Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:17:31
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mariola....hvala...ova je posebna Pa Dino je vec pravi decko...a za pricanje mogu misliti, jedva cekam da ova moja struca pocne brbljati... A nas dvije kao i uvijek, ja slusam nju i ide... . Jutros je uranila u 6. igrale se do 8, zaspala i vec ju cujem u kreveticu da jede ruke
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:19:07
|
|
|
|
ZVRK
|
wuki kako su sada noći? bolje?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:19:14
|
|
|
|
ninolina
|
Ja do sada nisam bila sve do poroda a sad već 2 put. Inače je trudnoća i beba super. Ženska je malo niže i okrenuta ali . A valjda se boji da se ne porodim doma . Hvala curke
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:21:50
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK wuki kako su sada noći? bolje? ne zalim se zaspe oko 23h i do jutra spavamo. probala sam ju ranije stavljati na spavanje, pa se lijepo probudi oko 1 i igrala bi se do 3-4, tako da ju ne forsiram idemo papati, pa se vratimo
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:27:51
|
|
|
|
ZVRK
|
super barem se sada odmoriš po noći a ne da se stalno nosate samo tako dalje
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:28:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Idem i ja,vratim se kasnije....
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:29:10
|
|
|
|
ZVRK
|
i ja biježim da ti ubrzo marendu pa pa
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 9:33:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro ekipo!!! Što je novo? Tu sam tu, malo mi curi nos... curke još spavaju.
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 11:12:53
|
|
|
|
ninolina
|
Evo i mene ručak se kuha... Mariachi tvoje curke dugo spavaju, super
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 11:24:05
|
|
|
|
Anoniman
|
haj, ninolina! spavaju, ne uvijek, ali znaju odspavati i do 10 i moj ručak je već skoro gotov.... kako beba? gura li se prema izlazu? lijepo je i danas vani, provirit ćemo malo na zrak...
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 11:36:41
|
|
|
|
ninolina
|
Joj blago tebi. Moji imaju ustajanje zmeđu 6-7 . Beba je danas toliko aktivna da se doslovce gegam koliko boli. Ugodno je ali bolno . Dan je super i iskoristite ga maksimalno. Jel ti curke spavaju i popodne dugo?
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 11:47:56
|
|
|
|
Anoniman
|
nekad spavaju po sat-dva a nekad uopće ne spavaju, kako koji dan, zavisi od noći i dnevne aktivnosti. beba se valjda namješta na izlazna vrata... neka je aktivna, bar znaš da je ok ostavljam vam coffee i gibam, počele su roštati, bolje da idemo van... pozdrav svima, tipkamo se....
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:21:26
|
|
|
|
Puli
|
evo nas dvije ručale sad će mi taman fino sjesti kavica od mariachi tnx pa na jedan spavanac digla sam se u 5 i 15
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:28:27
|
|
|
|
mariola
|
Cure, ejmama se nije javljala od juče kad je pala. Je ko zna jel sve ok? Nadam se da je...
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:47:32
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure... Ima koga za jednu brzinsku kavicu?Mariola,i ja sam razmišljala kaj je s njom,nije se javljala,samo da je sve u redu...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:50:11
|
|
|
|
mariola
|
Idem na fejs vidit jel je ima. Baš me prestrašila juče a ni danas je cijeli dan nema Ja ću ti pravit društvo ali baš brzinski jer za 10 min idem doma. jeeeeeee
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:52:25
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja jos sat i deset minuta
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:53:19
|
|
|
|
Candy
|
Ajde,pa javi... Ja sam isto kratko,idem završiti generalku,pa se ne smijem dugo zadržavati na Raji ...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:54:26
|
|
|
|
Candy
|
Tikice,ti si do 16 h? Ajde,još malo pa ideš domeka....
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:55:33
|
|
|
|
mariola
|
Ah da, kad se ovdje zasjedne nikako se odvojit od laptopa. Ajoj tikice, još sat vremena. Ja ću e dotad najesti i zavaliti na kauč. Nema ejmame ni na fejsu. Nadam se da će se brzo javiti s lijepim vijestima. A čini mi se da je danas i trebala na kontrolu pa se nadam da se zbog toga ne javlja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 14:56:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:57:05
|
|
|
|
mariola
|
A ne sutra ide na kontrolu. PA di je danas. Ona se svaki dna javi, jel da
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:58:42
|
|
|
|
Candy
|
Bok Iva!Kako ste ti i Vidićka? Da,jučer je ejmama pala,pa se poslije nije javila,ne znamo jel otišla doktoru kako smo joj savjetovale...Nadam se da je s bebicom sve u redu...
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:58:47
|
|
|
|
mariola
|
Ej Ivka, ejmama je juče pala niz stepenice i zadnje nam je to javila i da misli da je osjetila bebu i da ide leći pa će se javiti i još se nije javila Eto, napuštam vas. Javim se večeras ili ujutro. Pusa svima
|
|
|
|
RE: C.B. Tišina,snima se.. 7.4.2009 14:59:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
cure moje dobar dan, kako ste mi danas....
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!