MiniMama -> RE: Pedijatri - preporuka (19.5.2010 11:00:41)
|
Dr. Katja Mišević DZ Kozjak, Zgreb, Maksimir. Mi nismo bas prezadovoljni jer zna biti jako otresita, a ponekad je toliko srdacna i draga da ti ništa nije jasno. i nova sestra je uzasno neorganizirana i usporena. da ne kazem neljubazna Ne mogu pricati kakva je kao doktorica jer MI nismo imali nekih velikih problema (a i za te sitnice smo trčali privatniku jer škrtari na uputnicama za vađenje krvi, ali bez problema nam je uvalila uputnicu za zarazno u sezoni svinjske gripe. naravno na temeljnu telefonskog razgovora. bez krvne slike, pregleda, ičeg..) s druge strane, frendica je imala problema s malim, s kilicom, zarastanjem pupka, kasnije i s motorikom i nista od toga ona nije uocila na pregledu, a mi kao mame (obe prvorotke, bez iskustva ikakvog) smo shvatile da nešto ne štima. hvala bogu za polikliniku Sabol. privatnici su, skupi, ali kad je dijete bolesno ne pitaš. i tamo su svi super, toplo preporučam. mi bili jednom i sad imamo valjda doživotne konzultacije za svaku sitnicu preko telefona.
|
|
|
|