Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 6.2.2010 12:12:33
|
|
|
|
Domy
|
moji su iz bosne ..ja rođena u Puli...
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 6.2.2010 12:18:10
|
|
|
|
lema
|
Deda mi je pola mađar rođen u zagrebu potati zagrebćan , baka je pola varaždinka pola slovenka ( i to se sumlja ko joj je otac jer joj majka nikad nije rekla a radila je ko sluškinja u dvorcu trakošćan pa se sumlja da je od grofa)-ne zezam se tako da možda imam i plave krvi Mama je mješanka tata mi je bio slovenac tako da sam ja pravi ćušpajz!!!! Da bude ljepše i kod muža je tako ! Šta su onda moja dijeca???????
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 6.2.2010 12:24:02
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Domy moji su iz bosne ..ja rođena u Puli... Odmah preko granice?
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 6.2.2010 18:49:32
|
|
|
|
Diwna
|
s mamine strane su su svi slavonci, tatina mama je dalmatinka a njegov otac je iz vojvodine...prava sam mješanka
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 10:49:57
|
|
|
|
MILLA
|
tata mađar....mama slovenka...
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 18:45:06
|
|
|
|
anuska08
|
Tata čisti Dalmoš, mama miješana Istrijanka + Njemica!
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 22:00:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Koliko znam moji su svi i po maminoj i po tatinoj strani iz sela u kojem živimo. Osim kaj je od mame prabaka otputovala u Ameriku bila školovana i iz njezinog doba imam dio Gričke vještice u svescima, nažalost dio se uslijed godina izgubio.
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 22:05:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mama bunjevka iz vojvodine,njena mama bunjevka a tata porijeklom poljak,tatin tata porijeklom iz Sinja a mama iz okolice banja luke....ja rođena u zd a zivim u zg..... Al u dusi sam prava Zadranka
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 22:07:17
|
|
|
|
daniela 31
|
Roditelji iz Siska,jedna baka i deda isto iz Sk, a druga baka Ličanka, a deda podrijetlom iz Francuske.Bar šta znam.
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 7.2.2010 22:10:05
|
|
|
|
L.P.
|
Mama mi je slavonka a tata bosanac,rođena sam u Požegi a u Osijeku živimo od moje druge godine.
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 22.4.2010 16:37:52
|
|
|
|
adryosijek
|
po tati sam dalmatinka po mami bosanka
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 11.5.2010 16:38:10
|
|
|
|
cuba
|
Oba roditelja iz Ravnih kotara /Lišane ostovičke/ Ja sam rođena u St
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 10:24:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Čistokrvna Hercegovka s prebivalištem u Zagrebu, se razme!!
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 10:38:47
|
|
|
|
twitty
|
Sa očeve strane dida i pradida su rođeni na hvaru,u Starigradu,baka je iz Trilja,prabaka iz Zagvozda. Sa mamine strane dida je rođen u Nuštru kod Vinkovaca,njegov otac je njemac a mama mu je Mađarica;baka je rođena u Trogiru a njeni roditelji isto. Moja mama je rođena u trogiru a tata u Splitu.Ja i sestra isto rođene u Splitu.
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 10:39:43
|
|
|
|
plavka
|
Moji vuku korijene iz slavonije i zagorja zelenog !!!
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 10:47:05
|
|
|
|
ninolina
|
tatina strana baš pravi jaskanci a mama iz Novog marofa.... zagorka...
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 16:15:43
|
|
|
|
MiniMama
|
baka po mami je iz vrgorca, a dide iz trogira, mama rođena u splitu. baka po tati rođena zagrepcanka (i znam da se uvijek hvalila svojim plemenitom lozom po mami), a dide je iz sibenika, iako su njegovi rodom istrijani. tata rođen u makedoniji (igrom slucaja). ja rođena u splitu, udala se u zagreb.
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 16:19:10
|
|
|
|
tikica_69
|
po tati slavonka, po mami zagorka a mm obratno
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 16:20:33
|
|
|
|
MiniMama
|
Deda mi je pola mađar rođen u zagrebu potati zagrebćan , baka je pola varaždinka pola slovenka ( i to se sumlja ko joj je otac jer joj majka nikad nije rekla a radila je ko sluškinja u dvorcu trakošćan pa se sumlja da je od grofa)-ne zezam se tako da možda imam i plave krviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama je mješanka tata mi je bio slovenac tako da sam ja pravi ćušpajz!!!! Da bude ljepše i kod muža je tako ! Šta su onda moja dijeca???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kada ti klinci dođu doma sa zadacom da trebaju napraviti obiteljsko stablo, ti ces morati uzeti dan godisnjeg
|
|
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 19:45:07
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj o djedovima i bakama necemo...imam tu i Poljaka i Madjara i Iraca....svacega
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 19:54:29
|
|
|
|
mali_macic
|
Tata mi je s Korcule, mama nizozemka i oni su se upoznali u njemackoj di sam se i ja rodila. a od mm tata je s peljesca a njegova mama je pola slavonka pola splitcanka a mm se rodio u Zenici. eto ima i nasih od svukuda
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 27.5.2010 23:25:53
|
|
|
|
Gogule
|
ja trenutno u Zg, rođena u Rijeci, starci rodom iz G.kotara...selo do sela
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 31.5.2010 9:49:58
|
|
|
|
Gianna
|
Mamini su porijeklom iz Turske ona rođena u Banja Luci, očevi porijeklom iz istočne Bosne, on rođen u Zenici.. Ja rođena u Zenici, a trenutno do daljnjeg na adresi u Kaštelima .....
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 31.5.2010 11:07:16
|
|
|
|
danery
|
tatini su iz zagorja...mamini iz gorskog kotara i žumberka... oni su rođeni u slavoniji... a mm...tatini iz dalmacije...mamini iz mađarske i slavonije... ma pravi mix
|
|
RE: Odakle su vam korjeni 31.5.2010 11:15:15
|
|
|
|
Thea
|
E sad.... Tatina strana: deda iz Pisarovine,baka iz Žumberka.. Mamina strana: Baka iz Čeglji(selo kraj Jaske), deda iz Siraća kod Bjelovara.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!