huanita -> RE: KLUB +32 (17.4.2009 16:21:27)
|
Meni se pred samo 2 godine desilo da sam išla na put kao turistički vodič i kad sams e upoznala s vozačem za taj dan, obraćala sam mu se s Vi. On je važno nakon 10 minuta rekao da nije on puno stariji od mene i da mu mogu slobodno govoriti TI. Ja sam na to odgovorila: "Možda jesam mlađa, a možda i nisam." Kada me pitao koliko imam godina, rekla sam da imam 29 ([sm=smiley9.gif] moja omiljena izjava). On je malo porumenio jer je shvatio da sam ipak starija od njega, ali je htio ublažiti situaciju rekavši: "Dobro, i ja imam skoro pa toliko." Tada je uslijedila moja rečenica: " Da, ali ja sam rođena 1971.g." Ups!!! Ne možete zamisliti facu koju je napravio. A onda je stigla rečenica za koju još danas ne znam je li bio kompliment ili nešto drugo: "Pa, ne bi se reklo da si tako stara."[sm=zmeden.gif] Da mi nije trebao cijeli taj dan, pokazala bih ja njemu tko je star. Što je pouka ove priče??? Nije važno koliko imaš godina jerkada ih otkriješ slovom i brojkom, ljudi te drugačije doživljavaju - STAROM!!!!!!!!!
|
|
|
|