|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
25.7.2008 22:34:28   
božica
IZVORNA PORUKA: piggy

netko je trazio kameru,evo ja cu vam posudit i kameru i snimatelja   
user posted image kaj posudituser posted image ja sam se već poslužila sa strićekom i kamerom----gdje si tiha da se uskladite ti i strićek kamerMAN user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1901
25.7.2008 22:35:28   
piggy
taman sam donjela sampanjac da nazdravimo za dolazeci vikend,a posebno za nase drage cure.IRA I EMA ovo je samo za vas,budite lijepe,pametne i najvaznije zdrave!
                              user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 25.7.2008 22:36:17 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1902
25.7.2008 22:35:43   
Candy
lete,lete dani...starimo curke,starimouser posted image user posted image user posted image ...svakim danom sve više user posted image user posted image user posted image !

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1903
25.7.2008 22:39:29   
piggy
imam osjecaj da su danas svi uspavani ili su vas izmorili partyji
user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1904
25.7.2008 22:40:29   
Ruža
  Evo i mene! Gosti otišli, mm pred tv_om dobio smoki umjesto palačinki i mirujeuser posted image , a ja na party!user posted image
Gdje ste stale?user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1905
25.7.2008 22:40:39   
Candy
tiha se usklađuje sa djecom i mužem,he,he...kamera će morati pričekati ali zato je tuuuuuuuuuuuuu:::
PIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYY za show.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1906
25.7.2008 22:43:05   
piggy
ti si svog muza sredila isto kao i ja svog,samo sto sam ja svom muza nahranila palacinkama i sad gleda boks

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1907
25.7.2008 22:43:20   
Candy
Welcome,Ružo user posted image !Pa brzo su vam gosti otišli?Ili si to ti odradila u rukavicama,ha,ha.....Kak vam je prošlo druženje,kaj,bila vam je rodbina ili frendovi,kumovi?user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1908
25.7.2008 22:45:57   
Candy
Moj dragi je dobio napolitanke i isto gleda neki sport,svako na svom mjestu - nema borbe za komp...njemu dobro - meni još bolje,he,heuser posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1909
25.7.2008 22:46:29   
božica
piggy ti si za žurkuuser posted image i nakupovala cugu a ono ------ )sve se srame kao fine cureuser posted image

ma ja bi bila brža al me komp usporaaaaaaaaaavvvvva

ŽIVJELE Ema i Ira-juhuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tiha ti se izbori za svoje mjesto za kompom-tihauser posted image tihauser posted image tihauser posted image tihauser posted image tiha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam svoga sprašila neka ide u podrum spavati u  svoju malu sobicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1910
25.7.2008 22:48:43   
njanja
evo meeeeee....bili gosti pa bili u šetnji pa uspavljivanje...sad sam s vama

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1911
25.7.2008 22:48:53   
Candy
božo,kako si okrutna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1912
25.7.2008 22:50:23   
mirna
mi imamo svaki svoj kompjuter, tako da je mir u kući...user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1913
25.7.2008 22:51:17   
Candy
bok njanja...i tebi su bili gosti kao Ruži?sve ste večeras neke odsutne,valjda zato kaj je petak pa se opuštate?Mislim,meni petak puno znači jer šljakam pa čekam vikend ko luda user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1914
25.7.2008 22:51:25   
Ruža
Navratili prijatelji, sutra idu u svatove pa će večeras ranije u krpe. Inače volim goste, ali kad mi je kuća u rasulu i džumbusu nisam baš raspoložena. user posted image
Što se nudi za popiti curke?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1915
25.7.2008 22:58:52   
piggy
user posted image      EVO MENI SE VEC VRTI U GLAVI DOK VAS CEKAM,NEZNAM KOJA MI JE OVO PO REDU.OD DANAS VISE NE PIJEM JER SAM POCELA LOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1916
25.7.2008 23:01:30   
piggy
MOLI SE PULI DA POSJETI PJESMARICU RR.UNAPRIJED HVALA,NARAVNO I VI DRUGI DA NEBI REKLI DA SE NE ZELIMO DRUZIT.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1917
25.7.2008 23:02:15   
Ruža
Piggy nema straha od ovih virtualnih pića, slobodno se uživi!user posted image
Ja bi sada čašu nekog finog crnog vina....

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1918
25.7.2008 23:04:35   
njanja
Bili frendovi, moj kolega s posla s koji s super slažem i njegova žena....S njima nam vrijeme proleti, tako da su sa nama na kraju bili i u šetnji jer nam 2 h nije bilo dosta....A jan spavao na ramenu od frendice...sviđala mu se user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1919
25.7.2008 23:12:48   
piggy
evo vina user posted image uz svijece,malo romantike

user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1920
25.7.2008 23:13:27   
Candy
i kod nas je često prometno...nekak više dolaze ljudi k nama nego kaj mi idemo k njima....ali volimo goste,naravno...ali Ružo i mi kad smo imali radove nije nam puno ljudi dolazilo,jer ih naprosto nemaš kamo staviti user posted image ...ali,zato kad je sve bilo gotovo:navalite u novi ambijent user posted image .....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1921
25.7.2008 23:13:38   
Ruža
Ha, ha, rano je krenuo mali šarmirati okolo...user posted image  A kad vidiš te okice i pogled.... tko bi mu odolio...user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1922
25.7.2008 23:14:45   
piggy
a poslije bacimo svi zajedno partiju pokera
user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1923
25.7.2008 23:16:15   
Ruža
Candy potrpamo se mi nekako, ali mi je bed zbog nereda..user posted image
Piggy hvala na vinu user posted image ,mmmmm baš po guštu!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1924
25.7.2008 23:17:30   
Ruža
Piggy ne bih poker, jel ima kakva ekipica za belu?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!