Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:22:54
|
|
|
|
mariola
|
Kod nas sunce, jeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:23:25
|
|
|
|
Wukovarka
|
Joj, tak me mame ta peciva na vrhu, uhhhh Zvr, kak tvoj kikac?
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:26:29
|
|
|
|
ZVRK
|
danas bolje.tražio je da ide u vrtić kao da jučer nije bilo ništa od njegovog povračanja
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:27:16
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK danas bolje.tražio je da ide u vrtić kao da jučer nije bilo ništa od njegovog povračanja Super kad se on dobro osjeca Pravi veliki decko
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:27:57
|
|
|
|
ZVRK
|
baš tako.glavno da mu je dobro idem do marketa pa se vratim
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:28:53
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK koka kod mene je baš bljak vrijeme. kiša padala di 7 pa prestala i sada čekam kada će opet da poćne a joooj ... neka se rezbježe oblaci ....
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:40:38
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamika jutrek. ja sam . javim se kad malo dođem k sebi Jutro. šta je , prijateljica te gnjavi? Pošalji je meni
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:44:18
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, jadna, nadam se da će brzo proći, Meni stalno muka
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:47:46
|
|
|
|
ninolina
|
Bokić curke vidim nekima je veselo uz wc školjku. Niste jedine i kod mene tako od pola jedan noćas
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:49:11
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić ninolina. koji kikač te držao budnom?ili ti?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:50:12
|
|
|
|
ninolina
|
Ma ja muku mučim oni su prošli tjedan. Vidim i tvoj imao neku virozicu?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:50:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: mamika ma ubija me u pojam taman izađem iz kupaonice i juriš natrag. Ovaj tjedan mi je koma.... Slatke muke
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:51:43
|
|
|
|
ZVRK
|
da on je samp jedno povračao i to je bilo to
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:53:28
|
|
|
|
zaba
|
za sve koji grle školjke
< Poruku je uredio Iva Piva -- 1.4.2009 11:51:53 >
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:54:48
|
|
|
|
novamama
|
ha! vidim otvorili ste
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:55:45
|
|
|
|
ninolina
|
da on je samp jedno povračao i to je bilo touser posted image Tako i moji pa nakon dva dana proljev ma koma. E sada sam ja na redu. Srečom pa ova moja skakutava svaki čas radi salto pa znam da je ok.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:57:37
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo i mene dma iz nocne...ja ko zombi non stop na tom kompu...idem staviti ves prati i krumpac kuhati da imaju moji muski jesti kad dodju doma. Jedan radi, jedan u skoli a jedan je bas na ispovjedi Valjda ce doci sa ispovijedi do 2 dok mu skola ne pocne
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 8:58:00
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: koka stižu mi frendica na kavicu, ajd bok jel to moja n dolazi? ako je ljubi ju, ako nije ljubi koga stigneš
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 9:00:15
|
|
|
|
Wukovarka
|
Uzivajte u kavicama, gibam se spremati za grad... Mah mah..i nemojte previse grliti skoljkice
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 9:01:56
|
|
|
|
ZVRK
|
ma neće smetati iris tvoja viroza.velika je ona IZVORNA PORUKA: ninolina Tako i moji pa nakon dva dana proljev ma koma. E sada sam ja na redu. Srečom pa ova moja skakutava svaki čas radi salto pa znam da je ok. a kada bi bar moj dobio proljev ja bi bila zadovoljna da mu malo ''očisti''guzu kada kaki tako tako
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 9:02:57
|
|
|
|
novamama
|
ja nisam imala mučnine, ali dok sam bila trudna rekli su mi da pomaže banana!!! ili je to bilo za žgaravicu.. ? upsa, svejedno, evo jedne:
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 1.4.2009 9:03:37
|
|
|
|
ZVRK
|
cure pomagajte mi. nista vidili moju temu a treba mo pomoć http://www.ringeraja.hr/forum/umakza-po-ribi/m_176175/tm.htm
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!