Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Posvajanje starije djece 20.4.2009 21:30:59
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da ne bih imala hrabrosti za to Divim se ljudima koji to mogu i za mene su takvi ljudi pravi zemaljski andjeli....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 20.4.2009 21:33:04
|
|
|
|
novamama
|
mislim da bih...tko zna, možda i hoću....uz jedan iskren odos pun ljubavi i poštovanja sve je moguće....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 21.4.2009 10:59:31
|
|
|
|
zaba
|
da,ako ne uspijemo imati svoje,Lucija će dobiti brata i sestru.Nadamo se da bi mogli,raspitivali smo se,pa recimo do 10 god dvoje djece.
|
|
RE: Posvajanje starije djece 28.6.2009 0:45:45
|
|
|
|
Viky
|
da,željela bih posvojiti i starije dijete.Naime,moj razlog je čisto humane prirode,a ne zbog toga da želim imati dijete.Jedini problem je mm,koji za to nema petlje.On radi sa djecom koja su,između ostalog,usvojena i nagledao se svega i svačega.Razumijem ga,ali moja želja je velika i več ga godinama nagovaram ...
|
|
RE: Posvajanje starije djece 13.7.2009 7:30:08
|
|
|
|
inna
|
Bi, ali mm nije nikako za to. On se boji da nebi mogao onako iskreno voljeti to dijete. Obožava djecu, ali kaže da ga je strah i da to onda nebi bilo fer prema tom djetetu. Iskren je i to poštujem, mada moram priznati da baš i ne razumijem jer ja djecu obožavam.
|
|
RE: Posvajanje starije djece 14.11.2010 20:14:51
|
|
|
|
lee
|
plemenito jako,ja bi posvojila jedno djete do 10god..ali moram biti 5god u braku tako da još moram čekati.taj naš zakon....
|
|
RE: Posvajanje starije djece 27.8.2012 23:05:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Hey ja sam jedino djete svojih roditelja imam 15 godina i ne želim mlađeg brata ni sestru do ove godine nisam razmišljala ni o starijem bratu ili sestri,ali sve se promjenilo.Moja želja je da moji roditelji mi posvoje starijeg brata jer mi treba netko da mi daje savjeta i da se družimo....Ja ne znam kako da svoje roditelje pitam o tome jednostavno me sram molim vas ako imate bilo kakvo rješenje da mi pomognete
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!