Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 20:16:52
|
|
|
|
mariola
|
Ja se na poslu po cijele dane potpisujem pa sam to brzo savladala. Al kad sam i nakon par mjeseci trebala napisati ime i prezime (ne potpis) onda sam stavila djevojačko.
|
|
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 20:38:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Jos i da to vjezbam ...zar me ne trenira dovoljno
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 21:11:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Crna kosa, u punđi sa bijelim cvjetićima. Prvu bračnu noć smo proveli skidajući j e špangice
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 21:16:02
|
|
|
|
Puli
|
rascvijetana punđica sa ružicama
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 21:18:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Pokupljenu na jednu stranu s nekom lijepom šnalicom(malo većom) i bile su lokne
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 21:59:04
|
|
|
|
zaba
|
prvi put sam imala klasičnu punđu s nekakvim k... ukrasom,a sad sam samo oprala kosu i niš više.
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 22:50:28
|
|
|
|
Viky
|
ja imala jednostavnu,nježni cvijetić u raspuštenoj kosi...
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 14.4.2009 22:52:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Crna kosa, u punđi sa bijelim cvjetićima. Prvu bračnu noć smo proveli skidajući j e špangice i ja sam skidala skoro sutra do rucka.....
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 15.4.2009 0:40:15
|
|
|
|
pula25
|
poludignutu frizuru sa loknama iznad vea... a što se špangica tiće, imala sam osječaj da će mi glava puknuti, a ujutro je krevet bio puuuun riže . Jedino pozitivno je bilo što su kovrče stajale još 2 dana i frizura je bila super
|
|
[Obrisani korisnik] 15.4.2009 6:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 15.4.2009 7:41:39
|
|
|
|
jipi
|
kratko kratko,pepeljasto plava bez dodataka u kosi nisam ih imala za što zakačit
|
|
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 15.4.2009 8:41:07
|
|
|
|
m600
|
ja sam imala slično kao mariola samo frčkaviju...super je izgledalo,imaju slike u albumu
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 15.4.2009 8:56:16
|
|
|
|
ZVRK
|
kosa mi je bila dignuta u polu rep/punđu,a viusilo je za dole+je dodala crvene umetke(ekstenzije) koje nije zaljepila nego uhvatila sa špangicama pa su mi tokom većeri govorili da sam se počela linjati (moji umeci počeli da padaju)
|
|
RE: Kakvu frizuru ste imale na svom vjenjčanju? 15.4.2009 9:58:52
|
|
|
|
uspavana
|
točno znam na što misliš...moje prezime je bilo jako kratko-samo tri slova.. a sad imam jako dugo prezime.. kad nešto trebam potpisati, npr u banci...žena uvijek samo da mi ne zgrabi papir je ne može dočekati da ja budem gotova ... al sad sam izmislila neki skraćeni oblik.. pa kako ispadne ispadne... ali mislim da niti CIA ne bi pogodila što piše kad se ja potpišem a što se frizure tiče... frendica mi je radila frizuru, i bila je baš posebna...trebala bi naći neku slikicu...ajd, baš ću se potruditi...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!