Ira_ -> RE: Koliko na vas utječe nedostatak novaca? (3.7.2008 11:36:47)
|
Aloha cure moje! Evo da se i ja javim. Nažalost nemam više internet, tako da ću Vas rijetko kada moći posjetiti. Rzlog što više nemam internet je sljedeći; naime imala sam Vip homebox i bezobrazno su počeli slati previsoke račune, a obzirom da nemam baš love na bacanje, ja ga otkazala. A sada da se vratimo na temu neimaštine ! I bojim se i ne, ne znam kako da objasnim! Sve što MM i ja imamo, sami smo stekli, nismo se imali na koga osloniti za bilo kakvu pomoć. Tko da gledajući s te strane, ako smo mogli sami ovih 10 godina, pa nadam se da će se tako i nastaviti. Još jedan plus je taj što sam ja borac i ne predajem se tako lako. Radim od svoje 15-e godine i nije mi problem ništa raditi. Bio je čak i period u životu prije 4 godine kada mi je bilo dosadno pokraj stalnog zaposlenja ( poslovođa u trgovini ) da sam si našla i honorarni posao kao spremačica ureda. Napominjem da nije bilo zbog novaca, nego iz čiste dosade. Optimista sam , pa sam tako i optimistična da ću u životu uvijek imati dovoljno, ne previše, ne premalo, samo dovoljno ![image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|