cokolada -> RE: Sljepljeni prepucij (22.4.2009 10:01:18)
|
mi imamo slicnu dijagnozu, mislim da je cak i ista adhesiolisa (provjeriti cu doma). Nama je doktorica prevukla na silu sa 1,4 god, plakao je i cijeli dan ga je boljelo kada je piskio, slijedeci dan je bilo bolje. Od tada nije dao taknuti kozicu i na jednom mjestu mu se ponovno slijepilo i to mu je sada ponovno prevukla, plakao je ali poslije nije pokazaivao da ga boli. Sada mu je jos jedan dio slijepljen ali to je rekla samo da prevlacimo i da bi se to trebalo samo odvojiti.Meni je rekla dr da mu svakodnevno prevucem, dokle ide pa jos malo, kuzis? Rekla mi je cak da ima za kupiti neka kremica u ljekarni da im se premaze pa ih manje boli kada povlacis, zaboravila sam kako se zove. Uglavnom ne mazem sa nicime vec kada ga kupam mu prevucem uz sto godina natezanja jer neda da mu taknem pisu. Mirna, samo ti mazi i prevlaci svakodnevno, ako i ne uspijete mislim da je bolje im to prevuci sada kada su manji. Dr to u sekundi potegne, strasno je, ali bolje i to nego operacija. Koliko ja znam u zadnje vrijeme to pokusaju povuci bez da operiraju.
|
|
|
|