Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Školska torba na kotače 20.4.2009 22:07:49
|
|
|
|
novamama
|
a i ti pitaš gluposti, pa nisu bitna dječja leđa i kičma, nego tko kome koji rođak naprdi koju knjižurinu prepunu grešaka...pa neka mali tegli... jooj, strah me kakva ću bit na roditeljskim sastancima
|
|
RE: Školska torba na kotače 20.4.2009 22:11:59
|
|
|
|
curice
|
torba moje Anđele je jako teška i meni,a da ne govorim njoj. Tri knjge i bilježnica iz matematike,dvije knjige i bilježnica iz hrvatskog,oprema i tenisice za tjelesni.......,a kičme kod djece sve iskrivljenije
|
|
|
|
RE: Školska torba na kotače 20.4.2009 22:17:15
|
|
|
|
novamama
|
ma može ih svih skupa biti sram
|
|
RE: Školska torba na kotače 21.4.2009 8:59:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni ta torba zgleda kao ona za na plac.....grozno jednom rijecju
|
|
RE: Školska torba na kotače 21.4.2009 9:05:14
|
|
|
|
ZVRK
|
zbog teške torbe su curicu koju sam u puli čuvala morali voziti roditelji ili netko drugi jer nije mogla da nosi torbu(a nije imala kotačiće). imala je jedva 20kg
|
|
RE: Školska torba na kotače 21.4.2009 9:19:04
|
|
|
|
troubled
|
najteža situacija je s djecom koja su u boravku...oni ponedjeljkom nose sve u školu odjednom i petkom vraćaju...tada su te torbe zbilja užasno teške... kad god mogu odem po paulu u petak i nosim torbu umjesto nje...ispočetka sam išla i ponedjeljkom ujutro, ali mi je s magdom sad to prerano... lani i preklani, kad nije bila u boravku torba je bila podnošljiva...dogodio bi se neki dan da je teža, ali ništa previše... tu mogu jako pomoći i učiteljice...dio knjiga se ostavi u školi, torba se maksimalno rastereti... ukoliko se ne sjete one same, možete im predložiti i vi, kao roditelji, takvu mogućnost a što se torbe tiče, uvijek sam za kvalitetnu anatomsku torbu, koja (makar i teža) ravnomjerno raspoređuje teret na leđima nego za ove na kotačiće...u svakoj školi ima i stepenica...a opterećenje na kralježnicu je mnogostruko veće ako se torba poteže, pa odigne, pa malo nosi, pa sve ispočetka nekoliko puta...i najčešće kad se prenosi preko dvije-tri stepenice (tko bi je za to stavio na leđa) opterećenje je preveliko i nepravilno raspoređeno...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!