|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
20.7.2008 17:07:01   
mirna
O kakvim okruglicama od sira je riječuser posted image  Stavljajte malo recepte u recepte, pls... ako me nema u bircu koji dan, ne mogu sve  pohvatati za natrag...user posted image

Ja sam malo bolje cure... malog sam stavila spavati malo prije...user posted image danas poslijepodne uopće nije spavao, pa smo otišli sa nenaspavanim djetetom kod bake na ručak... trening za živce.. zato smo morali pobjeći od tamo prije vrijemena..user posted image

bok tonkice! uživaj dok možeš!user posted image  Pitaj njanju kako se ta mirna situacija može brzo promijeniti...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 20.7.2008 17:08:25 >

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 826
20.7.2008 17:13:00   
Ruža
Meni su super, ali ja sam i inače ljubitelj svega slanoga sa sirom, a ove mogu ići kao prilog uz slana jela, mogu se posuti mrvicama ili vrhnjem ili zapeći. Stavim ih u provjerene recepte.

Neka si ti nama Mirna bolje, mali u krpama sad možeš odmoriti malo s nama!user posted image
Evo kavica curke za sve!user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 827
20.7.2008 17:14:46   
Wukovarka
Bas odgovara kava za kaj radnog vremena!
Evo sam nasla ovaj tikeric...a danima vec pokusavam skuziti kak se stavlja....joj, kak puno dana jos imam user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 828
20.7.2008 17:20:29   
njanja
Kuku....ne stignem pročitati što se dešavalo.....Tko će mi ukratko reći??? Ili ipak moram čitati?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 829
20.7.2008 17:21:56   
koka
250 više od Ružeuser posted image . Vidjet ćeš da će i tebi brzo proći.Mirna baš mi je drago da ti je boljeuser posted image . mužić dobro masira, hauser posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 830
20.7.2008 17:32:07   
Ruža
user posted image  Curke osvježenje i za vas!

Wukovarka brzo će to proći... Kad se sjetim kako sam samo čekala da bude pola puta, pa  još  samo 100 dana, leti, leti....user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 831
20.7.2008 17:36:12   
njanja
IZVORNA PORUKA: tonkica

Sa mnom odlično! Curka mi je super. Napapa se, pa mi poslije spava cca 3 do 4 sata. Ne znam za nju. user posted image   Po noći mi se probudi 1 ili 2 put, pa se čak i ja uspijem naspavat. Starno je dobrica!
 Ajme Tonkice, gdje se kupuju tako dobre bebe?Jan je super i jako dobar, ali Mia..... user posted image user posted image user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 832
20.7.2008 17:41:14   
njanja
Odoh ja, lavić se već budi.....

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 833
20.7.2008 17:44:59   
Wukovarka
Svatko svojim putem...ja jos 15 min i gibam na odmaranje...vec me tur boli od sjedenja! 

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 834
20.7.2008 17:50:58   
Ruža
Brišete već curke? user posted image
Hajde onda Njanja ti nam nahrani Jana, a Wukovarka ti nam se odmori. Uživajte u svakom slučaju!user posted image

Neposredna veza do poruke: 835
20.7.2008 17:53:16   
Wukovarka
Nakon ovih 8 sati imam osjecaj kao da sam kopala jameuser posted image a ne sjedila!
I ti Ruza uzivaj...pozdravcek svima!! user posted image
Gibam polako  user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 836
20.7.2008 17:55:30   
koka
Joj ja ne stignem jednom rukom pisat, morat ću se uvježbati malo user posted image . Već vse pobjegle dok se ja snađem.

Neposredna veza do poruke: 837
20.7.2008 18:02:17   
Ruža
Kokita morat ćeš nabaviti onu maramu, pa dok Mila papa da su ti obje ruke slobodne...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 838
20.7.2008 18:04:01   
koka
user posted image user posted image user posted image , imam onu nosiljku al Mila je pre mala za to, dok marama bi baš dobro došla. Razmišljaš ti dobrouser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 839
20.7.2008 18:06:29   
Ruža
ha, ha,user posted image user posted image user posted image  pravo razmišljanje jednog ovisnika....user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 840
20.7.2008 19:25:47   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Majo svaki puta iznova iznenadi me tvoja brzina? Kako se samo uspiješ tako prišuljati i zbrisati prije nego da te primjetim?user posted image user posted image
Brza Majica...user posted image user posted image

šuljam se šuljam...nabrzinu ti ja to, jer ako me netko primjeti neću proći sa samo jednom porukomuser posted image Evo mi se vratili, ali sad nema nikoga ovdje, idemo se premotati, jel mali danas nešto često kaki i brišemo van...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 841
20.7.2008 20:57:48   
BUMBIKA
Hej cure,ima li koga????
Ja bi popila nešta,nije bitno šta samo da je hladnoooooo!!!!
Jel ima zainteresiranih?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 842
20.7.2008 21:01:30   
Ruža
Stiže konobarica!user posted image  Samo kaži Bumbika!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 843
20.7.2008 21:05:03   
BUMBIKA
Šta kažeš da popijem jedno user posted image ???
Di su cure,samo ti i ja smo tu???

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 844
20.7.2008 21:07:25   
Ruža
user posted image  Može Bumbika! Stiže jedno hladno za nas i sve koji nam se pridruže!user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 845
20.7.2008 21:10:57   
BUMBIKA
Hvala!!!
Kako si ti provela dan,jel ti bilo vruće?
Kod nas je danas dosta toplo bilo.Dino mi je malo spavao,pa bio nervozan,sve mu dojadi za 2 min,al evo prošao dan i on zaspao maloprijeuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 846
20.7.2008 21:44:15   
koka
Samo da vas vidim user posted image , moja mala nešto zeza. 

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 847
20.7.2008 21:48:10   
mirna
bok curke! samo vas malo pozdravim... navečer smo bili na dječjem igralištu na bundeku. stvarno je super uređeno, ali već su se našli neki manijaci i nacrtali svastike i svakojake gluposti na sprave za igranje...user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 848
20.7.2008 21:57:35   
koka
To su budaleuser posted image . Tu kod nas su u jedno veče rasturili cijeli parkić i odonda ju u rasulom stanjuuser posted image . Već 10  g,

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 849
20.7.2008 22:01:48   
Ruža
Nakratko sam zbrisala i birtija se polako već puni...user posted image

Mirna baš smo danas komentirali o tom problemu, većina mladeži nam je u komi i uništavalački nasrtojena.  I sve je gore jer nitko ne snosi odgovornost. Ja bi to od malih nogu, još od vrtića kad dijete nešto namjerno uništi neka roditelji plate, pa kad bi platili po peti put poveli bi sigurno računa o tome. Ovako su nam parkovi, dječja igrališta, škole u katastrofalnom stanju i svi žmire i sustav i roditelji.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!