''umak''za po ribi (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


ZVRK -> ''umak''za po ribi (1.4.2009 8:48:24)

da li šta stavljate na ribu kada je pravite???

ja danas radim dečkima sardelice pa mislim da im stavim onu smjesu od peršina+češnjaka+ulje
e sada kakav omjer čega????

ja ti to inače ne volim pa neznam kako da napravim(dečki vole)
pomagajte




ZVRK -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 8:50:50)

i još da li to mora biti nasjeckano na sitno sa nožem ili mogu samljeti sa aparatićem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




dominik -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 9:05:50)

narezi sa nozem na sitno,  omjer ti nije prebitan, onak podjednake hrpice, maslinovo ulje da to pliva lijepo unutra, a ribe ces posolit pretpostavljam nakon pecenja pa ne trebas u to stavljati 




ZVRK -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 9:09:56)

hvala ti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




dominik -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 9:13:27)

ak ti se bas neda rezati persin mozes masinicom, ali ja cesnjak nebi jer ce onaj sok izaci pa...

ima jos jedan umak za pohane ribice i filee....radi se kao besamel umak ali se nasjeckani cesnjak malo na margarinu preprzi (ali ne jako jer ce biti gorko) i onda sve dalje kako ide brasno, mlijeko, zacini




mariola -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 9:18:35)

Eh, da. Sad tek vidila. I ja bi tak otprilike češnjaka i peršina i maslinova ulja puno.




ZVRK -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 9:19:33)

sada sam napravila po prvom prijedlogu a drugi moram isprobati.

samo pišite .primam razne sugestije za isprobavanje

hmmmmmm-kurarica traži pomoć[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (1.4.2009 9:54:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]




ejmama -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 10:04:24)

Bolje ti je kad na sitno isjeckaš i obavezno dodaj par kapi limuna.




ZVRK -> RE: ''umak''za po ribi (1.4.2009 10:59:11)

JA NAPRAVILA ovako
nasjeckala peršin i ćešnjak na sitno(donekle) i onda dodala maslinovo ulje i radnik me pohvalio.uz sardelice je jeo i umak od tartara koji sam jučer radila




Candy -> RE: ''umak''za po ribi (2.4.2009 2:13:28)

Ja "od oka" to napravim...Maslinovo ulje,češnjak,peršin,limunov sok,papar...




Stranica: [1]