Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 21.2.2010 21:31:25
|
|
|
|
mirna
|
ljeti ima puno izletista gdje se mogu djeca vani igrati, a zimi nigdje nista... barem ja jos nisam naisla na neki restoran u HR koji ima unutra kutak za igranje za djecu i stol za premotavanje.... mozda ce netko ovdje dobiti ideju da otvori restoran primjeren za obitelji....
< Poruku je uredio mirna -- 21.2.2010 21:33:54 >
|
|
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 22.2.2010 8:52:51
|
|
|
|
Joanna
|
IZVORNA PORUKA: ale1981 Imate u Oroslavju Oro-Goro pizzeriju ima sve od navedenog, uostalom pogledajte sami: http://www.orogoro.hr/ Odlično mjesto sa finom hranom. Pizze, lazanje, tjestenine.... Veliko igralište za djecu... Sve super!!!!
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 3.3.2010 14:58:35
|
|
|
|
crna mica
|
Samobor, Trattoria La Piazza... odmah prije Trga tek otvoren, ali jaaako zgodan i topao ambijent, hrana odlična i neobična, rekli su nam da upravo nabavljaju i stolice za hranjenje! zgodno je što imaju zasebno jednu manju prostoriju pa ako ste imalo veće društvance možete imati full privatnost i prostor samo za sebe http://www.trattoria-lapiazza.com/
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 9.5.2010 1:11:39
|
|
|
|
jay13
|
evo jedan fenomenalan .... Villa Vulin u Puli blizu Lungo Mare.. (ima profil na Facebooku) sređen ..malo na starinski štih, ali jako ljepo.. ugodan i OPUŠTEN. sa odličnim domaćim sladoledom..napomenut ću samo..
|
|
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 10.7.2010 0:07:28
|
|
|
|
dami
|
Pizzeria Matchpoint Ronjgi - provjereno
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 14.4.2011 7:17:29
|
|
|
|
iva1981
|
Ako trebate obaviti kupovinu i klopati ili samo jedno od toga, a imate malo ili malo veće dijete odlična stvar (po bar relativno toplom vremenu) je Outlet u Sv Križu Začretje- 15min od zaprešića smjer Maribor-Krapina, imaju fantastičnu igraonicu i parkić u sklopu kojih je restoran i kafić!mi smo bili neki dan, mali ima tek 14 mjeseci i igrao se 1h ja sam i kavu popila :)
|
|
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 10.6.2013 8:14:57
|
|
|
|
monstrum
|
Mala Hiža u Mačkovcu - Prekrasno mjesto..fina klopa, prekrasna atmosfera...ma sve naj..šteta da nam nije bliže... Uvijek kad smo došli jedva dobli mjesto koliko bude gužva..i to valjda govori o kvaliteti ponude.
< Poruku je uredio monstrum -- 10.6.2013 8:19:58 >
|
|
|
|
RE: Restorani primjereni obitelji u Hr 15.2.2016 13:45:05
|
|
|
|
AnitaZg
|
Nije nam najbliže, ali Oro Goro ima i moju preporuku. Pizza odlična, kad god idemo na pizzu, ide se tamo (ako se ima vremena i mogućnosti).
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!