|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
14.7.2008 20:48:30   
Puli
pljesak za ružu i njenih pet zvjezdicauser posted image

al ćete mi dati posla u 9 mj. da vas stignemuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 151
14.7.2008 20:48:58   
maja
pozdrav Puli, od kad tebe nema na jaji je dosadnooooooooooooooo!
Božice, tek sam sad došla na komp, ostalo mi je ime, nije mi se dalo odjavitiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 152
14.7.2008 20:49:26   
Puli
kokita stavi nam milu malu da ju vidimouser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 153
14.7.2008 20:51:01   
maja
sliku od Mile imaš u kokinom starom albumu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 154
14.7.2008 20:51:18   
Puli
bok majo pusa tebi i noi

i vi meni falite
ali me tempo ovdje duplo umori pa oko desetke zaspim ko klada

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 155
14.7.2008 20:51:45   
Puli
hvala majo idem virnuti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 156
14.7.2008 20:54:10   
Puli
preslatka je
moram vas pozdraviti

puse od mene

isteklo mi je vrijeme koje platih

dojdem opet user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 157
14.7.2008 21:47:28   
koka
E bila nam Puli user posted image . Pusa i uzivaj te. Šta nikoga nemauser posted image . Uspijela sam uzeti MM kompić a prazan birc, idem odna podojiti Milu pa možda virnem kasnije.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 158
14.7.2008 21:53:32   
mirna
ja sam još malo ovdje... uskoro ću na spavanac...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 159
14.7.2008 22:00:05   
koka
evo nešto me zeza Mila, hoče sisu, pa neće ni sama nezna. Ovdje je sada baš friško kako kod vas vrijeme

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 160
14.7.2008 22:08:50   
mirna
I ovdje je friško koka, ali meni paše... u kući je još uvijek jako toplo... Što je s Milom: možda joj se ne da samoj spavati...user posted image

evo jedna slikica s našeg boravka na selu, probam ju ovdje staviti:

user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 161
14.7.2008 22:10:28   
njanja
Ajme Mirna, što je sladak....Prekrasan je!!!!! Hej Koka, cioas, si još tu?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 162
14.7.2008 22:22:07   
Ruža
Curke Bokić! Puli pa već si nas zabrinula što se ne javljaš? Drago mi je da vam je lijepo na moru, izbrćkajte se malo i za nas!user posted image
Mirna bravo za slikicu! Super je! Mali majstor, "dok sam na selu vozim traktor!"...user posted image
Njanja kako si nam ti danas?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 163
14.7.2008 22:25:50   
njanja
A joj Ružo....Jančić danas cijeli dan nijev spavao....onako po 15-20 minuta, ali ne više...a bio grintavvvvvvvv...ne znamo što mu bi....Sad napokon spava....Bili jutros kod pedijatrice, dobra vijest: SUPER napreduje, dobio +1 kg i naraso 5 cm....Do sljedećeg pregleda još nosi uz pampersicu 1 pelenu, a onda najvjerojatnije skida.....Kako si ti? Ti fali posao? Rekla si da si onaj dan bila u komi, baš me zanima kako je sada kad se ne moraš ujutro buditi, žuriti.....Koma prošla, ha???? ha ha ha...Jesi li počela mjeriti fetalne pokrete, ako se ne varam ti si sada u 32. tj???

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 164
14.7.2008 22:26:20   
mirna
Ružo, vidim da živiš daleko od sela. pa to ti auto, a ne traktor.user posted image da te čuje moj miš, bio bi duboko uvrijeđen...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 165
14.7.2008 22:28:43   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

Ružo, vidim da živiš daleko od sela. pa to ti auto, a ne traktor.user posted image da te čuje moj miš, bio bi duboko uvrijeđen...user posted image

Sorry, sorry meni je sve što je crveno i ima prikolicu, nema kabinu traktor...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 166
14.7.2008 22:32:13   
koka
Joj Mirna Vladek je presladak, moj Roko bi uživa s njim user posted image user posted image user posted image . Upravo se izbljubala pošteno pa ju je možda to mučilo. Pa kad non stop sisa. Naguta se zraka i onda ne može podrignuti. Mislim da je to to. Njanja bok Jan baš lijepo napreduje. Nažalost moram vas pozdraviti jer dužnos zoveuser posted image . Laku noć i mirne snove vam želimo.user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 167
14.7.2008 22:35:29   
Ruža
Bravo za Jana! Pravo dobro dečko napreduje!user posted image
Možda ga je ova promjena vremena danas patila? Nam nije lako, a kamoli njima. Sutra će on već po starom.user posted image
Mali frajer!user posted image
user posted image  spavam, buđenje svako jutro u 6 zbog majstora, ništa od uživanja, bolje bi mi bilo da radim, bar ih nebi morala gledati po cijele dane. user posted image  Ovako uživam uz zvukove bušilica, čekića, mješalica....u carstvu prašinetine, cigli, maltera i stupova...
Još nema potrebe za mjerenjem pokreta, Đuro isto tako izvodi radove po trbuhu, zadnjih dana pravi razmještaj po rebrima...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 168
14.7.2008 22:36:09   
njanja
Hej Koka....ode ti već?

-Tagore-

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 169
14.7.2008 22:36:11   
mirna
Koka možda se jednog lijepog dana negdje sretnemo...user posted image

Ružo dobra si!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 170
14.7.2008 22:37:10   
Ruža
Kokita laku noć želimo! Mirno spavajte i lijepo pavajte...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 171
14.7.2008 22:40:12   
koka
Ha ha evo me ipak, poslala Mm na spavanje pa smo ja I Mila ostale jer frajerica je budna. Stavila ju u kolica i neka se skulira možda sama zaspi(sumnjam). Tko zna Mirna možda se i sretnemouser posted image  user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 172
14.7.2008 22:41:52   
njanja
IZVORNA PORUKA: Ruža

user posted image  spavam, buđenje svako jutro u 6 zbog majstora, ništa od uživanja, bolje bi mi bilo da radim, bar ih nebi morala gledati po cijele dane.
 A joj da....zaboravih.... Definitivno se slažem s tobom.....Ali, makar će vam kad se sve završi biti lijepooooooooooooo....Mi smo u 5 mj počeli slagati kuhinju (kuhinja nam je bila zadnja za urediti u stanu i stalno smo odgađali, a onda smo rekli da nam je krajnje vrijeme prije nego Jan dođe)....I uglavnom, ja svaki dan plakala da neće biti gotovo, da ja mogu roditi, da neće Jan doći u prljavo.....tako da dok ne počneš plakati, sve je dobro pa čak i tvoji user posted image  radnici....

-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 173
14.7.2008 22:44:50   
njanja
IZVORNA PORUKA: koka
neka se skulira možda sama zaspi(sumnjam).
 MM je danas na Janu trenirao da sam zaspi....stavio ga je u krevet kraj sebe i nije ga fermao ni 5 % kada je Jan njurgao, a mene je poslao na tuširanje i na RR.....ja to nikad ne bi mogla...on napravi KENJ KENJ i ja ga već dižem....ali koliko god kažu da ne možeš razmaziti jednomjesečno dijete, mislim da možeš, moram malo prestati tako ga dizati na svaki šum.....A tako sam slaba na njega user posted image

-Tagore-

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 174
14.7.2008 22:50:00   
koka
Ma ja sam za Roka više skakala moram priznat. Sad kad počne njurgati pustim ju malo i neki put se sama smiri. Znam da je to prerano za neke filozofije. Al slobodno ga mazi jer to brzo prođe.Evo vidiš cura zatvara okice i baš bi mogla zaspati. vidjet ćemo.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!