optimist -> RE: kiretaža-planirane trudnoće (27.10.2008 23:57:01)
|
Drage cure, znam kako vam je. Užasno je, teško je, boli... Proživjela sam i ja tu nesreću - spontani u 7. tjednu svoje prve trudnoće - 22.09.08. Užasno je, teško je, boli... Ali sam ja vječiti sam otpimist i uvijek vjerujem u bolje sutra. Mene su poslali na vakuum, da ne bi dugo krvarila, čistila se. 19.11. idem na prvu kontrolu jer sam danas dobila 1. men. nakon toga. U međuvremenu nisam trebala obaviti nikakve pretrage. Odmah nakon vakuuma sam vadila krv za progesteron i BHCG. Nalaz bio OK. Nemam još informacija od doktora kada se može ponovo pokušati, ali sve što sam stručno pročitala savjetuje da se čeka 6 mj. Iako imam primjera da su nakon spontanog zatrudnile i prije toga roka. Koliko vremena je prošlo od spontanog do prvog odnosa kod vas? Odmah poslije su me jako prali hormoni, ali sam samo na jednom mjestu mogla pronaći nešto o spolnom odnosu (zaštićenom) nakon spontanog. Pisalo je da nije preporučljivo 6 tjedana nakon spontanog. Pridržavamo se toga. Sljedeću bebu planiramo ponovo pokušati za 6 mjeseci, prema knjigama. Osim ako doktor ne kaže da se može i prije. Držim vam/nam svima fige! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|