Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 11:16:40
|
|
|
|
lidac0605
|
Odlične vijesti!!!! Bit će to sve ok..miruj,utrići i sve bu 5 ... Bravo za malu i veliko hrabro srčeko
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 11:28:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! baš sam sretna zbog tebe... cijelo vrijeme sam vjerovala da će biti ok... žao mi je zbog blizanca, samo nek sa drugom bebom bude sve ok!!!
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 11:29:25
|
|
|
|
Anoniman
|
p.s. sad se seli s ove teme na neku pravu trudničku, tu više nemamo kaj raditi, ne?
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 11:50:16
|
|
|
|
lema
|
Joooooooooooooj toćkice grlim te i ljubim punooooooo tako sam sretna zbog tebe !!! Nek ti je sa svom srećom Bog će vas ćuvati draga !!!
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 12:39:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! baš sam sretna zbog tebe... cijelo vrijeme sam vjerovala da će biti ok... žao mi je zbog blizanca, samo nek sa drugom bebom bude sve ok!!! super vijestiiiiiiiii
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 12:40:27
|
|
|
|
leilany
|
jupijeeee bravo za malu tockicu i veeliku tockicu
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 13:16:14
|
|
|
|
mišica 666
|
ma bit će sve ok sa tvojom vidiš da je to jedno žilavo malo čudo svi su ga bili otpisali a ono iznenađenje i malo kuca.
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 13:21:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Odlične vijesti!!!! Bit će to sve ok..miruj,utrići i sve bu 5 ... Bravo za malu i veliko hrabro srčeko
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 13:35:19
|
|
|
|
Marta j
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 13:57:30
|
|
|
|
ninolina
|
ma bravo, pa naravno je da je bilo rano za bilo kakvu prognozu... drago mi je zbog tebe i hrabru točkicu... sada samo puno odmaraj
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 25.2.2010 15:03:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
jeeeeeeee ...ma biće to sve u redu ,vidićeš!!
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:38:10
|
|
|
|
Točkica28
|
joj drage moje... ne znam na koju bi temu otišla da se požalim jer sam vec luda... znate otprilike početak cijele priče koja traje sad 2 tjedna a imam osjećaj da su prošle 2 god... ugl vec treci put lagano smeckasto crveno krvarim.. ima ploda i srce luda... ali ovo me izluduje.. psihicki... lezim pijem utrice i opet prokrvarim...jucer sam opet pa sam nazvala ginica i sutra trebam doci ponovo na uv ...vec prokleti 5ti u 2 tjedna... nemogu se niti veseliti bebi niti nista jer me ovo psihicki ubijaaaaaaaaaa znam da niste ginici i da mi po tom pitanju nemrete pomoci ali cisto koja rijec utjehe bi dobro doslaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:40:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme draga ,mogu ti samo reci da se drzis,da izdrzis jos malo,ma bitno da je sa sve ok
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:41:41
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Joj,jedino što mogu je stvarno ti pružiti riječ utjehe jer nema pojma o tome...Zista,od sveg srca ti želim sve najbolje i svu sreću..Znam da zvuči otrcano,ali jako ti to želim...
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:44:20
|
|
|
|
Anoniman
|
samo se ti drži! ako je krvarenje slabo, ne mora ništa loše značiti... osim što te plaši... dokle god "junačko srce bije" , ma sve 5!
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:45:41
|
|
|
|
leilany
|
tockice izdrzi jos malo
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:46:43
|
|
|
|
Točkica28
|
ma sve znam... ali voljela bih malo mira da se konacno mogu svemu tome veseliti... i on je zvucao zabrinuto(ginic) pa me sve to ždereeeee
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:47:56
|
|
|
|
leilany
|
nemoj se sekirat...(znam da tesko za napravit,al probaj)..misli o tome kak bu sve ok....
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:48:03
|
|
|
|
curice
|
ja sam u prvoj trudnoći krvarila jako,al nakon prva četiri mjeseca ležanja i dabrostona sve je bilo ok zato čuvaj se ,lezi,drži se terapije i javi šta kaže ginić
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:51:08
|
|
|
|
Točkica28
|
definiraj jako... jer i to me stalno buni... jako kao menstruacija 2 uloska u 1 sat? meni nekaj lagano curka...
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:54:18
|
|
|
|
curice
|
ne baš dva,ali to je bila čista tamna krv i to je trajalo nekoliko dana čak mi je ginić otvoreno rekao da mi prijeti pobačaj
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 ma sve znam... ali voljela bih malo mira da se konacno mogu svemu tome veseliti... i on je zvucao zabrinuto(ginic) pa me sve to ždereeeee razumijem te... situacija je takva kakva je... još su i trudnički hormoni tu koji sve skupa još potenciraju... bilo bi dobro ako imaš nešto biljno da te malo smiri... sad ti je dosta bitno da budeš što mirnija... znam da ti nije lako, i da sad misliš -lako tebi pričati- ali nećeš pomoći ni sebi ni bebi ako se nerviraš, bit će ti još gore. Skuhaj si kamilicu, uzmi persen ili nešto na bazi gospine trave, čitaj nešto lijepo, odspavaj ako možeš... bilo što, samo da je relaksirajuće. Tako ćeš lakše dočekati sutra da vidiš svoje srčeko opet ne znam zašto je to krvarenje i kad će proći, samo ti želim da s bebanom bude sve ok... i sutra i skroz do termina... zato trebaš čuvati žifčeke...
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:56:09
|
|
|
|
Točkica28
|
i ja se bojim toga jer su i mene s tim isplasili od samog početka... jao jao... prekjucer je kucalo srce... a kaj velite na 5 utv u 2 tjedna'??????
|
|
|
|
RE: kiretaža-planirane trudnoće 4.3.2010 14:59:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 i ja se bojim toga jer su i mene s tim isplasili od samog početka... jao jao... prekjucer je kucalo srce... a kaj velite na 5 utv u 2 tjedna'?????? 5 uzv u 2 tjedna ti rade jer misle da je potrebno, koliko ja znam uzv nije štetan, kad se situacija smiri, više ne budu tako česti, možda 1 u 2 mjeseca.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!