Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 9:21:58
|
|
|
|
m600
|
drage moje ja vas pozdravljam...uživajte mi i ako slučajno sutra ne dođem na rr SVIMA ŽELIM SRETAN USKRS!!! PUNO SREĆE,MIRA I BLAGOSTANJA DA TAJ DAN PROVEDETE LIJEPO S VAŠIM OBITELJIMA!!! PUSA
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 9:26:00
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav tebi lee. možda ti i marta dobijete lijep poklon za uskrs. uživajte i lijep provod svima ja vas napustam do poslije(ako stignem)
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 9:28:19
|
|
|
|
Candy
|
Jutro cure,ima još kavice ?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 9:59:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Candy evo kavice za zabrzaka, pa odoh u ducan i kuhanje.....posla ima danas....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:12:43
|
|
|
|
Candy
|
O,Tikice,thanks ... I ja idem van sada malo shopingirati....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:22:23
|
|
|
|
Ruža
|
Jutaar curke! Kako ste mi? Jesu kolači gotovi?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:25:31
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro jutro, ja sam danas sama s Hanom pa ću valjda uspijeti napraviti šta sam zamislila. MM je otišao na rafting.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:30:31
|
|
|
|
Viky
|
Dobro jutro,drage moje...evo ja na kratko došla pozdraviti vas.Jeste vrijedne ili uživate kao ja? nisam još pomakla ništa...samo uživam sa malenom i mazimo se.Zar tome ne služi uskrs?!Biti sa svojim najmilijima...hahaha
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:31:53
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Jutaar curke! Kako ste mi? Jesu kolači gotovi? Koji kolači,Ružo?Ah,nisu...kod tebe?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:32:54
|
|
|
|
Ruža
|
Uf, veselo ejmama. Nadam se da će ti curka dopustiti da nešto napraviš. Ma i pomoći će ona tebi! Svoje muške sam potjerala u šetnju , a ja dovršavam kolače. Već mi je druga tura oraha izgorila. Vrijeme je da se maknem sa kompa.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:34:03
|
|
|
|
ejmama
|
Sumnajm da će mi dati mira idem i ja, moram se pomaknuti. Pozdrav svima
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:39:10
|
|
|
|
Viky
|
Bok ejmama i ružo...čujemo se
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 10:58:31
|
|
|
|
mariola
|
Helouuuuuuu my ladies! Evo mene napokon malo do vas. Kako ste mi? Šta je novoga? Nisam se od četvrtka stigla javiti... Je koja curke rodila??? Marta??? lee???
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:15:16
|
|
|
|
zaba
|
bok draga,koliko ja znam nije ni jedna rodila.Kako si?Ja sam na poslu,pa me malo vidiš,malo ne vidiš!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:25:49
|
|
|
|
mariola
|
umorna sam. doma sam, imam goste. dva dana sam samo rintala po kući ko konj, niko me ne razumije, mm mi digao tlak juče jer molim te naočale su mi bile na kadi. Ma zamisli tragedije, a ja dva dana od 7 do ponoći radila, prala, čistila, do kupaone nisam ni stigla do tad i on meni prigovara za to. E pop.... sam, on je imao samo otić u dućan po piće jer je meni to teško sad nosat i otišo je 5 minuta prije nego su gosti došli i imao je još dignit dva kofera na ormar i to nije uspio. Ma izderala sam se na njega pa mi se ond a počeo ulizivat . Sad su mi gosti išli u pag pa sam ja malo uzela laptop da predahnem. Kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:43:31
|
|
|
|
zaba
|
curi mi nos,kišem,malo sam se prehladila.Ja popodne iskemijam kolač i francusku i ne radim ništa.Do utorka ću ljenčariti. i papati.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:52:04
|
|
|
|
mariola
|
tako i treba. I ja ću još skuhati juhicu, ubaciti meso i krumpire u pećnicu, možda malo spohat piletine za curice i odoh nafriz a dragi će pazi ručak. Valjda mu neće zagorit Kako si se sad uspjela prehladit?
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:55:57
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj moram ići. mm-u zamijesiti pincu jer gospon neće onu iz dućana al nema veze rekla sam mu da će mi platit frizuru danas. Idem polako spremit šta mi je potrebno za ručak, i na friz. Popodne dolaze i moji pa će tata spremat večeru ttj. roštilj za mog tatu, sutra svi kod sveki na ručak. za sveki i kuhanjetek u ponedjeljak.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 11:57:06
|
|
|
|
mariola
|
Pošto se vjerojatno neću stići javiti sutra želim vam svima sretan Uskrs! I uživajte u blagdanima. Ja hoću, pogotovo kad mi stignu moji Pusa svima.
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:01:40
|
|
|
|
zaba
|
ne znam kako sam uspjela-eto! Draga moja Mariola,svako dobro tebi i tvojima za Uskrs,puno papaj,niš ne radi i uživaj.Voli te žaba
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:15:31
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure....vidim,pripreme su u velikom jeku ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:16:16
|
|
|
|
tikica_69
|
Uh...ja sam se sva preznojila uz stednjak Ali vec sutra cu uzivati u danasnjim mukama
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:17:23
|
|
|
|
zaba
|
ova ti je dobra,ja još malo čubin na poslu i već sam jednom nogom vani.A šmrckam..a pcih!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:20:51
|
|
|
|
Candy
|
Nazdravlje,zaba !Ajde još malo pa ideš svojoj kućici... Tikice,veliš,sutra ubireš plodove svoga rada ? Ja obavila shoping,usput potrošila tisućicu i nekaj sitno na obleku ,bit će mi smiješno kad računi dođu ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 11.4.2009 12:23:02
|
|
|
|
Puli
|
eto i mene naskitale se i imali iznenađenje u našem parku:došla nam je božica s curkama -baš sam se ugodno iznenadila -i curke su se naigrale ručak se krčka o jeaaahh
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!