Osuđeni ginekolozi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Indy -> Osuđeni ginekolozi (12.4.2009 22:03:58)

Neznam da li ste čitali vijesti, osuđena su na uvetnu kaznu od8- 3mjeseca tri ginekologa iz osječke bolnice zbog smrti trudnice. Naravno, obitelj je nezadovoljna presudom. Neznam kako su skrivili njenu smrt, ali znam da upravo ti dotični doktori su vodili moj porod i oporavak.  stvarno su bili odlični prema meni i ja sam im zahvalna.

pepeljuga -> RE: Osuđeni ginekolozi (12.4.2009 22:10:11)

ma cula sam u dnevniku o tome....
ne znam sto bi rekla jer kako si i sama rekla ne znas kako su vodili i sto je sve bilo......vjerojatno se poklopilo vise negativnih stvari.....a obitelj i razumijem oni su izgubili voljene.....
nadam se samo da ce se takvih stvari dogadjati sto manje.....

Zvonki -> RE: Osuđeni ginekolozi (12.4.2009 22:15:11)

Ne znam što se točno dogodilo pa je teško imati neko mišljenje. Mislim da su napravili neki manji nemar koji se poklopio sa više stvari odjednom. Kazna po meni nije velika. Da su barem rekli o čemu se radi. Možda i neki dr. takvo nešto rade a pacijentice prežive i nikom ništa. Tko bi ga znao. Obitelji umrle je sigurno jako teško.

mirna -> RE: Osuđeni ginekolozi (12.4.2009 23:06:51)

Pročitala sam neštoo tome... Trebali su insistirati da ide na abortus a ona nije htjela. Onda je došlo do sepse..

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (13.4.2009 7:03:33)

[Sadržaj poruke je obrisan]

pikachu -> RE: Osuđeni ginekolozi (13.4.2009 9:16:53)

Vrlo šturo je bilo po medijima pa ne mogu steći kompletan dojam, ali mi se čini da ih ne bi osudili samo zato što ona nije potpisala za ab... To mi je malo vjerovatno u našem sudstvu, pogotovo što osuđeni imaju prefiks dr. (malo sam ironična), jer smo mi takvo društvo, a doktori su Bogovi...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] To je još uvijek naš mentalni sklop, muško i dr, taj hoda po vodi...

Viky -> RE: Osuđeni ginekolozi (13.4.2009 9:20:57)

Ne znam kaj bi rekla...priča uvijek ima dvije strane.Da sam ja rodbina,bila bi isto ogorčena...a ovako,mogu razmišljati trezveno.Mislim da su se greške vjerojatno dogodile,ali sumnjam da su namjerne i velike.I liječnici su ljudi.MM je imao nezgodu na poslu zbog koje je završio na sudu.On se osjeća loše,neke greške je i napravio,ali...za takav slijed događaja nije kriv.Sud je to prepoznao i proglasio ga nevinim.Čak ga i glavni akteri ne krive.Zazo uvijek treba sve dobro razmisliti...i dobro analizirati.

Stranica: [1]