jana_1979 -> RE: Koliko nakon spontanog pokušati ponovo (20.9.2011 14:05:26)
|
Ja sam imala kiretažu sa šest tjedana i šest dana, blighted ovum, bila sam kod tri doktora kako bi bi bila sigurna. Odmah mi je prvi rekao da bi prokrvarila kad tad jer se plod nije razvio, ali da to u ekstremnim slučjevima može potrajati i koji mjesec što ne bi bilo dobro za mene pa da zato idem na kiretažu. Kada mi je utvrđeno da ploda nema to je bio drugi pregled, gest je bila 24 mm, a žumanjčana 6,7. , prvi pregled je bio sa 4 tj i dan i vidjela se samo mala gest 2,2 mm. Svi su mi nalazi uredni jer sam i prije trudnoće bila na papi, uzv, štitnjača i urinokulutra radi bakterija, nisam radila briseve jer ih je radio partner i bili su uredni. Sada čekam prvu M, prošlo je dvadeset_ak dana. Od ova tri gin jedan mi je rekao tri mjeseca, drugi tri ciklusa, a treći pet mjeseci. Ne bi htjela čekati toliko dugo, bojim se, naravno, ali želja za bebom je iznad straha. Već me malo strah i godina, 32, sada sam bila začela odmah prvi mjesec pa se time malo tješim i činjenicom da dosta žena nakon kiretaže nema problema sa začećem. Znam da vrijeme radi svoje ali ponekad mislim da moju tugu i bol koju osjećam neće ništa umanjiti osim bebe u naručju, sada mi se to čini skoro nedostižno ali sve su moje želje tome usmjerene.
|
|
|
|