa vama tu čavrljati .
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:15:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni su po cijeloj bradi izbili neki pristici
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:20:20
|
|
|
|
Lady3
|
možda si na nešto alergična?ako trebaš dobiti ,meni tako zna biti i ako sam u plodnim danima?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:23:41
|
|
|
|
lelo
|
moraš ići u moj profil i označiti da ti se mogu slati privatne poruke, a zatm na dnu potvrdi. ali ja ti vidim da imaš sve na dnu tvojih postova. tikice da nisi nešto pojela ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:26:08
|
|
|
|
Lady3
|
ja ne vidim ispod ništa a kod svih vas to vidim..Ti vidiš svoje lelo?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:27:04
|
|
|
|
Lady3
|
eh,sorry Marta bok.. sad skužila..kako si mi ti danas?Mate dobar?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:27:49
|
|
|
|
lelo
|
ne ne vidim svoje, mislim da je to tak napravljeno,jer kad nekom šalješ pp onda samo stisneš ispod njegovog imena, a čitaš pp pod moja ringeraja.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:29:45
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: lelo tikice da nisi nešto pojela ? Nesto???...pojela sam toliko toga zadnjih dana da ni forenzicar bi znao od cega mi je to
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:31:13
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Samo da vas pozdravim imam peglati brdo robe. A poslije cu do mojih na kavicu. Kako ste vi? imam i ja tonu veša. dođeš peglat
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:31:55
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: lelo tikice da nisi nešto pojela ? Nesto???...pojela sam toliko toga zadnjih dana da ni forenzicar bi znao od cega mi je to
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:35:06
|
|
|
|
Lady3
|
tnx lelo...sad mi je jasno..a jesam tutlek..Tikice a šta si toga finoga papala..sigurno te muž izveo na večericu? Lelo kako Leon,nervozna zbog ctg-a?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:36:12
|
|
|
|
lelo
|
joj nervozna sam samo da se to završi i da vidimo kaj se događa u njegovoj glavici.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:42:11
|
|
|
|
Lady3
|
mogu misliti.. Sve će biti dobro vidjeti ćeš..Držim fige i Leonu i tebi da izdržiš..
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:44:07
|
|
|
|
lelo
|
hvala lady. idem ručat pa se javim kasnije
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:52:25
|
|
|
|
curice
|
pozdrav svima koliko vas ima, ručali smo,moji mama i tata su kod nas na vikendu pa me nije bilo od petka sad sam spremna za kavu i čašicu razgovora pa ako koga ima u bircu bilo bi mi drago da popije sa mnom kavicu
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:53:38
|
|
|
|
curice
|
evo poslužite se
|
|
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!