Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:42:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
svi su izasli pa ce i on ja stavila moje leci pa se malo opustam uz vas,mm isao sa ekipom na pivicu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:44:31
|
|
|
|
tiha
|
ja sam ok jedem pizzuuuuuuu pa u krpe
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:45:07
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ja pijem normabel i lezim svaki dan u toploj kupki al Mate neide vani prestani ih piti ozbiljno Stvarno? i neki dan mi je dr rekao da nastavim piti
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:45:13
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobra vecer curke... kako ste mi? Vidim trudnice su aktivne
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:47:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece wuki....kako si ti danas marta ja ne znam sto da ti kazem u vezi normaela jer ih nisam koristila
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:48:37
|
|
|
|
ninolina
|
A ozbiljno u večini slučajeva se daju da spriječe trudove... A tebi sada to više nije bitno kad si na kraju. očito ti ih je prepisao više zbog nervoze i straha. Neće ti ništa biti ako prestaneš...osim da nakon dva dana rodiš matu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:50:11
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga vece wuki....kako si ti danas Umorno Kratko sam s vama, jer se rano ustajem
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:50:12
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ninolina A ozbiljno u večini slučajeva se daju da spriječe trudove... A tebi sada to više nije bitno kad si na kraju. očito ti ih je prepisao više zbog nervoze i straha. Neće ti ništa biti ako prestaneš...osim da nakon dva dana rodiš matu Onda od veceras nepijem A on meni rekao da je to za opustanje maternice imati ce me sto cuti u utorak
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:52:16
|
|
|
|
ninolina
|
Probaj ništa neće biti a i ja sam nekako protiv tih droga pogotovo pred kraj trudnoće
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:55:55
|
|
|
|
dominik
|
i ja sam ih pila ali cijelu trudnocu protiv trudova... a ona mi rekla da kao opusta misice pa u kombinaciji sa toplom vodom i ak se uzmu kao dva...ma ko ce ga znati
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:57:43
|
|
|
|
Wukovarka
|
Marta nemoj ih piti...samo se opusti! Naime, ima jednu tuznu vijest Kuma mog MM-a sutra ide na drugu kiretazu. Bile smo isto trudne, izgubila je bebu u 13 tjednu zbog mioma i sad je napokon ostala trudna(8 tjedana) i moraju odstraniti zametak jer su otkrili nepravilnost u razvoju. Bas smo se veselili ovih dana, a danas nam je sve palo u vodu
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:59:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme wuki uzas,to me uvik rastuzi kad cujem a mogu misliti kako je njima tek,koma
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:59:14
|
|
|
|
dominik
|
bas mi ju je zao . posalji joj puno od nas
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 21:59:43
|
|
|
|
ninolina
|
joj wuki pa jel tražila drugo mišljenje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:02:10
|
|
|
|
Marta j
|
Wuki bas mi je zao,pa jel isla jos u kojeg dr traziti drugo misljenje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:03:00
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ninolina joj wuki pa jel tražila drugo mišljenje Ma je, kod tri doktora je bila Sad ce joj vjerojatno odstraniti i miom, a onda su jako male sanse za trudnocu. Bas me rastuzilo to... Kako si ti? Busa veeelikaaaa ...bas mi fali nesto sprijeda za mazenje
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:06:42
|
|
|
|
ninolina
|
A jadni kako je teško to, pogotovo kad prođete onaj sretniji dio zajedno i onda ovako nešto. Ja im želim da jednog dana imaju bebicu u rukama. A moja buša je ogromna. Nisam si još bila ovakva . A falilo je i mei ali nakon ove skakutave više nema. Ti još možeš i stigneš to proči ponovno.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:07:56
|
|
|
|
Marta j
|
Meni raja zapinje pa vas napustam valjda se ohladi do ujutro
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:09:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
A bude valjda! Ja se iskreno nadam, jer zasluzuju djete, prepuni su ljubavi. A busa ...budem ja brzo po drugu
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:09:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja se okupala i spremila frizuricu za doktora, nahranila svoj copor gladnih vukova i sad mi se prispavalo pa mislim da cu skoro u horizontalu
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:10:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
marta laka ti noc i cuvaj matu....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:12:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja se okupala i spremila frizuricu za doktora, nahranila svoj copor gladnih vukova i sad mi se prispavalo pa mislim da cu skoro u horizontalu Prilicno slikovito Marta laka ti noc
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:17:32
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, ugodna vam i lahka nocica
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 16.4.2009 22:19:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
tikica laka ti noc..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!