|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
16.7.2008 9:11:11   
Elena
koka ja jucer te nisam zatekla ali tvoja sreca na kvadrat je sreca najveca,normalno tu ubrojavam i Roka,pusauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 301
16.7.2008 9:11:55   
Ruža
Koka gotovi za taj dan, biti ću sretna ako ako se sve završi do 1.8.user posted image  Onda čišćenje...

FJ i ja dok radim kuham većinom tako, danas za sutra. Mahune... Sad si me zainteresirala, mogla bi ih i ja kuhati danas..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 302
16.7.2008 9:12:57   
koka
Hvala cure. A gosti i danas dolaze upravo ih čekamo. Več sam se navikla. Idem sad svaviti sušiti veš dok mi ne stignu.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 303
16.7.2008 9:29:29   
Elena
jao koka pa zar ljudi nemaju osjecaj da vam treba odmora,uf kako smo mi ljudi postali bezosecajni!user posted image Ja razumem da one zele te vidjeti ali,hello ljudi tebi i bebu treba odmora,a tu je i jos jedan user posted image Roko....ne znam sta rjeci mozda i pogresicu.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 304
16.7.2008 9:30:05   
Florijan Jakov
Draga moja koka, kad tebe bude boleilo i lijevo i desno i gore i dole, jer nisi odležala i odmorila nakon poroda i njih si dvorila, onda te nitko neće doći obići i pomoći, a ovak bi se svi utrpali....otpili to još 1-2 tjedna i uživaj sa svojom dječicom, ionako ima dosta posla oko njih...uf, kako su ljudi nerazumni user posted image  user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 305
16.7.2008 9:38:52   
Ruža
Kokita dobro ti cure kažu.
Baš su navalili kod tebe, ne kužim da su tako nerazumni, pa ti svaki dan imaš neke goste? Hajde još i razumijem ove najbliže, ali ostatak?user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 306
16.7.2008 9:39:09   
Elena
CURE NAPUSTAM JA VAS IDEM NESTO STAVITI U STOMAK VEC SE BUNI,JEDE MU SEuser posted image user posted image user posted image Ali vraticu se malo kasnije...........bar se nadamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 307
16.7.2008 9:44:37   
BUMBIKA
Joj Koka jadna tiuser posted image user posted image user posted image !
Stvarno su pretjerali ti gosti,nema ni 10 sati, a oni već dolaze!!!!
A kad smo kod mahuna,ja bi ih mogla sutra skuhati,dobru ideju ste mi dale!user posted image user posted image
Kod nas je danas opet hladno,kako je kod vas??

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 308
16.7.2008 9:45:28   
Ruža
Hajde Elena dobar tek ti želimo pa nam navrati opet!user posted image

Meni se tako ništa neda raditi danas, tlak me pere, vani vrijeme baš za spavanje.user posted image  Idem se pokušati pokrenuti, pa možda i nadođem...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 309
16.7.2008 10:23:34   
maja
IZVORNA PORUKA: koka

Tnx Majo, al znaš da mi mrvicu sliči na Nouuser posted image .

user posted image user posted image user posted image i meni, ali mislila sam da sam si umislilauser posted image user posted image user posted image

Jutro cure! Noa se opet budiouser posted image neispavana samuser posted image dajte jednu garavušu za buđenje!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 310
16.7.2008 10:28:58   
Ruža
Evo Majo stiže jedna crna user posted image  za buđenje!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 311
16.7.2008 10:34:26   
maja
može i ta virtualna, evo baš sam si otišla napraviti ovu pravu! Trebala sam ići do grada, ali naravno MM je zaboravio doći po mene( sad im je gablec)

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 312
16.7.2008 10:36:26   
Ruža
E ti mm_ovi....user posted image user posted image user posted image
Odmori malo skupa s Noom...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 313
16.7.2008 10:40:05   
maja
pa neće spavatiuser posted image
idem popiti kavu, pa ću mu ići ponovno dati cicu pa možda zaspi!
Jel majstori rade?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 314
16.7.2008 11:11:53   
koka
Evo otišli gosti, Mila spava a Roko se igra. Sad ću malo odmoriti s vamauser posted image . Mada sam skoro zaspala kad su mi došliuser posted image . Ima li koga?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 315
16.7.2008 11:15:51   
BUMBIKA
Ja sam tu!Ajde super da su ti gosti otišli,nisu se baš nešta dugo zadržali!!!Jel očekuješ još kakve goste danas??
Ja pripremila sve za ručak i čekam da mi se Dino probudi, a to će vjerovatno biti uskoro jer već dosta spava(malo više od sat vremena,a to je za njega dostauser posted image user posted image ,a za mene baš i ne)

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 316
16.7.2008 11:17:23   
koka
Bok Bumbika, otišli da imali su obzira user posted image . Koliko puta na dan ti spava Dino?

