|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 23:28:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu maca)
  Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Naša mala birtija
9.5.2008 23:28:41   
maca
bajami će ti pomoći za žgaravicu

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 202
9.5.2008 23:29:52   
Ruža
Maco pa kad će se kompić vratiti kući?
Kod nas ti ima puno novih cura, a i već dva puta nam se srušio sustav ( valjda se tako kaže ) tako da smo puno tema i objava izgubili. user posted image
A ti pazi na svoj tlak, kad osjetiš da pada malo soli pojedi i popij čašu vode. Djeluje trenutačno...

(Odgovor članu maca)
Neposredna veza do poruke: 203
9.5.2008 23:32:53   
Ruža
Ma otkud vam te žgaravice? U kojem mjesecu to počinje?user posted image
Ivkica bok!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 204
9.5.2008 23:34:29   
maca
a ja se nadam da ću do 01.06. opet biti s vama svaki dan!!!!user posted image  user posted image user posted image jeeeee.........
ne znam što ću s tim tlakom ovo mi se prvi put dogodilo i nadam se zadnji. morat ću manje blesirati sebe  i svoju srećicu po ovoj vrućini

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 205
9.5.2008 23:36:09   
tiha
nekome odma pocnu zgaravice.a babe kazu kad bebi pocne rast kosica a sad dal to ima veze nemam pojma!!!a netko ih i nema!! uglavnom ti beba pritisce zeludac pa ti se kiselina dize gore to je uglavnom to!!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 206
9.5.2008 23:36:40   
Ruža
Pa to je još mjesec dana... user posted image  Pa jel kod vas već toliko vruće? Mi još uvijek grijemo navečer i ujutro...user posted image

(Odgovor članu maca)
Neposredna veza do poruke: 207
9.5.2008 23:36:48   
maca
žgaravica je meni tek nedavno krenula u 6.mjesecu,kažu da je to jer kako beba raste pritišće na želudac

(Odgovor članu maca)
Neposredna veza do poruke: 208
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 23:37:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 209
9.5.2008 23:37:30   
Ruža
Onda je moj Đuro mali ćelavac!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 210
9.5.2008 23:38:11   
koka
E ova mojauser posted image sad pleše sambu unutra, a već 10 min štucauser posted image .  Čini mi se da ću brzo u krpe jer zijevam ko user posted image . Samo da vidim kako mi je Iva pa pičim. Maco probala sam ja dosta toga za žgaravicu al mi baš trenutno ništa ne pomaže, baš se ova moja user posted image okrenula tako da jedva dišem.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 211
9.5.2008 23:41:01   
Ruža
Ha, ha koristiš se mojim trikovima! user posted image  Vidi ti mudrice..user posted image  Samo što meni sladoled ne bude ni prije ni poslje već cijeli ručak... I naravno da sam večeras MM_a po principu " a nije bilo jabuke?" poslala po samo 4 kugle za večeru...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 212
9.5.2008 23:41:03   
maca
ma kakvo grijanje?? mislim da je danas bilo 25 stupnjeva, pa ljudi već bosi hodaju okolo a da ne govorim da sam ja danima u kratkom rukavu i postalo mi je vruće za spavati- neku večer sam se dizala natečena i tuširala sam u hladnoj vodi noge i ruke u 3 ujutro!!!!

(Odgovor članu maca)
Neposredna veza do poruke: 213
9.5.2008 23:41:55   
koka
Ma ja sam imala i sa Rokom da su mi govorili da će se rodit s pletenicamauser posted image , A ono tek malo kosice, to što kažu user posted image pritšće želudac .Pa unutra se sve zgužva da je milina.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 214
9.5.2008 23:43:36   
Ruža
Ma bude i kod nas preko dana toplo, ali još to meni nije za kratko...user posted image  I naravno da još uvijek spavam u čarapicama i dugoj pidžami...user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 9.5.2008 23:44:20 >

(Odgovor članu maca)
Neposredna veza do poruke: 215
9.5.2008 23:45:08   
koka
Tu kod nas isto se ne grije već duže, i mene je strah tog naticanja nogu jer sam s Rokom u zadnjem mjesecu natukla 5kg i to baš vode jer sam bila napuhnuta ko balonuser posted image . Užaaaaaaaaaassssssss.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 216
9.5.2008 23:46:41   
koka
 Joj Ružo ja nema šanse da spavam s čarapama. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 217
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 23:46:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 218
9.5.2008 23:50:52   
koka
To što kaže Iva trebali bi arhivirat neke temeuser posted image .Jučer sam išla nanati oko pola noći pa neznam kad vam je pao sistemuser posted image , čisto se nadam da toga neće i danas. 

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 219
9.5.2008 23:51:45   
Ruža
Koka ja ne mogu bez njih... Noge su mi uvijek kao led, ljubičasto plave, pa ako odem bez čarapica jedna drugu hladi i nema šanse da se ugriju..user posted image  A mm_u je uvijek vruće, on u sred zime u kratkim rukavima... Baš smo se našli...
Ivkica jel to na moj račun???
Koka u pola jedan se srušilo... user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 9.5.2008 23:53:43 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 220
9.5.2008 23:55:08   
koka
Ništauser posted image odoh ja baš mi se spava, ajde cure vidjet ćemo se sutra. Nadam se user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 221
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 23:55:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 222
9.5.2008 23:57:07   
koka
Laku noć svima vama. Ružo lijepo spavaj pa čut čemo se ujutro. Iva baš mi je drago da ste ti i tvoja Vida dobro. uživajte i pusa.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 223
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 23:59:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 224
   [Brisano sporočilo]
10.5.2008 0:01:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!