Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:06:32
|
|
|
|
Puli
|
moglo bi bit fajta zbog ove teme! e baš sam nabrijana tko me nije spomenuo nek me spomene jer ću naći ružinu tavu i sve namlatiti glupo mi je bilo koga posebno izvajati svi su mi dragi i ekipa s kojom se poznam i privatno družim i ekipa koju ne poznam i svima ovim putem šaljem veliku pusu i zagrljaj
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:09:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
prvo moram skužiti povod ove teme, a onda pišem (od A do Ž)...
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:12:18
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov prvo moram skužiti povod ove teme, a onda pišem (od A do Ž)... Prvo pročitaj temu:što vam se ne sviđa na rr pa se vrati,bit će ti sve jasnije
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:14:29
|
|
|
|
Puli
|
Prvo pročitaj temu:što vam se ne sviđa na rr pa se vrati,bit će ti sve jasnijeuser posted image ni meni nije bio jasan povod za ovu temu idem i ja virnuti tamo
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:25:20
|
|
|
|
piggy
|
evo moj popis dragih mi forumašica,ako sam nekog zaboravila nije namjerno. moram odmah reći da ste mi sve na svoj naćin drage, al moram izdvojiti neke od njih: Puli,Anne,Tiha,Lelo,Tonkica,Božica, Wuki,Floki,Njanja,Candy, Tikica,Lilivana,Koka,Mirna, Čokolada,Lady,Ruža,Zvrk, Iva piva,,Brunina mama,Thea,Troubled.
< Poruku je uredio piggy -- 22.3.2009 18:26:03 >
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 18:28:28
|
|
|
|
Anoniman
|
tikica_69 je jaka koku znam otprije - zlato jedno dobro i gotovo njanja - na mjestu mirna - na mjestu volim čitati postove i od FJ! možda se vratim ovdje i dodam nekog kad mi na pamet padne
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 20:07:06
|
|
|
|
mamavlatkica
|
puli draga i tebe moram uvrstiti među naj dražu mi forumašicu sa tobom nikada nisam imala nikavih konflikata i nadam se da će tako ostati , super si mi i lijepo mi je čitati i razgovarati sa tobom .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 20:09:06
|
|
|
|
dami
|
sigurno ima puno dragih forumašica ali ne stignemo ih ni upoznati jer jednostavno nemaju one vremena ili ja osobno stlno biti na kompu pa nemojte se ljutiti ali neću nikoga izdvajati.
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 21:24:16
|
|
|
|
njanja
|
U 1. redu tu su moje Iva Piva, Ruža, Koka i Tonkica!!!!Onda Mirna, Puli i Božita koje su mi najviše pomagale u našim prvim danima s Janom....Onda Troubled, Candy, Dora04....Lelo, Ninolina, Lady, Piggy, Novamama.... ako se koga još sjetim, nadopišem....
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 21:29:29
|
|
|
|
Marta j
|
Ma tesko je izdvojiti....pa sam zaboravila neke Koka,puli,tonkica,lelo.......ima vas ko ce sve nabrojiti...
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 21:35:29
|
|
|
|
picky
|
ima par osoba koje mi uvijek spremno pomazu mislim da su to one standardne i koje su uvijek na rr ako podjem pisat zaboravit cu nekog al nemam problema da moram izdvojit neko za loseg forumasa jer to za mene ne postoji,nisam cesto na forumu zbog obaveza kojih je previse al eto hvala onima koje su tu za pomoc
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 21:39:18
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Puli e baš sam nabrijana tko me nije spomenuo nek me spomene jer ću naći ružinu tavu i sve namlatiti i ja,i ja
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 21:48:23
|
|
|
|
sanjarica
|
ma svi su na svoj nacin dragi,al eto da malo izdvojim,njanja,ruza,valika,marta j...ma sve vas volim.
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 22:21:10
|
|
|
|
Dora04
|
Zbog obaveza nisam puno na forumu i sve ste mi jednako drage, a najviše Njanja.
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 22.3.2009 23:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ne bih poimence... nekako osjećam da to nije fer.... prepoznat ćete se kad vam zatitra u srcu....
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 0:17:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi prepoznat ćete se kad vam zatitra u srcu.... To si lijepo rekla !
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 5:32:29
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Puli e baš sam nabrijana tko me nije spomenuo nek me spomene jer ću naći ružinu tavu i sve namlatiti ahahhahaa i ja,i ja
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 9:49:58
|
|
|
|
ejmama
|
Meni ste sve drage, to je tako očito jer da niste nebi me ni bilo na Raji.
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 9:54:03
|
|
|
|
m600
|
sve ste supeeer ali izdvojit ću one koje su mi posebne i koje su mi puno pomogle: ninolina,zvrk,tikica,mlada mama,ruža....ima vas jako punoo!!
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 9:55:32
|
|
|
|
m600
|
jao zaboravila sam jednu važnu osobu koja mi uvijek pomogne a to je DOMINIK
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:01:05
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: m600 jao zaboravila sam jednu važnu osobu koja mi uvijek pomogne a to je DOMINIK ma ljubim te nitko me nije naveo pa mi doslo samu sebe , salim se cure...sve ste krasne
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:04:46
|
|
|
|
m600
|
kad si zaista uvijek spremna pomoći
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:08:23
|
|
|
|
dominik
|
eh jos da mogu trudilice uklet na trudnocu di bi kraj mojoj sreci bio
|
|
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:09:30
|
|
|
|
m600
|
držimo im palčeveee
|
|
RE: Koji su vam najdraži forumaši na RR? 23.3.2009 10:11:00
|
|
|
|
koka
|
Prva linija Ruža, Njanja i Iva Piva , Novamama i Princezina mama su cure koje znam i zlatne su. Upoznala sam preko RR i drago mi je Zvrk, FJ i Lee.. Kad sam se uključila na RR bilo nas je manje pa sam sa svakom curom imala kontakt Božica, Puli, Tiha, Tina, Čokolada, Mirna, Scarlet, mlada mama...(znam da ću nekoga zaboravit ) posebno su mi se uvukle pod kožu Tikica, Candy, Kika, Kitty, Marta j......... a tu ima cura koje su i kasnije došle a znam ih i nisam imala puno vremena da s njim popričam i jako mi je žao, al znam da su tu i da su dio ekipe.
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!