Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Ženin karakter određuje njen odnos prema djeci 27.4.2009 12:39:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Način na koji će se žene nositi s izazovima trudnoće i majčinstva odredit će njihov karakter, kaže britanska psihologinja Linda Papadopoulos. - Poznajete li sebe i svoj način reagiranja dovoljno dobro, lakše ćete kontrolirati emocije, donositi ispravnije odluke i bolje se prilagoditi novoj situaciji - ističe dr. Papadopoulos. Kako bi budućim majkama pomogla da se što bolje prilagode drukčijem načinu života, objasnila je ponašanje i navike pet najčešćih tipova majki dajući savjete za svaki tip pojedinačno. Tako je žene koje traže informacije bez prestanka i iz svih mogućih izvora nazvala “zabrinutim majkama”. Količina informacija koju ove brižne majke upijaju iz knjiga, časopisa i internetskih članaka može izazvati zbunjenost i sumnju u vlastite odluke. Važno je zato koncentrirati se samo na nekoliko glavnih, vjerodostojnih izvora. Drugi tip - “alfa mama”, natjecateljske je i dominantne prirode. Zna sve informacije o djeci prije svih prijateljica koje ju često traže savjet. Unatoč novitetima i trendovima, treba znati što je najbolje za nju i za dijete, ističe dr. Papadopoulos. 'PROFESIONALKA' UVIJEK IGRA NA SIGURNO Veoma organizirana i sistematizirana, ako je riječ o njenome djetetu, “profesionalka” neće riskirati. Pripremljena na sve slijedit će savjete stručnjaka i igrati na sigurno. No katkad je lijepo opustiti se i uživati u trenucima s djetetom, ističe psihologinja. 'MAJKA PRIRODA' ŽELI ŠTO PRIRODNIJI NAČIN ŽIVOTA Trudnoću će iznijeti obučena u prirodne materijale, jedući zdravu, organsku hranu. Ljubiteljice su alternativnih lijekova. Majkama koje “žive u skladu s prirodom” doktorica savjetuje da, budući da je sada tu i dijete, usklade navike s onime što je najbolje za bebu. ZA 'BEZBRIŽNE MAJKE' NE POSTOJE PROBLEMI Žena bezbrižnoga životnog stava, vjerojatno putnica i pustolovka sklona rizicima, jednako će se odnositi i prema majčinstvu. Ovom tipu žena važno je da, osim misli o divotama majčinstva, prethodno dobro prouče i promisle o svim izazovima koje ono donosi.
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:47:09
|
|
|
|
zaba
|
ja sam profesionalka,jel to dobro ili loše?
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:50:29
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja....mislim da se trebamo malo opustiti
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:54:35
|
|
|
|
mirna
|
ove kategorije su skroz crno-bijele.. možda sam ja najviše profesionalka ali sigurno ne sasvim...
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:55:19
|
|
|
|
dominik
|
ja ne spadam u nijednu kategoriju
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:58:22
|
|
|
|
zaba
|
kad mi netko kaže da sam baš fora mama,dođe mi da umrem od smijeha.Pa ja se stvarno teško opuštam,znam biti beskrajno kruta i ko kobac nad njom.Možda se to na prvu ne ćini tako,ali je.Volim otkačiti,naravno,al imam visinske pripreme prije toga.
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 12:59:19
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: dominik ja ne spadam u nijednu kategoriju ,ti tikici i meni trebaš davati lekcije opuštanja
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 13:04:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja se nisam pronasla ni u jednoj kategoriji...jos jedan dokaz da sam van serijska!!!
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 13:08:40
|
|
|
|
Zvonki
|
Nisam se baš našla u nijednom od ovih kategorija . Mislim da sam od svega ponešto. Što znači: ja sam savršena majka!!! Takve je dr. Papadopoulos zaboravila spomenuti!
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 13:13:38
|
|
|
|
zlato_tatino
|
Ma ja sam Blizanac u horoskopu ja sam cesto malo jedno,malo drugo pa tako i sad,a nije to nesto lose,mada moze biti problem
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 13:16:34
|
|
|
|
gljiva
|
ja sam isto neki mix tog svega
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 13:56:43
|
|
|
|
Lady3
|
Od svega sam pomalo,i to je najbolji mix..
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 14:08:50
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: zlato_tatino Ma ja sam Blizanac u horoskopu ja sam cesto malo jedno,malo drugo pa tako i sad,a nije to nesto lose,mada moze biti problem I ja sam blizanac i mix toga svega .... pravo savršenstvo...
< Poruku je uredio Thea -- 27.4.2009 14:09:11 >
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.4.2009 19:20:42
|
|
|
|
božica
|
u svemu sam se našla
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 28.4.2009 14:54:19
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: dominik ja ne spadam u nijednu kategoriju Ni ja.
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 28.4.2009 17:15:23
|
|
|
|
kitty
|
ni ja se ne nalazim u ni jednoj
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 28.4.2009 22:42:29
|
|
|
|
novamama
|
ja sam od svega po malo: treba imati reda i pravila, treba biti i bezbrižan, a ne napet stalno, i ne treba slijepo slušati doktore nego i svoje srce....
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2010 21:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ženin karakter određuje njen odnos prema ... 27.8.2010 18:29:34
|
|
|
|
pakić
|
I ja se slažem. Puno toga nam je urođeno, treba slušati unutarnji glas... I ja sam kombinacija, nekad ljuta, nekad kruta, ali najčešće samo MAMA
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!