Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:24:09
|
|
|
|
ZVRK
|
jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:27:39
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:27:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
mi u zd i na otoku istu....
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:28:02
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora Naravno i razmijeniti cemo mobace i telefone
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:29:10
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ZVRK jeeeeeeeeeeee kada bude vrijeme budeš otvorila temu za detalje dogovora Naravno i razmijeniti cemo mobace i telefone možda se onda budu prijavile i druge istrijanke pa pa
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 14:29:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice mi smo uvik za kavice....
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:50:21
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov Niš ne znam, čak ne znam niti kada idem na GO, novce još nisam izmislila za odmor, frend nas je zvao k sebi, p aćemo vidjeti hoćemo li prihvatiti...ako to zaigra onda smo u okolici Zd, pa pijemo kavicu s forumašicama iz Zd i okolice mi smo uvik za kavice.... Javite se, ako ne budem baš tada u rađaoni...
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:55:27
|
|
|
|
Kika83
|
Bili smo dvije god za redom u dalmaciji. Ove godine čemo biti doma, ionako živim na moru
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 15:56:43
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ako Bog da, popiti cu babmbus negdje uz more na terasi sa nasom Kikom25 i ZLATKOM Obavezno
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 16:01:24
|
|
|
|
apika
|
Nažalost tolko smo se istrošili na kompletno uređenje stana i kupnju auta da kako sad stvari stoje more nebum vidila ove godine(jedino ak dobim na lotu ) ali bit će i rijeka Dobra dobra za kupanje
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 16:50:10
|
|
|
|
boba125
|
ja imam sestru u Umagu,pa cemo do nje.U 6 mjesecu imamo vjencanje pa onda iskoristiti tjedan poslije i otici.MM ne moze dobit vise godisnjeg ,ostalo cuva za 9 mjesec kad dodje
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 18:23:32
|
|
|
|
mamice
|
mi u crikvenicu vec brojim dane i minute kad cu tamo stici
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 17.4.2009 18:41:55
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: novamama mi kao i obično idemo na Havaje kakvi havaji,djevičanski otoci .Mi ćemo na Vis.
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 9:37:48
|
|
|
|
Ruža
|
Kako je krenulo mogli bi i mi ove godine noge u lavorić pa laganini. Mislim da ćemo nekuda barem na vikend.
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 10:13:47
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Mariola, ako si u Povljani, moze jer idem samo na jedan dan Nisam tamo nikad bila. Al nije to ni čudno jer živim ovdje tek 4 godine. mm živi već 35 pa nije nikad bio
|
|
|
|
RE: Kuda ćete ovo ljeto? 18.4.2009 22:47:16
|
|
|
|
Candy
|
Još nisam razmišljala o tome,ali moglo bi me biti posvuda ...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!