|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B.proljetni osmjeh
14.4.2009 9:53:21   
ninolina
Bokić wuki kako ti i curka.
Marta ti reci da nejdeš doma dok te ne porode user posted image , meni se čini da ću tako i ja

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1001
   [Obrisani korisnik]
14.4.2009 9:54:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 1002
14.4.2009 9:54:55   
lee
hvala vam puno puno na podršci! user posted image  neče on cvrčak prije termina...neda se miš mamin...tvrdoglav je na tatu...user posted image

marta ma vjerovatno hoče, jedino ako im nije to prerano pa če čekati prave trudove...tako to ovdje rade..obično čekaju prave trudove pa tek onda daju sva ta sredstva...da djete krene...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1003
14.4.2009 9:55:00   
Marta j
Bog Mariola kako si ti-nece nase bebe vani tvrdoglave suuser posted image

Ja cu reci da se ne micem iz bolnice dok beba neizide vaniuser posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1004
14.4.2009 9:55:19   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: ninolina

Bokić wuki kako ti i curka.

Superiska user posted image
Ona spava, ja ljencarim user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1005
14.4.2009 9:55:26   
ninolina
Joj m600 tebi je koma. Ovo za tm i mome se to događa ali tbog neredovite stolice sada svaki dan popi magnezij i evo nakon 2 tj, ide na bolje. Nadam se da će sve biti ok a ti se drži

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1006
14.4.2009 9:58:04   
lee
IZVORNA PORUKA: Marta j

Bog Mariola kako si ti-nece nase bebe vani tvrdoglave suuser posted image

Ja cu reci da se ne micem iz bolnice dok beba neizide vaniuser posted image user posted image

to ču im i ja reči da ne odlazim bez poroda...user posted image user posted image  susjed je doašo iz nočne...sad sam osigurana ako nešto krene...nije njima lako samnom...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1007
14.4.2009 9:58:48   
mariola
m600 baš mi je žao tm i što se nisi nauživala za blagdane.user posted image
MArta ja sam jutros bila poprilično dobro ali više ne. Mučnine non-stop za poludit mi je. Al dobro, jedva čekam da to prođe i trbuh da počne rasti.
m600 ti nosiš curicu? Nisam znala, ajme super. Kad si saznala? Ajme kad ću ja znati, baš sam nestrpljiva.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1008
14.4.2009 9:59:07   
m600
hvala na podršciuser posted image ..je koma mi je ali jaki smo mi.. user posted image  

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1009
14.4.2009 10:02:30   
m600
ej mariola..žao mi je zbog tvojih mučnina..nadam se da će brzo prestati
saznala sam prošli četvrtak znači 17+6 ali beba nije htjela skroz raširiti nogice pa doktorica kaže da je 90%curica jer testisi ne viseuser posted image user posted image  idem ponovno u ponedjeljak jer malena nije dala ni morfologiju lica da dok vidi...joj znam kako ti je i ja sam još uvijek nestrpljiva..jer šta je sa onih 10%user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1010
14.4.2009 10:03:30   
ninolina
a zašto tako dosta ranije ninolina??

Pa s obzirom da su svi troje rođeni prije termin, čekamo da će i ona.
A sad je  već nisko, okrenuta glavom dolje... ja imam več dobro vrijeme lažne trudove tako da...
A super wuki samo ti dajuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1011
14.4.2009 10:07:03   
m600
ajoj mala Irisuser posted image  blago tebi još malo i imaš svoju malenuuser posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1012
14.4.2009 10:08:43   
ninolina
ajoj mala Irisuser posted image blago tebi još malo i imaš svoju malenuuser posted image user posted image user posted image

koliko ju jedva čekamo toliko me i strah. Uz ovo troje doma joooj.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1013
14.4.2009 10:10:23   
m600
ma ja još imam malo manje od 5mj pa me već strah a mogu misliti kako je tebiuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1014
14.4.2009 10:12:10   
ninolina
A bit će sve ok, tješim se. Ovo dvoje mi je Thea super prihvatilo, nije bilo ljubomore a on je niko mami blizu, pa čemo vidjeti. A ti, ma bit će sve dobro 

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1015
14.4.2009 10:12:30   
lee
ninolina to je divno imati toliko djece.user posted image  kad svi odrastu ko nas troje u kuči i svi odu...mama uvijek kaže joj da je barem još jedno...

tražit ču ja od tebe savjet za porod.....jer me jučer žena od kuma baš uplašila sa detaljima...

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1016
14.4.2009 10:14:19   
ninolina
tražit ču ja od tebe savjet za porod.....jer me jučer žena od kuma baš uplašila sa detaljima...

Ja nazove svog doka i samo kažem kad bi user posted image user posted image , toliko o porodu, a zašto te uplašilauser posted image . I nas je četvero brače i kako moja mama kaže nikad nije sama uz nas sveuser posted image user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1017
14.4.2009 10:14:30   
m600
naravno da će biti sve uredu..nemoj se bojatiuser posted image  sigurno će mališanima biti drago kad upoznaju sviju seku

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1018
14.4.2009 10:16:43   
lee
ma sve mi je opisala do detalja a ona je imala teži porod...jer su joj drip dali i to dva..i onda je sve opisivala od početka do kraja...joj a ja luda...odmah sam otišla do mm da odemo doma...malo me to naljutilo a i uplašilo jer ipak mene to čeka uskoro...

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1019
14.4.2009 10:19:05   
ninolina
Ma daj svaka je žena drukčija, svaki porod drukčiji, meni prvi bio najboljiuser posted image , ali svi su bili na svoj način, znaš ko ti dolazi i snage ti ne manjka. Kad viidš malo zlato koji porod, zaboraviš sve

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1020
14.4.2009 10:20:29   
mariola
Lee molim te ne straši se pričama i ne opterećuj se s njima jer svaka je ženska različita i svaki porod je drukčiji, šta ne ninolina?
Svi mi volimo poslušat kako je drugima bilo al nemoj se bojati i mislit kako će ti biti, biće kako mora biti.
m600 naš ginekolog nikad ne kaže da je 100% siguran tak da će meni izgleda biti neizvjesno do krajauser posted image user posted image
A ti si saznala u četvrtak baš od kad mene nije bilo na rr pa zato ne znam.
Ja ću poć na pregled danas ako mi radi popodne. Idem ga sad nazvat da vidim kad radi.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1021
14.4.2009 10:22:08   
Anoniman
Dobro jutro, cure!user posted image
Ninolina, ovaj ticker ti je preodličan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 1022
14.4.2009 10:22:40   
lee
ninolina hvala ti! i moja mama to kaže...ali kad opet nešto čujem a ja sva več luda onda više neznam što da mislim i sva se prepadnem.....

idem sada ...malo odmoriti ..ne mogu više sjediti...čujemo se kasnije.pozdrav, evo sunca...mislila sam da če kiša kako je bilo oblačno...user posted image

Alex 2.5.2009

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1023
14.4.2009 10:25:40   
mariola
Evo zvala sam ga. Sutra ujutro ću poć na pregled.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1024
14.4.2009 10:26:21   
ninolina
Ninolina, ovaj ticker ti je preodličan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ajde i ti stavi curke u novo izdanje

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!