Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:12:50
|
|
|
|
Candy
|
Meni ne smeta baš ništa...Mislim da se dobro slažemo...Inače nisam konfliktna osoba,tako da i ako dođe do nekih "trzavica" radije se povučem... Sve ste mi cure super !
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:15:13
|
|
|
|
Lady3
|
tine nema jer joj je komp.riknuo,spašavaju podatke s njega to znam sigurno jer mi se javila..Tihe nema jer radi ,i radi i subotama i umorna je..kaže da u 8 zaspi od umora..to joj vjerujem jer znam što znači šivati u tvornici..Fiona i Piggy su katkad na fejsu i s njima se čujem..Za sve one koje kažu da ne navraćaju u birc jer nisu u toku..Kakve to ima veze..dođi,popij,pozdravi i to je ok..koliko puta sam ja naišla i nikome ništa..pozdravim,malo budem i odem.. Zato dođite svi koliko vas ima,makar rekli samo bok. Ružo nemoj da ti uzmem tu tavu i malo te s njom..znaš... dođi u birc kad god poželiš..makar nisi u toku...
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:17:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Imam ja nesto bolje od tave
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:20:28
|
|
|
|
zaba
|
i ja se priključujem,RUŽOOOOO
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:22:08
|
|
|
|
Lady3
|
Ruuužooo moja Ružiceee(od Prljavaca...)
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:27:39
|
|
|
|
božica
|
Portal slobodnog iyra\avanja. ne smeta mi ni[ta kada vremena imam tipkam btw ne treba shva'atai neke stvari osobno pozz svima
< Poruku je uredio božica -- 22.3.2009 15:28:04 >
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:38:46
|
|
|
|
ivanaa
|
znala sam da ce se otvoriti ova tema...mislim da nitko nece nista otvoreno reci a da vecina zna sta je problem .mislim da ima divnih zena
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:40:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Ali ja stvarno ne znam sto (ili tko) je problem....inace sam i vise nego otvoren tip. Mislim da sve ovisi koliko tko ima visok ili nizak prag tolerancije. I zasto ne bi otvoreno procali o tome. Tako se jedino problemi mogu rijesavati.....
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:42:14
|
|
|
|
Lady3
|
Stvarno ivanaa ni ja neznam i zato sam otvorila ovu temu..pa kako da to riješimo ako sve šutite? Problem se rješava razgovorom a ne šutnjom i ignoriranjem..
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:44:07
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa znala sam da ce se otvoriti ova tema...mislim da nitko nece nista otvoreno reci a da vecina zna sta je problem .mislim da ima divnih zena Ja sam tupsi glupsi i nisam u toku. Stvarne ne znam u čemu je problem i bila bih zahvalna kad bi mi netko objasnio, pa makar i na pp. Što se događa?
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:45:55
|
|
|
|
Lady3
|
Ružo to pokušavamo riješiti,mnogo cura nema i ivanaa zna a mi ostale ne znamo..ja stvarno isto ne kontam..
|
|
[Obrisani korisnik] 22.3.2009 15:46:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:46:26
|
|
|
|
zaba
|
i ja se slažem s navedenim,zar postoje problemi?Ako ih ima,ajmo,van s njima i da se to riješi.I ja sam otvorena i možda čak preiskrena,ako nekoga nekaj smeta neka kaže.Ljudi smo!
|
|
[Obrisani korisnik] 22.3.2009 15:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:51:08
|
|
|
|
ivanaa
|
pa ne postoje svima,nedajte se smetati s tim.Lady mislim da ti znas.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.3.2009 15:53:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:54:46
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa pa ne postoje svima,nedajte se smetati s tim.Lady mislim da ti znas. Onda nas vas dvije prosvijetlite a mi cemo biti arbitri i spasioci dobrih odnosa
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:56:17
|
|
|
|
ivanaa
|
ja obozavam cuti tude misljenje a najvise suprotno pa da mogu odvagati stvari.i jako postujem ljude koji imaju sto drugacije za reci
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:58:15
|
|
|
|
ivanaa
|
ja nebudem javno nista rekla niti na pp ali imam pravo da me smeta.ako budem zeljela reagirati cut ce me svi,ali ja sam i dalje na rr dok puno cura nije radi iste stvari IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ivanaa pa ne postoje svima,nedajte se smetati s tim.Lady mislim da ti znas. Onda nas vas dvije prosvijetlite a mi cemo biti arbitri i spasioci dobrih odnosa
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:58:51
|
|
|
|
lee
|
ja sam prekratko da bi mi nešto smetalo.... ali reči ču ja vama ako mi nešto zasmeta....za sada mi smeta što ne mogu popiti rakijicu...samo na slici a želudac me muči.... šalim se malo...sve je super, bože moj imamo svi različita mišljenja tako da je važno jedino da se svi međusobno poštujemo.
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 15:58:58
|
|
|
|
Lady3
|
ak je o jednoj određenoj osobi onda i više njih zna..ali ignoriraju kao mi ostale.Ivanaa nemoj zbog toga odlaziti jer čemu.ako ti ne paše,makni se i vrati kasnije.Žao mi je zbog toga i shvaćam da ne možemo sve sve tolerirati..Svatko ima pravo na svoje mišljenje slagali se ili ne.Bit i je ovog foruma da se razmjenjuju iskustva,šale,tuga..zato smo ovdje da se radujemo,plačemo,i ljutimo...ali srećom to kratko traje i idemo dalje.Glupo mi je da se odlazi samo zbog toga,mene nije lako otjerati,imam malo pretvrdu kožu.. Ovdje se osjećam kao kod kuće..i opustim se,kad sam tužna nasmijete me,kad sam sretna radujete se,kad imam problem pomognete mi i sretna sam zbg toga. I ne želim otići jer si neću dozvoliti da me ta osoba ili više njih oneraspoloži jer ima puno više njih kojima sam draga kao i one meni..Ako te gnjavi reci joj to,ja sam se tako riješila..
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 16:01:55
|
|
|
|
ivanaa
|
thx
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 16:04:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah...mislim da mi se upalila lampica (ona ko u crticu) Cure, to je samo "najslabija karika" ovdje i to je karakterna osobina kojoj ili pomognete ili ignorirate i to je sve Bili bi ludi da nas to omete u nasim "zgodama i posalicama" i dobrom druzenju.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.3.2009 16:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Što vam smeta na RR ? 22.3.2009 16:07:46
|
|
|
|
Lady3
|
Upravo to cure..bolje lampica Tikice i kasnije neg nikada...
|
Anketa
Dilema za žensko imeHuberticaKoje ime vam se više sviđa?Elena (
40%)
Leona (
31%)
Tara (
29%)
Broj svih glasova: 131Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!