|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jantarna ogrlica za bebe
12.2.2011 13:58:04   
domica
ema se2 noći budila i plakala imala 1 dan temp.38,5 bili kod doktora sve ok vjerovatno od zubiča,stavila joj ogrlicu i već 2 dana sve super spava papa kao prije,zanima me samo dal je skidate po noći?ja nisam pa zato sad cijelu noć provjeravam da se nedajbože nezaguši,kako vi?

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 26
12.2.2011 14:16:35   
Tink
Moj nećak je imao tu ogrlicu (dok ju nije spazio i počeo gnjaviti) i ja ne bih rekla da mu je pomogla, sa gotovo svim zubićima je imao parade...user posted image No, možda je stvar i održavanja i ophođenja s njome.

< Poruku je uredio Tink -- 12.2.2011 14:17:51 >

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 27
12.2.2011 15:32:31   
tita
Malom smo stavili ogrlicu kad je imao 4mj,i još uvijek ju nosimo,sad ima 18mj!!!Na početku sam je svako toliko stavljala pod mlaku vodu i na sunce ,ali sad već duže vrijeme ništa!Skidamo je jedino kad ga kupamo,njemu ne smeta ,do sada ju nije nikad čupao!!!Ustvari promjenili smo već jednu jer nam je puknuo šerafić gdje se zakopčava!Da li ta ogrlica pomaže ili ne,nebi znala,večih problema nismo imali,temp.,nikad,ni proljev ,ništa,a i ogrlica mu lijepo stoji...user posted image

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 28
12.2.2011 17:03:27   
inesica
Skidamo prije kupanja, a inace ju ima cijelo vrijeme. Nije ni svjestan da u ima, pa ju ostavim i po noci, s nama je u sobi pa mi je to OK. Nekom logikom, dijete bi se moglo ugusiti samo ako zakaci o nesto ogricom, ovako nema sanse...
Drama je pocela sa 3 mj. i nakon par sati nosenja manje je slinio i bio bolje raspolozen, tako da mislim da ima veze s ogrlicom.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 29
29.4.2011 22:05:10   
Buci buci
Evo i mi smo ju nabvili! Kažu da ne vrijedi ako je ogrlicu ranije druga beba koristila? 

Naša mala maza 31.01.2011.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 30
30.4.2011 20:49:57   
mare00
Ja cu isto probati s tom ogrlicom, mozda bude manje zivcana...user posted image Jel je ima u svakoj ljekarni kupit?
Al nekuzim kako  to skupi neg energiju, i kako se neg energija moze isprati vodomuser posted image ....ja sam laik za te stvari, meni to smijesno...

(Odgovor članu Buci buci)
Neposredna veza do poruke: 31
30.4.2011 21:40:10   
inesica
Ovo ispiranje neg. energije vodom se obicno radi s kamenjem (poludragim, dragim), a takve trgovine drze i jantar koji je smola, ali valjda ga tretiraju jednako. Sad ga vec i zaboravim isprati i stavljati na sunce...ali i prosli smo prve zubice, i ovi drugi da ne muce toliko. Je li do ogrlice, ne znam, ali mu ne skidam jer je s njom bas frajer :)

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 32
1.5.2011 10:12:07   
breskvica22
odlicna je!!! ja sam je kupila necakinji kad je bila beba jer jadna nije mogla ni spavati niti ista koliko su je mucili zubici. odkad ju je pocela nositi nije zaplakala ni imala temp.niti ista slicno.spasila ju je ta ogrlica.
nema je u obliku narukvice koliko znam i nesmije ju se skidati niti kvasiti. vrijedi samo za 1 dijete i to nekoliko mjeseci.
ima ih u raznim bojama i oblicima. kad se moja beba rodi i krenu mu zubi to je prvo sto cu mu kupiti

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 33
1.5.2011 23:01:46   
inesica
IZVORNA PORUKA: breskvica22

odlicna je!!! ja sam je kupila necakinji kad je bila beba jer jadna nije mogla ni spavati niti ista koliko su je mucili zubici. odkad ju je pocela nositi nije zaplakala ni imala temp.niti ista slicno.spasila ju je ta ogrlica.
nema je u obliku narukvice koliko znam i nesmije ju se skidati niti kvasiti. vrijedi samo za 1 dijete i to nekoliko mjeseci.
ima ih u raznim bojama i oblicima. kad se moja beba rodi i krenu mu zubi to je prvo sto cu mu kupiti

A kako mislis okupati bebu ako se ne smije kvasiti, a ni skidati?user posted image Naravno da se skida prije kupanja. Nema u obliku narukvice jer toplina tijela pomaze otpustanju kiseline iz oglice, a i mislim da bi narukvicu dijete non-stop zvakalo, ovako i ne zna da ju ima.

< Poruku je uredio inesica -- 1.5.2011 23:02:48 >

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 34
3.5.2011 9:49:23   
marijola
moja je frendica imala istu za oboje djece, bila je zadovoljna

(Odgovor članu Buci buci)
Neposredna veza do poruke: 35
22.5.2011 21:08:12   
anchyzu
IZVORNA PORUKA: novamama

Danas sam za 90 kn u apoteci kupila ogrlicu od jantara za bebe.

Evo što piše na pakiranju:

Jantarna ogrlica za bebe je efikasno sredstvo za ublažavanje bolova nastalih nicanjem zubića. Načinjena je od prirodnog baltičkog jantara. To je fosilizirana smola crnogoričnog drveta. Zbog svog blagotvornog djelovanja koristi se od davnina kao prirodni analgetik širom Europe. Osim što djeluje umirujuće i otklanja stres, dobar je za jačanje imuniteta, kožne probleme i vid.

