Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:21:49
|
|
|
|
curice
|
nitko mi nije mogao garantirati da se tom djetetu neće ništa dogoditi,zato ga sad vozimo i dovozimo iz škole,dok se roditelji ne vrate.Samo da ga ja predam njegovoj mami živa i zdrava,ne daj Bože da mu se šta dogodi dok je u mene,neravno ni kasnije,al grozno je što se dogodilo kad roditelji nisu tu
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:23:28
|
|
|
|
curice
|
mamika probaj ppiti neki lagani čaj,malo dvopeka,riže,lešo krompira,dok se proljev ne smiri
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:26:05
|
|
|
|
Puli
|
pokušavam se javiti ali mi net šteka grrrrrrrrrr cvrčak i curice strašno je to što se događa ali ne dajmo se i ne predajmo širimo malo pozitive u ovom ludom svijetu
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:28:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro svima...kaj se to događalo gdje??? idem tražiti kaj ste pisale
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:28:34
|
|
|
|
troubled
|
magda odlučila baš sad papati....vidimo se kasnije... držite se cure ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:31:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro žene...Ima li još kavice?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:32:14
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: curice jutro Mariola kako si ti,ima li mučnina A ima, ima, al vidim da to i nije baš nešto u odnosu šta je tebe zateklo. stvarno užas.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.4.2009 8:32:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:33:43
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: mariola Jutro drage moje, vidim nepoželjnih gostiju je kod nekih bilo. ja sam nekaj propustila?? Ma mislila sam na ove policijote
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:33:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uf, curice, kod tebe šok na šok... mamika, meni kod iritacije želudca pomaže kamilica bez šećera
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:33:53
|
|
|
|
Puli
|
curke ja vas pozz ovo ide puževim korakom net mislim možda se do navečer u jurilicu pretvori
< Poruku je uredio Puli -- 2.4.2009 8:38:40 >
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:34:31
|
|
|
|
curice
|
jutro svima koje ste stigle,evo kavica za sve
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:35:42
|
|
|
|
curice
|
kako je fj frajer nadam se da se više ništa ružnoga neće dogoditi
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:36:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala curice na kavici... Ovo je stvarno strašno,nemogu vjerovati....
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:37:06
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ma mislila sam na ove policijote aha,ja mislila nekaj drugo .Uzas je kaj se dogadja
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:38:13
|
|
|
|
mariola
|
Meni je net jutros skroz normalan
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:39:03
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutro vam želim
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:39:56
|
|
|
|
boba125
|
jutro,Zvrk.Kako si?
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:42:58
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
curice, frajer je super, hvala na pitanju, samo ga je teže probuditi sada kad su kišni dani ...baš se veselim današnjem popodnevu jer imamo radionicu - roditelji i djeca - u vrtiću kako tvoje princeze?? hi, Zvrk....kako si, jesi li riješila sve pretrage i dobila nalaze nakon spontanog? Što kažu doktori, zašto se to dogodilo? Nisam u toku, a zanima me i evo jedna putna
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:45:54
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro curke, vidim veselo je nekima. Mamika ti jadna nikako da dođeš k sebi.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:48:18
|
|
|
|
lee
|
dobro jutro! sad sam sve pročitala Bože moj sveti pa gdje mi živimo... užas.....kad se sjetim događaja u susjednoj ulici od prošle godine naježim se... evo jedna kavica i od mene... danas sam malo ljuta na reicu jer ju je mm pustio da trči po vrtu od susjeda...i lovi mačku...kaže sama je otišla...a susjed ne kaže ništa jer voli reicu...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 8:52:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov hi, Zvrk....kako si, jesi li riješila sve pretrage i dobila nalaze nakon spontanog? Što kažu doktori, zašto se to dogodilo? Nisam u toku, a zanima me fj,ja sam ti vadila samo hormone i to jer ok a sada idem 16 na prvu pravu kontrolu na kojoj bi mi trebala raditi neke ''drugačije''os klasičnih preglede. a ako ne dobijem mengu do 6-7.04 vjerovatno ništa onda od pregleda ovaj mjesec,jer mi je sestra reklda da bi trebalo biti oko 1' dana ciklusa za promjenu ŽELIM' da mi dođe brzo kako je tvoj zvrkan fj? jučer se desilo čudo kod mene .ja napravila kamilicu za malog po ko zna koji put ako bi htio (jer je pristojno odbijao još od bebe) kada jućer počeo piti i popio 0,5 litre valjda mu dosadio sok os šljive pa bila dobra i kamilica
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 9:04:45
|
|
|
|
curice
|
fj hvala na pitanju cure su ok,prekjučer sam srednju vodila na predupis u školu,sva je sretna jedva čeka školu-al neće joj se veseliti kad krene
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 2.4.2009 9:05:59
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure ja vas napuštam,idem se spremati za posao... Pusa svima...
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!