Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:54:18
|
|
|
|
mirna
|
Da, Baby einstein. Ta kolekcija je meni super! teletabise nismo nikada gledali jer su tata i mama alergični na njih...
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:54:52
|
|
|
|
ivanaa
|
bob graditelj,rory..probaj baby tv
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:55:33
|
|
|
|
Puli
|
u vrtu pod zvijezdama -ide ti nedjeljom na htv-u oko 19 sati pa snimamo pocoyo-ide ujutro na novoj isto snimamo zna pogledati i Zvonka a dopada joj se i Peppa pig i Tomica(ova tri imaju na dvd-u) ako se još sjetim pišem jer curaaaaa ima krizuuuuuuu i ide u krpeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 18:56:27
|
|
|
|
curice
|
U vrtu pod zvijezdama-htv
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:10:43
|
|
|
|
dominik
|
dora istrazuje spor je i dosta jednostavan
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:56:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Baby TV je zakon
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 19:59:01
|
|
|
|
Puli
|
Baby TV je zakon je moja obožava piča i poča i traženje djedice u galeriji
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:00:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ga obozavam gledati, ali nemojte nikom reci
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:05:25
|
|
|
|
Puli
|
ima nas još hoćemo osnovati fan klab tikice
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:27:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
moje zlato jan -renato obožava gledatu crtić u vrtu pod zvijezdama , kada je taj crtić na tv-u on se ne miće sa taburea dok nije gotovo. D abrem ima još takvih crtića na hrt-u .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 20:28:40
|
|
|
|
mamavlatkica
|
baš mi je žao da nemam babay tv , nemamo kablovsku a niti satelit , a bilo bi super barem malenom .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:23:45
|
|
|
|
njanja
|
nemamo baby tv, na žalost (ili možda sreću-kasnije ) einsteina je gledao, ali mu nije sjeo kao tabisi....pokoyo mu se sviđa, gleda ga ujutro s mm...moram si to nabaviti..... baš ću pogledati ovo u vrtu pod zvijezdama u nedjelju.....thx
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:27:11
|
|
|
|
lelo
|
na mini maxu ima dosta crtića za malene,onda mali roboti,traktor tom, gusjenica tina,teletabbisi, tomica,roary, pocoyo,fifi.
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 21:31:59
|
|
|
|
mamavlatkica
|
jan-renato obožava pika i zvonka .Primjećujem da mu se zvonko više sviđa a naj više voli poćetak serije ( glazba ) Imamao doma četiri, DVD-a zvonko dva dvd-a pikovih avantura , jedne teletabise , tonka bonka , gegaće i sada je dobio od kuma kapelita ( glivica ) .
|
|
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 24.3.2009 22:04:54
|
|
|
|
Zvonki
|
Pocoyo je zakon !!!
< Poruku je uredio Zvonki -- 24.3.2009 22:06:12 >
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 1:05:40
|
|
|
|
Lady3
|
cure su sve rekle..moj voli zvonka,medvjediće dobrog srca,pocoya,fifi,pingu,pepa praščić..
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 9:59:22
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Puli u vrtu pod zvijezdama -ide ti nedjeljom na htv-u oko 19 sati pa snimamo pocoyo-ide ujutro na novoj isto snimamo zna pogledati i Zvonka a dopada joj se i Peppa pig i Tomica(ova tri imaju na dvd-u) ako se još sjetim pišem jer curaaaaa ima krizuuuuuuu i ide u krpeeeeeeeeeeee Moja voli gledati u vrtu pod zvijezdama, ima jedan lik zove se Maka-baka, a ona umire od smijeha jer moju mamu zove Majka, a mm Baka.
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 25.3.2009 10:18:59
|
|
|
|
anaxx
|
mi volimo sve, brača koale, krtek, traktor tom, tomica i prijatelji, miki maus, pingu, a u vrtu pod zvijezdama moramo i snimat
|
|
RE: Crtići za jednogodišnjake 21.12.2009 22:49:48
|
|
|
|
evanda
|
Ima li tko crtić "Mali crveni traktor"? Bude srijedom u TV vrtiću, super je, htjela bih ga cijelog imati
< Poruku je uredio evanda -- 21.12.2009 22:50:37 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.12.2009 23:03:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.12.2009 23:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!