Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 0:37:43
|
|
|
|
Candy
|
Mogu zaspati,ali mi je prazno...fali mi ...
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 0:46:25
|
|
|
|
Lady3
|
ja mogu zaspati lakše kad ga nema.. cijeli krevet je samo moj,nema guranja,hrkanja,pipkanja kad ne želim,podrigivanja.. uživancija..
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 0:58:27
|
|
|
|
Cybermama
|
sad mi više ne ide daleko,a prije mi je to bilo grozno,trebalo bi mi i po pola ure i više da zaspem,jer je bija po 10 dana na moru.sad mi nekad i dođe da ga malo izbacim jer me gura
|
|
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 7:08:01
|
|
|
|
huanita
|
MM radi vani na bušotini i smjene su mu mjesec doma, mjesec vani. Ja to smatram odličnim brakom jer kad odđe ne stignemo se ni posvađati, on već ode. Na dan kada putuje, ja presvlačim posteljinu i MM se uvijek šali da pripremam krevet za ljubavnika da ne miriši po njemu. Obožavam spavati sama jer je cijeli krevet moj. Ipak, kada dođe, od cijele širine 180 cm spavam na njegovih 60, priljubljena i obmotana.
|
|
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 8:35:02
|
|
|
|
ZVRK
|
mi spavamo u principu svaku veće skupa. ako smo oba dvoje doma idemo skupa u sobu,a ako je on vani ja zaspim prije a on kada se vrati .ja gledam tv dok me ne ''uzme''san
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 9:19:16
|
|
|
|
m600
|
uh meni je jako teško zaspati bez mm navikla sam na hrkanje i to me uvijek uspava
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 10:55:52
|
|
|
|
ejmama
|
Uglavnom zaspem bez problema.
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 11:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
MM više ne putuje tako često kao prije, dok smo imali samo Paulinu. Sad radi drugi posao i uglavnom sve obavlja u radno vrijeme, ako negdje i ide. Prije kad ga nije bilo po par dana, nije mi bilo baš svejedno, bojala sam se biti sama s djetetom. Čuli smo se obavezno prije spavanja. Ali kad poklopiš slušalicu, ostaje onaj nemir...
|
|
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 6.4.2009 16:18:36
|
|
|
|
Dajana
|
Slažem se sa huanitom, mislim da je to dobro za brak ali MM skoro nikad ne putuje bez mene i ja sam jako rijetko sama u krevetu, osim kad sam na moru cijelo ljeto, onda budem bez njega mjesec dana ali već nakon 7 dana kad se odmori od svih nas, počne cendrati da mu falim u krevetu.
|
|
|
|
RE: ah...kako zaspati bez dragoga/drage? 14.4.2009 15:54:12
|
|
|
|
uspavana
|
naravno da mi fali.. al budući da za par tjedana idem raditi u zagreb morat ćemo se i on i ja priviknuti da nećemo moći svake noći biti jedno kraj drugoga... sigurno će biti teško! jer znam kad odem negdje samo na dan-dva da mi je koma... a o ovome još uvijek ne želim niti razmišljati kako će biti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!