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 317
16.7.2008 11:24:40   
BUMBIKA
2 puta,ujutro oko 10(nekih 1,5 sat) i onda opet oko 2(onda legnem i ja s njim,pa zna odspavati 2, 2,5 sata-tako je sad unazad 10-tak dana).Zna on i spavati po pola sata,45 min.Navečer već oko 8,pol 9 je gotov.
Jel tvoj Roko dobro spavao preko dana kad je bio manji???
Usput,budi se on i preko noći,ne spava mi još cijelu noćuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 318
16.7.2008 11:34:02   
koka
Tako je i moj Roko. Ujutro smo se budili oko 7 da bi u oko 8:30-9 spavao sat-sat i pol i onda oko 12-12:30 bi zaspao do 15. Navečer bi zaspao oko 9-9:30 al bi najviše 4 sata u komadu spavao. Nismo imali baš neke prospavane noći s njim. Sa godinu i pol je počeo u vrtić tako da je ono jutarnje spavanje izbacio. Sad spava bolje po noći, zaspi oko 9:30 a neki put i kasnije i spava cijelu noć a preko dana oko 13 zna zaspati i spava do 15. To nije uvijek tako neki put mu se ne spava pa ga ne silim al mi onda bude jako nervozan i nepodnošljiv.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 319
16.7.2008 11:43:22   
BUMBIKA
Valjda će ga proći ta faza buđenja po noći!
Evo probudio mi se,pa ga idem spakovati s dedom u šetnju i ručak praviti,pa se vratim kasnije

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 320
16.7.2008 13:21:34   
božica
Bok cure nabrzaka da vas pozz

kokita-slika od Mille je prekrasnauser posted image -tako je lijepo ispala--ko neka bebica  od 2 mj

vidim da pričate o spavanjima-ah to su sve faze koje dolaze odlaze-a oni brzo narastu
samo nešto išćekujemo kod njih-i brzo nam vrijeme proletiuser posted image

kod moje Leone još svakav ritam--------------------user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 321
16.7.2008 13:43:54   
Megica
Može li jedna kava za mene? Ja pijem tursku iako mi svi zabranjuju da je pijem još od one utakmice s turcima. Danas sam baš imala u planu na miru popiti jednu kavicu sama (tako mi je najdraža), kad eto TULUM!!! Cijelo jutro gosti, a uz to je moj Miho tako nervozan jutros i neće da spava, Petra je pala pa cijelo jutro plače, a moja Magdalena je očito meteropat. A sad kad su svi otišli imam hrpu suđa...Bože hvala ti na perilici!!! Pozdrav svima i Božice hvala!

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 322
16.7.2008 13:52:09   
božica
MOŽE MOŽE-kavica---------------)user posted image user posted image -eto Megica srkni si malo da izdržiš dan uz "TULUM"

nema na ćemu-----)user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 323
16.7.2008 13:54:22   
njanja
Bok svima, koliko sma mogla brzo sam pročitala što se dešavalo....Koka, zaključaj kuću i ne puštaj goste user posted image  Kod nas su do sada bili (oism roditelja) samo jedni jakoooo dobri prijatelji koji imaju bebicu od 6 mj i juče moja prijateljica koja živi u americi pa ju nisam vidjela godinu dana i susjedi sa 1. kata, ali sve njih smo mi sami odlučili zvati jer smo znali da ih možemo i "potjerati" ako zagusti.....sada će početi dolaziti ljudi, ali ću si namještavati da mi za početak dolaze samo oni koji mi odgovaraju.....Možda je sebično, ali uopće se ne želim nervirati i jurcati okolo oko negoga koga vidim 1 godišnje, a dolazi zato jer se u tim situacijama jednostavno dolazi.....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 324
16.7.2008 13:57:43   
mirna
Može Megica...I ja pijem tursku, ali rijetko ju ispijem popiti na miru... Tebi je vjerojatno još teže s 3...user posted image

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!