Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 8:08:55
|
|
|
|
nemammaste
|
Kumu da sigurno ali kuma nikako.Kakva gruba greška!
|
|
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 13:25:29
|
|
|
|
inesica
|
Odabrala sam savrsene kumove, to nas je jos zblizilo.
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 14:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Budući da smo imali dva vjenčanja, nismo drugi put uzeli iste kumove. Moja prva vjenčana kuma je krstila malu.
|
|
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 14:31:32
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Kumu da sigurno ali kuma nikako.Kakva gruba greška! isto
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 14:47:25
|
|
|
|
cuba
|
Obavezno , vjenčani kumovi su nam ujedno i najbolji prijatelji dugi niz godina i mislim da smo odlično odabrali.
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 14:54:19
|
|
|
|
gogillli
|
ma sve bi opet isto.. moja kuma je bila cura od mm prijatelja, tako smo se upoznale. mm je uzeo njega za kuma a ja nju, i tako su i oni nas, znaci da smo dupli kumovi, i jos je ona krsna kuma mom malenom... savrseno funkcioniramo svi cetvero i nebi nikako nista mjenjala.. bilo bi jako lijepo da je svima tako..
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 15:38:44
|
|
|
|
Fever
|
kum i kuma od mm su super, iako zive u zagrebu čujemo se stalno, oni dolaze na ljeto kod nas, mi zimi kod njih i to su osobe na koje mozes uvik računat u zivotu, pravi prijatelji, a moja kuma hm neznan NE BI...isto se cilii zivot znamo draga je, al me povridila s obzirom da godinu dana nakon pira nije došla po dvd a slike je čirnila priko fejsa....preselili smo se u novi stan neće dođe, a kad se čujemo kao da se ništa nije dogodilo...
|
|
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 15:46:08
|
|
|
|
melaro
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: novamama mislim da ne...sve nam je nekako naopako išlo sa njima novamama sada mi je nekako lakše..ispalo je da sam jedino ja tako grozno pogrešno procijenila ljude.. ne ja ne bi, ni kuma ni kumu....
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 15:46:10
|
|
|
|
ELISABETH
|
Ne bi jer su nas razočarali maksimalno Moja kuma i ja smo bile najbolje prijateljice 15 godina o od kad sam se udala bila je kod mene možda 4, 5 puta, u dvi godine, s tim da mi je malu prvi put vidila na krštenju, kad je imala 3 miseca... Iskreno nije ni kum od mm puno bolji, a živimo u istoj ulici
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 15:50:47
|
|
|
|
Točkica28
|
mi se zenimo opet iduce godine i moja kuma ce sigurno biti ista, na mm je da vidi dal ce si istog kuma uzeti
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 16:43:26
|
|
|
|
boba125
|
Mi bi opet imali iste kumove.Moja najbolja prijateljica i njezin muz su nam kumovi i ne bi druge nikad htjela.Na njih uvijek mogu racunati.Mada sam se ja odselila jos uvijek se cesto cujemo a i posjecujemo.
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 17:04:39
|
|
|
|
danery
|
definitivno
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 17:09:00
|
|
|
|
livona
|
Naravno
|
|
RE: Da li biste opet odabrali iste vjenčane k... 21.9.2010 17:25:27
|
|
|
|
mikasb
|
kumu da ali kuma ne...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!