Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 7:52:43
|
|
|
|
curice
|
Dobar tek
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 7:53:40
|
|
|
|
Puli
|
to je uvijek tako kad se nekud spremamo ići kiša pljušti i ne možeš nikud ili se po dva rođendana poklope istovremeno -kao jučer pa jednima odi a drugima se ispričavaj
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 7:57:15
|
|
|
|
curice
|
Užas tako ti je i kod nas,nego srećom dvije cure su velike pa se ponekad i podijelimo -ja i Laura na jedan rođendan,a one na drugi.Naravno one najsretnije idu bez mame
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:08:10
|
|
|
|
Puli
|
evo mi se mužić probudio pa te pozdravljam idemo piti kavicu
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:21:25
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav i vama,uživajte
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:22:19
|
|
|
|
mamavlatkica
|
dobro jutro želim . Zrinka ovdje / seka mamae vlatkice / evo kao što ste čitale moja seka je sada u bolnici paću ja neko vrijeme biti sa vama ako vam to ne smeta . Malo prije sam proćitala temu koju ste otvorile za moju seku , hvala vam od srca . Zaplakala sam čitajući temu jer poznajem svoju seku i znam da će joj biti drago čuti da vam nedostaje . Ja ću vas sve ovdje zamoliti da Vlatki budete podrška kada se vrati ( a to se za sada još nezna ) , ona prolazi kroz teške situacije i uz to jjoš teško bolesna . Vlatka i ja nemamo nikoga osim jedna drugu i našu djećicu , zato njoj ovakvo društvo kao što ste vi jako puno znaći .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:25:48
|
|
|
|
curice
|
Pozdravi mamu Vlatkicu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2009 8:26:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:28:43
|
|
|
|
curice
|
stiže kavica
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:31:38
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:33:22
|
|
|
|
curice
|
jutro Cvrčak i Ivana,jeste se naspavale?
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:35:18
|
|
|
|
ivanaa
|
pozz curre ja cu se vratit jos u krevet..vrijeme je za spavanje
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:37:27
|
|
|
|
curice
|
i ovdje je užasno,pada dosadna kiša
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:39:51
|
|
|
|
ivanaa
|
joj tu ko da nis ne pada a sve je mokro..klinci mi budni al pilje u tv pa je mir...kako tvoje ujutro?
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2009 8:44:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:44:43
|
|
|
|
ivanaa
|
jedan vise
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2009 8:50:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 8:58:57
|
|
|
|
curice
|
Moja velika cura doručkuje toast i gleda tv,druge dvije su još u krevetu.Mislila sam da odemo u crkvu,ali bude li ovako kiša pljuštala,neću nigdje,bojim se da mi se ne smoče
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.3.2009 9:08:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:23:26
|
|
|
|
ZVRK
|
moji dečki gledaju F1 pa ja došla dokle na kavicu ako ima konobara da posluži dobro jutro svima
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:24:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Zrinka ovdje evo i moja sad uvećana obitelj se probudila , prije nekoliko minuta sam se ćula sa sekom , kaže da je ok ali da je boli glava ,ima jake vrtoglavice i nešto nalik padavici .Jako je tužna a i da vam ne kažem kako je meni mi smo jako bliske ( ja sam starija od Vlatke samo godinu dana ) . Uspijela sam razgovarati sa proćelnikom neurojirurgije i kaže da se razmišlja o poerativnom zahvatu koji bi trebao smanjiti moždani tlak koji je još uvijek jako visok i izaziva glavobolje , vrtoglavice i epi napade . Operacija nije baš bezazlena tako da smo svi na iglama .Jan-Renato je ok uživa sa sestrićnama . Popodne bi trebala otići na rebro do seke imate li kakvih poruka da joj prenesem , biti će mi drago .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:27:21
|
|
|
|
curice
|
sad će konobari,samo što nisu
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:30:13
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala curice na kavi lijepo srćeko mama v.isprintaj joj želje ozdravljenja sa one stranice
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:30:56
|
|
|
|
curice
|
i nešto za prigristi
|
|
|
|
RE: CB "Proljetne cugerice" 29.3.2009 9:32:44
|
|
|
|
curice
|
Kako je zvrkić jutros,jeste se naspavali?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!