mami76 -> RE: kiretaža-planirane trudnoće (20.8.2008 8:04:32)
|
Bok svima! I ja se nažalost pridružujem ovom podforumu, imala sam spontani 26.7. u 10 - om tjednu, navodno je bilo malo plodne vode oko bebice, preporučen mi dabroston i apaurin te amoxil zbog streptokoka u urinu, i strogo mirovanje. Mirovala sam tjedan dana, a na kontroli je dr. rekla da isključim apaurin i dabroston smanjim s 3 na 2, i rekla je da joj se sve čini ok. Ohraabrena time ja sam počela rintati, mada me bolilo i krvaruckala sam (a rado bih bila ležala , jer morala sam raditi zbog gostiju kod kuće), a kad se tog sjetim sada savjest me pojede, posebno noći prije gubitka moje bebe, kad sam se doslovce slomila od umora. To mi neda mira, savjest me peče zbog neodgovornog ponašanja prema mrvici koja mi je bila u stomaku. Trebala sam pustit sve i samo mirovat. Nažalost, naučila sam lekciju na najgori mogući način i znam kako u buduće. Jedva čekam kad će mi proć ovo vrijeme od tri mjeseca , (jedan je skoro već prošao), kada planiram novu bebu , tamo u 11 mjesecu. Mada mi dr. niš nije rekla o tome , jer i nisam bila na kontroli, poslje kiretaže, navodno poslje prve menge. Da li neko ima iskustva slično mome, pa da mi veli kad trebam dobit mengu, i koliko je optimalno da čekam na novi pokušaj. Znam da je sve individualno i da nema pravila , ali ipak, željela bih da mi odgovorite. Hvala unaprijed!
|
|
|
|