Anoniman -> RE: Što jedete kad vas ulovi mučnina? (7.11.2009 0:25:03)
|
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Probala sam sve. Recimo danas pojedem šnitu kruha s nekim namazom i preživim, a sutra ju povraćam. Cijeli dan mi je muka, povraćam kako mi dode.Jedan dan u jutro, drugi poslijepodne, treći navečer. A ima dana kad povraćam 2-3 puta. Osjećam se kao da imam neku tropsku bolest, a ne kao da sam trudna. Umorna sam, sve me boli i još imam odvratnu žgaravicu. Tako mi je već mjesec dana, a sad sam u 11.-tom tjednu. Svi me tješe da izdržim još malo. Nisam sad sigurna, ali netko se žalio i na mirise. Da i to je još jedna krasna stvar..sve mi smrdi i zatim slijedi povraćanje. Popucali su mi kapilari i imam crvene fleke oko očiju. Ovo pišem iz razloga jer sam se ja užasno oko toga živcirala, čula sam se sa svim trudnicama koje znam i razgovarala i sa doktoricom i sa ginekologinjom, znam da ima još žena kojima je loše kao meni i mislim da je nekako lakše kad znate da niste jedine. Sve je to normalno, samo nekeko izdržite. Zadnje što sam probala jesu krekeri i Donat. Prije par tjedana mi to ne bi pomoglo, ali sad već nekako ide. Držite se..proći će. Pozz
|
|
|
|