ninolina -> RE: Brangelina par opet u drugom stanju! (17.4.2009 13:30:00)
|
Mislim da je to super, ako vec imaju mogucnosti, i treba sto vise dece da imaju!! Kad cujem za ljude poput njih bude mi drago, a kad cujem da zena radja 5-o dete a svi zive od jedne plate i u stanu od 40 kvadrata, dodje mi user posted image user posted image user posted image pa skupi noge zeno!!!! mozemo samo da nagadjamo kakvi su roditelji,jer ih niko ne poznaje i slusamo o njima samo iz tracerskih novina... a i ako imaju par dadilja, ne znaci da nikad nisu sa svojom decom, i da su losi roditelji, ja kazem samo napred! user posted image user posted image user posted image i ja bih rodila odmah jos troje da zivimo u vecem stanu, i da ja radim, pa da imamo i moja primanja! ja sam protiv toga da neko pravi decu, ako ne mozi ni osnovno da im priusti! ako se desi, pa i nekako, ali ako svesno ides na bebu, to mi je uzas! jadna ta deca, a ne brangelinina! Ja ću potpisati ovo ok je ako im mogu priuštiti sve što imaju. Danas djeci treba svega ne žive od ljubavi i pažnje samo. Ova bi možda i umrla od gladi, jadna. Kako kaže nellyca žalosno da ih netko rađa 3-4-5 a nema za osnovno. Ja čekam četvrto i večina će reći nisam normalna zašto, kako, ali ja ne tražim od nikoga ništa, nikada dječji kao večina ne treba mi. Moja djeca imaju šta im treba a za brangelinu svaka joj čast i ja bi jednog dana posvojila još koju bebicu
|
|
|
|