Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 15:52:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo za bolje raspolozenje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 15:52:40
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ma daj Lady,ne kvariš nam dan. kao da sebe vidim. Rijetke su žene koje ne puknu s vremena na vrijeme. Potpisujem i prepisujem user posted image i ja i ja
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 15:55:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajmo cure misliti pozitivno i popiti koju brzinsku...... svi mi imamo losih dana,i ja sam po cile dane sama sa njima i ima dana kad bi poludila al sve to nekako prodje i stvarni legnu na svoje mijesto...... isto se vrtim stalno u krug,svaki dan isti al valjda je to tako dok su oni mali.... Lady misli pozitivno i siti se da nas ima puno ......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 15:59:02
|
|
|
|
Lady3
|
hvala vam cure.. meni je neko vrijeme ovako,al danas sam pukla.. svega se nagomilalo,za sebe nemam ništa vremena,ne mogu se odmoriti i na samo 5 minuta i to traje već 6 godina..Fali mi ono vrijeme samo za sebe,da se ponovo osjetim ženom.Stalno sam mama i supruga ali kao žena..već sam zaboravila..ako me kužite..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 15:59:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam se jucer u Maksimiru odmorila..... nakon nekoliko mjeseci samo mojih sat - dva
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:01:08
|
|
|
|
ninolina
|
kužim te, kužim te
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:02:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma naravno da te kuzim,samo se ti izjadaj odma ce ti biti lakse.......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:07:16
|
|
|
|
Lady3
|
ma da nemam vas,već bi bila u ludnici ,još kad mi mm biser rekao da bi mi mogao uzeti komp,poludjela sam..E tek onda bi u ludnicu..Ništa ne kuži..Glavno da je njemu fino,još mi kaže kako je meni lakše neg njemu i da ja uživam?!! Ne ustaje on svaku noć po 5-6 puta,ne vuče ga nitko za rukav,mama ovo,mama ono,ne čujem ni svoje misli..na wc ne mogu otići a da netko me ne treba. Sad mi je lakše,baš sam prevršila danas..s jadanjem..sorry
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:07:38
|
|
|
|
Thea
|
Lady kod svih nas je isto...Napokon da se djece malo rješim(osim najmanjeg) ali nemam opet vremena za sebe jer posla ko u priči...Ali tješim se da će doći jednom i moj dan...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:11:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma svi su oni takvi,moj mm kaze da on radi pa je koma a ti kao samo doma sa dicom,pokusavam ga malo dovesti u red mozda nesto i bude od toga.... znam da ti je odma malo lakse cim imas nekome reci.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:11:57
|
|
|
|
Thea
|
Tako i moj misli da mi je doma kao na godišnjem i da ništa ne radim je rje kao lako s djecom,kad mi to kaže ja po
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:15:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
cini se da oni svi isto misle... a volila bi vidit njega da ostane samo jedan dan,zvao bi nakon uru vrimena....ma za po
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 16:21:22
|
|
|
|
Thea
|
moj je rekao da bi on išao na porodiljski ja sam odmah pristala,ali se on predomislio....a odmah prvi dan bi me zvao da se vratim doma sigurno...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 17:14:11
|
|
|
|
lee
|
evo mene na kratko...sad smo ručali...bili prije toga u šetnji sa reom...ništa se nije pomaklo...maleni lupa a nema naznaka porodu..ma ni p od poroda... zabolila me križa malo prije i ulovio pritisak ali ništa...ma ugledala ja susjeda..ginekologa i sve odmah prestalo...maleni zna da je u sigurnim rukama pa neče doči tako brzo....joj...ma nemam snage za ništa...osječam se kao da me netko tavom lupio po glavi....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:19:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Uh, mene je stariji danas opet raspiz.....ja vise ne znam sto bi s tim djetetom. Gubim bitku......
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:22:59
|
|
|
|
Zvonki
|
Malo čitam što su cure pisale unazad par sati. I mene je neka depra uhvatila. Sve je bilo dobro dok nisam otišla do Cityja. Tamo sam se podsjetila koliko mi stvari treba a nemam ih čime platiti. I sad sam u bedu. Glupača... Tikice, toliko sam sada prazna i jadna da ne znam kako da te utješim. Dam ti ovo. Možda pomogne...
< Poruku je uredio Zvonki -- 10.4.2009 18:23:20 >
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:29:14
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Uh, mene je stariji danas opet raspiz.....ja vise ne znam sto bi s tim djetetom. Gubim bitku...... pošalji moju simpatiju meni
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:30:44
|
|
|
|
tiha
|
bok....ja u trku GO poceo 3 dana slobodna jeeeeeeeeeeeeeeee perem zavjese naravno zadnji dan al oprosteno mi jer nisaqm stigla
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:32:38
|
|
|
|
zaba
|
bok tiha
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:33:19
|
|
|
|
tiha
|
cure sta ima ...sta nam je puli bolesna?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:39:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah....zaba, uzmi si ga....brzo bi ga vratila nazad Strasno, koje je to problematicno dijete....jos u trbuhu je bio katastrofa Idem na Farmu da ga ne gledam ni ne slusam vise danas....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:42:33
|
|
|
|
zaba
|
ja ionako želim muško dijete,pošalji ga za vikend na privikavanje,mogu obojica-jeli bumo puno čokolade..
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:42:55
|
|
|
|
Candy
|
Bok žene,kako ste?Može jedna rosna,treba mi ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 18:43:36
|
|
|
|
tikica_69
|
Poslije Candy....kas se vratim sa Farme
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!