Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:41:12
|
|
|
|
zaba
|
a di si bila,Metro?Joj to nas čeka valjda u utorak,moram si napisati kaj sve trebam.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:41:16
|
|
|
|
tikica_69
|
Odoh onda i ja na farbanje pa se pisemo kasnije
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:41:33
|
|
|
|
Candy
|
O,pa fini ste shoping odradili ...Md još ne zna hoće li dobivati bonove ovu godinu,inače jesu za svaki Uskrs...bumo vidjeli...Nisam još ništa kupila,opet će to biti zadnji čas...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:42:26
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: zaba a di si bila,Metro?Joj to nas čeka valjda u utorak,moram si napisati kaj sve trebam. Getro...od njih sam trazila bon. Mogla sam birati njih, Konzum, Billa, Kaufland, neki kojih imasamo u Dalmaciji i neki Plus market
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:42:32
|
|
|
|
zaba
|
kak si i rekla,od ponedjeljka ,ajde čujemo se poslije-bokić
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:42:50
|
|
|
|
Candy
|
Ajde,fino smo si poklafrale,pa možemo krenuti svaka svojim obavezama ... Tipkamo se poslije,pa-pa ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:43:40
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy O,pa fini ste shoping odradili ...Md još ne zna hoće li dobivati bonove ovu godinu,inače jesu za svaki Uskrs...bumo vidjeli...Nisam još ništa kupila,opet će to biti zadnji čas... Mi smo u istoj firmi i svaki smo dobili po 400kn....a kad volimo fino papati i kad volimo deckima svasta kupiti
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 17:44:02
|
|
|
|
tikica_69
|
pa-pa
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 18:16:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Komadi,ja se ofarbala, speglala stvari za sutra jer idem prijepodne malo nesto snimati i sad sam si otvorila jedam tamni Tomislav i cekam da farba odstoji po ure,pa idem na pranje. Zovem ja sada u Zaboku pizzeriu Oro-goro jer na kraju idemo s buducim kumovima gore na pizzu...i ja vi se tip i sad ja kazem kako cemo danas prvi puta k njima pa da ne znam trebam li rezervirati mozda stol, da nas je cetvero, a on meni - stol morate rezervirati bar tri dana prije Onda sam ga krajnje ljubazno pitala - "oprostite, da li sam dobila pizzeriju u pripickovcu gornjem ili nocni bar hotela Esplanade", pa smo se odmah sve dogovorili
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:20:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Nesto vas dugo nema Ode se je spremati pa u skitnju....budite mi vesele i dobre i zelim vam sutra prekrasnu nedjelju
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:29:13
|
|
|
|
zaba
|
ma jel ideš u orogoro? Ajme super,tamo je sve fino za papati.Lijepo se provedite.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:29:46
|
|
|
|
Puli
|
tikice morala sam nešto gricnuti ogladnih od maksača i tebi ugodnu nedjelju želimo
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:30:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: zaba ma jel ideš u orogoro? Ajme super,tamo je sve fino za papati.Lijepo se provedite. Da...tam idem...hvala...ak ne dodjem prekasno doma, javim se kasnije
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:32:22
|
|
|
|
zaba
|
bravo,popij pivce i za mene i mrkni pizzu
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:35:32
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: zaba bravo,popij pivce i za mene i mrkni pizzu Hocu mila...ja sam ti dobar kapacitet i moram ti priznati da me veseli sto cemo se vidjeti u cetvrtak
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:37:44
|
|
|
|
Puli
|
i mene veseli da ću vas konačno upoznati samo nek sunčeko sije da možemo u maksaču uživati
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:38:06
|
|
|
|
zaba
|
i ja se veselim,ajde ajde,spremaj se da budeš najljepša.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:39:44
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Puli i mene veseli da ću vas konačno upoznati samo nek sunčeko sije da možemo u maksaču uživati bok puli,a vidi ove male slatke...joj ja sam luda za tim toplim smotuljcima.Jedva čekam još jednu bebitu.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:45:09
|
|
|
|
Puli
|
moja više nije smotuljak sad je vrištuljak,trčuljak i penjuljak a fotka je slikana na dan upoznavanja sa rr-ovcima u maksaču kad je imala 3 mjeseca kad planirate drugo kako lula jel se nauživala kod bake
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 19:53:37
|
|
|
|
zaba
|
kolko je sad stara?Donesla bum slike kad je bila beba u čet.Lula skitnica,još nije stigla,a njene zvijezde će skoro.Mislila sam ju otuširati prije,bojim se da mi je plan pao u vodu.Nek dijete uživa vani,mi smo okrenuli kuću naglavačke.Drugo se radi već dugo,već dvije godine pa nikako.Krenuli po pretragama,bili na inseminacijama,kažu sve ok,al eto ne ide.Zeka nas krsni list,ono kaj tam piše.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 20:00:48
|
|
|
|
Puli
|
preksutra će imati 15 mjeseci imaš na tickeru desit će se druga kad se najmanje budete nadali sigurna sam u to
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 20:05:25
|
|
|
|
zaba
|
je je,14 mj,4 tjedna,sad kreće luda faza-hodanje,drž ju,hvataj ju,a kako mogu biti brzi,pa puna guza pelena pretegne,pa puf na riticu.Mislim da je došla moja carica,idem pogledati pa se vratim.
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 20:11:03
|
|
|
|
Puli
|
joj zaba mi već prošli te faze prve korake je napravila s 9 mjeseci a sad se već penje sama na fotelju ja te pozz navratim poslije zvijezda pusa
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 20:16:05
|
|
|
|
Lady3
|
bok..ima još koga?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 4.4.2009 20:16:48
|
|
|
|
zaba
|
Lucija ostaje kod bake i večeras,pa će mama i tata misliti na drugu bebu .Idemo gledati zvijezde i kuhati juhicu,pozzz
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!