|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 10:57:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1551
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 11:01:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1552
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 11:11:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1553
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 11:13:50   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1554
   RE: "C.bar tatatala"
24.7.2008 11:24:58   
maja
Evo ja malo švrljam i čitam! Noa mi je zaspao pa se idem primiti kučanskih poslova da se malo ugrijem! 

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1555
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 11:57:12   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1556
   [Obrisani korisnik]
24.7.2008 12:06:56   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1557
24.7.2008 12:12:25   
tiha
cure prezivjela sam zubara a sad se idem spremat i idemo kod mame vracamo se u 10 sati navecer hehe!papa

Neposredna veza do poruke: 1558
24.7.2008 12:34:06   
Ruža
Tiha i što kaže čika zubi?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1559
24.7.2008 12:35:17   
koka
Ima li koga, ja bi malo brijala i user posted image si popila dok mi moja djeca daju mirauser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1560
24.7.2008 12:36:26   
mirna
ima mene opet... mali spava, a ja danas ne kuham, narućit ću pizzu!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1561
24.7.2008 12:37:36   
Ruža
Bravo Mirna! user posted image  Ni ja ne kuham danas, ostale mahune od jučer...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1562
24.7.2008 12:40:00   
mirna
Meni je ostalo juhice za malog da ne bude samo na junk food-u...

nisam baš nekak raspoložena danas, valjda je i vrijeme krivo, a fali mi i društva preko dana... razmišljam da odem popodne s malim u grad, ako ne bude kiše...  user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1563
24.7.2008 13:00:02   
koka
user posted image sam skuhala i bas mi pase, a ručakuser posted image , nešto čemo smisliti sad mi se ne misliuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1564
24.7.2008 13:05:58   
lenny
Pozdrav i ovdje i hvala na dobrodošlici.
Več pričate o ručku a ja još sjedim na poslu i nemam pojma, šta ču kuhati.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1565
24.7.2008 13:16:49   
koka
bok njanja, reci mi šta da radim da mi Mila spava više od 3 sata po noćiuser posted image , vidim da tvoj Jan ljepo pajki. Reci mi da je i on kao malkić spavao manjeuser posted image .

(Odgovor članu lenny)
Neposredna veza do poruke: 1566
24.7.2008 13:18:56   
koka
moram presvući moju princezu, odmah ću jauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1567
24.7.2008 13:20:07   
njanja
hej Koka! Ma znaš da smo ga mi čak i budili na početku za hranjenje...Ne znam da li pomaže, ALI...mi ga obavezno svaku večer, idemo šetat ili uz more ili na jedno brdašce blizu Ri, ja se uvjeravam da ga friški zrak iscrpi....Nakon toga dođemo doma, okupamo ga i onda papa...dam mu 2 cice da se napuca user posted image  I onda zaspi....Ili to pali ili jednostavno imam sreće..... Kako Mila spava?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1568
24.7.2008 13:25:44   
mirna
friški zrak je dobar lijek, slažem seuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1569
24.7.2008 13:35:53   
koka
Pa mi izlazimo al ona mi svo vrijeme spava. Nije da se žalim nego sisa svaka 2 sata neki put i 3 sata al mi barem odmah zaspi. Znam da je još mala, ali nema veze dok mi nije budna preko noći trebalabi biti sretna, zar neuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1570
24.7.2008 13:36:53   
mirna
da koka.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1571
24.7.2008 13:39:06   
lenny
Koka, ja sam kod prvog sina imala te sreče, da je mali od početka spavao po 5 sati u komadu, a kad je imao 3 mjesece, noč od 20 sati pa do 6 ujotro prespavao je u komadu.
Ali kot mlađeg sina sve smo nadoknadili. Mali se kao i tvoj probudio na svake 3 sati. To je išlo tako tamo do 6 mjeseca ali tek sa godino i po noč je potpuno prospavao.
Nadam se, da če tvoja djevojčica uhvatiti bolji ritam.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1572
24.7.2008 13:40:54   
koka
Da imaš pravo Mirna, nikad zadovoljneuser posted image . Evo upravo zaspala dok sam ju presvlačila ma user posted image moje malo. Pustila mamu da malo brije. Roko papa paštu i gleda crtiće tako da imam malo fore za  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1573
24.7.2008 13:46:25   
koka
Ma nije baš da se žalim, kao što rekoh bitno da mi odmah zaspi da nema faze buđenja po noći, znam da će i one doći kad krenu zubići. Roko mi je bio puno budniji kao jednomjesečna beba. Samo neka ona sisa i spava kako želi, brzo će to proćiuser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1574
24.7.2008 13:52:41   
koka
user posted image a i ja sam našla vrijeme za brijat pa nema nikogauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!