Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 13:59:05
|
|
|
|
mariola
|
O majke ti mile. No comment! Ajde neka joj Bog da sad malo kila i da sliči na žensko bar dok je trudna.
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:00:58
|
|
|
|
FIONA
|
ma ona nije normalna kao prvo...a to da stigne...pa i ja bi uz pomoć koju ima ona...daj molim te...nit ih ne vidi sve u svakom danu...jadna ta djeca...ona jednostavno nije normalna!!!
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:01:35
|
|
|
|
zaba
|
nemreš vjerovat,kaj da drugo velim
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:04:26
|
|
|
|
Lady3
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:05:26
|
|
|
|
vjerae
|
spašava ih novac nažalost djeca trpe njihovu slavu
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:42:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma uzas,to radi da bi ljudi pricali koliko ona ima dice,ma bice se ni ne sexaju.....sve mi je to malo sumljivo.....
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:43:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma uzas,to radi da bi ljudi pricali koliko ona ima dice,ma bice se ni ne sexaju.....sve mi je to malo sumljivo..... aaahahahahhahaaa...to je i meni palo na pamet......kad to stignu...ja imam jedno pa povuci potegni!!!
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:43:48
|
|
|
|
kokica
|
katastrofa...
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 14:45:48
|
|
|
|
mariola
|
Baš to. Kad stignu? U zadnjih dvi godine poprilično filmova su snimili i jedan i drugi.
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:06:06
|
|
|
|
Kika83
|
Ma užas
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:26:03
|
|
|
|
anne
|
Sve se stigne kaj se hoće! I ja bi ih imala 7 uz 7 dadilja! Ili bar uz dvije!
|
|
[Obrisani korisnik] 16.4.2009 15:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:32:22
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja bih rekla da tu apsolutno nema ljubavi prema toj djecici,njihova jedina mama su dadilje,pravu majku vjerovatno i ne poznaju kako treba... Mislim da je to samo zbog medijske pozornosti,nista vise.... Jadno...
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:39:29
|
|
|
|
picky
|
plus je jos bilo da se spremaju novo posvojiti,vec je odabrano
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:39:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
meni se okreće želudac od njih
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 16.4.2009 15:41:17
|
|
|
|
Thea
|
Lako je tako odgajati djecu svako dijete svoju dadilju i love više nego blata....Samo jadna ta djeca....
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 9:26:19
|
|
|
|
novamama
|
ne mogu vjerovati da vidim ovakve komentare ...pa i oni su ljudi! i pritom jako vole djecu meni je to baš super i neka opet budu blizanci, preslatki su a i lijepi su oboje, predivni, pa neka imaju i lijepu i zdravu dječicu
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 12:45:55
|
|
|
|
lavica81
|
naravno da su ljudi i da vole dječicu. samo je pitanje da li bi se odlučili na toliko djece da nemaju po jednu dadilju za svako. šestero djece od kojih najstarije još ne ide u školu nije baš lako odgajati i izvesti na životni put a kamoli razmišljat o sedmom djetetu.
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 12:59:53
|
|
|
|
novamama
|
mislim da to sa dadiljama i nije baš tako kao što pišu tračerske novine... nedavno je brad izjavio, kod oprah, kako im se djeca redovito uvlače krevet...meni je to baš bilo slatko... i mislim da su dobri roditelji...
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:06:56
|
|
|
|
emily123
|
IZVORNA PORUKA: Thea Lako je tako odgajati djecu svako dijete svoju dadilju i love više nego blata....Samo jadna ta djeca....
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:12:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je to super, ako vec imaju mogucnosti, i treba sto vise dece da imaju!! Kad cujem za ljude poput njih bude mi drago, a kad cujem da zena radja 5-o dete a svi zive od jedne plate i u stanu od 40 kvadrata, dodje mi pa skupi noge zeno!!!! mozemo samo da nagadjamo kakvi su roditelji,jer ih niko ne poznaje i slusamo o njima samo iz tracerskih novina... a i ako imaju par dadilja, ne znaci da nikad nisu sa svojom decom, i da su losi roditelji, ja kazem samo napred! i ja bih rodila odmah jos troje da zivimo u vecem stanu, i da ja radim, pa da imamo i moja primanja! ja sam protiv toga da neko pravi decu, ako ne mozi ni osnovno da im priusti! ako se desi, pa i nekako, ali ako svesno ides na bebu, to mi je uzas! jadna ta deca, a ne brangelinina!
|
|
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:26:59
|
|
|
|
ivanaa
|
da imam para ko oni i ja bi imala toliku djecu,ko rasplodna krava
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:30:00
|
|
|
|
ninolina
|
Mislim da je to super, ako vec imaju mogucnosti, i treba sto vise dece da imaju!! Kad cujem za ljude poput njih bude mi drago, a kad cujem da zena radja 5-o dete a svi zive od jedne plate i u stanu od 40 kvadrata, dodje mi user posted image user posted image user posted image pa skupi noge zeno!!!! mozemo samo da nagadjamo kakvi su roditelji,jer ih niko ne poznaje i slusamo o njima samo iz tracerskih novina... a i ako imaju par dadilja, ne znaci da nikad nisu sa svojom decom, i da su losi roditelji, ja kazem samo napred! user posted image user posted image user posted image i ja bih rodila odmah jos troje da zivimo u vecem stanu, i da ja radim, pa da imamo i moja primanja! ja sam protiv toga da neko pravi decu, ako ne mozi ni osnovno da im priusti! ako se desi, pa i nekako, ali ako svesno ides na bebu, to mi je uzas! jadna ta deca, a ne brangelinina! Ja ću potpisati ovo ok je ako im mogu priuštiti sve što imaju. Danas djeci treba svega ne žive od ljubavi i pažnje samo. Ova bi možda i umrla od gladi, jadna. Kako kaže nellyca žalosno da ih netko rađa 3-4-5 a nema za osnovno. Ja čekam četvrto i večina će reći nisam normalna zašto, kako, ali ja ne tražim od nikoga ništa, nikada dječji kao večina ne treba mi. Moja djeca imaju šta im treba a za brangelinu svaka joj čast i ja bi jednog dana posvojila još koju bebicu
|
|
RE: Brangelina par opet u drugom stanju! 17.4.2009 13:35:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ko rasplodna krava ahahahaha, bas si me nasmejala
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!