Cybermama -> RE: Mladi i droga (22.4.2009 11:03:10)
|
draga zvonki,nemoj biti kritična,razgovaraj s njom,pusti joj da ti se otvori da ti kaže što je muči.jer ako za drogom poseže iz očaja i tuge njoj u životu fali dobar prijatelj,nemoj nikoga alarmirati jer ćeš onda napraviti još goru stvar,ona će se osijećati izopćeno,izigrano,posramljeno i povući će se u sebe.ovo ti mogu sa sigurnošću tvrditi jer su se takve stvari događale mojim prijateljicama u vrime eksperimentiranja.ako je probala samo kokain,ne bi trebalo biti problema jer za njega malo tko u hrvatskoj ima novaca da bi se na njega mogao nakačiti.veći problem je heroin koji danas u puno manjoj upotrebi nego je bio prije 15-ak godina,a i većina mladih koji eksperimentiraju s drogom ga se boje jer su svjesni da bi se mogli nakačiti. i ja sam dosta toga probala.u razdoblju od 15godine,do negdi 20.ali ne iz tuge i očaja,nego iz zabave i radoznalosti,financijski mi je bilo dostupno sve.mislim da puno više mladih eksperimentira s drogom od onoga što smo mi svjesni i od onoga što mi znamo i vidimo.nikad nisam mislila da bi se mogla nakačiti jer kako ja to kažem ja sam to konzumirala rekreativno[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] od zabave do zabave.roditeljima sam to sve priznala prije 2-3godine,bili su šokirani i zgroženi.iako su primjetili moje čudno i ekscentrično ponašanje u pubertetu i podosta su me kontrolirali,nisu skužili jer nikad prije nisu imali kontakt s drogom,a ja sam se družila sa finim dečkima i curama,tako da su to sve pripisivali pubertetu.bolje da nisu saznali u to vrime jer bi završila u komuni,a ovako sam završila i srednju i višu školu i danas sam normalna i ne pada mi na pamet da bi to opet probala ili činila.
|
|
|
|