Ogrlica je načinjena od komadića jantara koji nisu grubi, a između svakog je zavezan čvorić kako ne bi došlo do rasipanja uslijed eventualnog puknuća. Dužina je 34-35 cm, kako dijete ne bi moglo staviti ogrlicu u usta, a opet je dovoljno široka da ne može doći do gušenja.
Poseban zakretni zatvarač bez metala konstruiran je tako da omogući otvaranje ogrlice uslijed jačeg povlačenja. Unatoč tome, molimo vas da dijete ne ostavljate bez nadzora dok ima ogrlicu na vratu, jer se u slučaju eventualnog puknuća ili udarca može odvojiti komadić ili krhotina koju bi dijete moglo progutati.

evo i slikice

user posted image

Hei evo svaka ti čast što koristiš tu ogrlicu, spomenit će dvije zgode sa tom ogrlicom, prije mjesec dana kad sam odvela djete u bolnicu na pregled poznata dječija neuropedijatrica me sva u čudu pitala kad je vidjela ogrlicu na bebi," jeli mama kakva to čuda protiv uroka vi vješate djetetu oko vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???" i sad prije tjedan dana bili smo kod fizijatrice na što je ova mene pitala jeli to iz nekakvih afričkih plemena, i zašto sam joj to stavila jer je to sigurno žulja a beba ,i nemože rećiuser posted image user posted image
hahaha mislim za krepat od smjeha toliko o našim stručnjacima, ogrlica je stvarno fenomenalna, skinila sam joj je samo jednom u bolnici i dobila je odmah temperaturu

Sara mamina princeza 05.01.2011

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 36
22.5.2011 21:23:35   
danery
e ima ogrlicu,nosi,ne skidamo ni za kupanje,spava s njom,nikakvih problema oko eventualnog gušenja....kao da joj je maaalo lakše sa zubićima otkad ju ima,al opet user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anchyzu)
Neposredna veza do poruke: 37
23.5.2011 10:09:11   
bubaMaja
ako budemo imali problema sa zubićima probat ćemo.. više volim prirodne i energetske metode nego kemije...
što se tiče ispiranja neg, energije vodom - to je najčešći način, voda kao prirodni element čišćenja na sebe veže negativnosti i odnosi ih sa sobom. zato i bioenergetičari često ruke ispiru vodom nakon tretmana...kažu da ako ne možeš spavati umiješ ruke i lice tekućom vodom pa ćeš lakše zaspati... voda user posted image user posted image
punjenje energije Suncem mislim da ne treba posebno objašnjavati - Sunce praenergija svega, početak i začetak života svojim zrakama sve puni životnom energijom, pozitivnim nabojem pa time i pozitivnom energijom... (usput Sunce i dezinficira)

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 38
12.6.2011 11:11:09   
uplašena mama
Curke gdje mogu kupiti u dubravi narukvicu od jantara za bebu?Moja frendica je kupila narukvicu u sesvetama za 90 kn

(Odgovor članu ninishka)
Neposredna veza do poruke: 39
12.6.2011 11:24:27   
modesty blaise
ja kupila u apoteci
al nam niš nije pomogla....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu uplašena mama)
Neposredna veza do poruke: 40
12.6.2011 11:37:13   
mišica 666
ja sam ju imala s Ramonom a sad s Lunom nemam. nema neke bitne razlike u rastu između njih dvi. mislim da jednostavno neka djeca više pate neka manje i da to ne pomaže bog zna koliko.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 41
12.6.2011 17:14:10   
Točkica28
niš koristi nama

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 42
12.6.2011 17:15:01   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: uplašena mama

Curke gdje mogu kupiti u dubravi narukvicu od jantara za bebu?Moja frendica je kupila narukvicu u sesvetama za 90 kn

u velkom konzumu u ljekarni

Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 43
12.6.2011 17:19:50   
koka24
Ima ih skoro u svim ljekarnama,ja kupila u ljekarni za 90 kn

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 44
12.6.2011 18:06:26   
koka24
i Pauli je pomogla,zubiće nismo ni osjetili!! Sad jel do ogrlice ili nije neznam....

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 45
12.6.2011 19:38:01   
Dora04

IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja sam ju imala s Ramonom a sad s Lunom nemam. nema neke bitne razlike u rastu između njih dvi. mislim da jednostavno neka djeca više pate neka manje i da to ne pomaže bog zna koliko.

I kod nas je bilo slično samo što ju Dora nije imala a Katja je i nikakve razlike nije bilo, njima su zubi izlazili a da mi to uopće nismo osjetili. Sada ju ja nosim i mogu vam reći da se super osjećam user posted image user posted image user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 46
12.6.2011 22:27:54   
stars777
I mi smo je kupili u apoteci(100kn) i nama je super,user posted image nije više toliko nervozna i manje sliniuser posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 47
13.6.2011 14:30:36   
uplašena mama
IZVORNA PORUKA: Točkica28

IZVORNA PORUKA: uplašena mama

u velkom konzumu u ljekarni

U kojem konzumu ?

Neposredna veza do poruke: 48
13.6.2011 15:27:00   
Točkica28
super konzum, tam kod pekare zagreb, jedan jedini super konzum u gornjoj dubravi

Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 49
13.6.2011 22:01:22   
mariola
Ja sam danas vratila ogrlicu u pogon. T je nervozan zadnja tri dana i slini.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!