Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:01:45
|
|
|
|
Lady3
|
evo ti ,loviiii
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:04:44
|
|
|
|
Zvonki
|
Lady, hvala! Nema nam nikog danas?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:12:07
|
|
|
|
Lady3
|
pusto je da,odoh i ja na fb..
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:16:14
|
|
|
|
uspavana
|
evo i mene malo kod vas... šta ima novoga? kako ste mi vi curke, lady, zvonki?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:17:42
|
|
|
|
Zvonki
|
Ej uspavana, baš sam se pitala maloprije gdje si? Jesi dobro?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:19:03
|
|
|
|
Lady3
|
ja ok,kikači u krevetu.. kako si ti?Zvonki jesi bila na roštilju?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:20:09
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ej uspavana, baš sam se pitala maloprije gdje si? Jesi dobro? da, jesam..hvala na pitanju... kako si se ti provela jučer? meni je bilo super cijeli dan..zabavljali smo se i nauživali.. jedino što je meni vještica stigla jučer ujutro, i imala sam neke čudne bolove...al poslije tablete bila sam super... jedino što ovo sad znači još jedan mjesec čekanja...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:24:44
|
|
|
|
Anoniman
|
vece cure, kako ste? evo i ja malu uspavala, mm na svadbi nekoj...ne radi mi fb
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:26:18
|
|
|
|
Zvonki
|
Ej cure, hvala dobro sam. Lady, nevrijeme nam je roštilj pokvarilo. Završila sam s curama u kafiću pijući topli kakao .Al' dobro, buša je puna, prepuna, rekla bih . Uspavana, žao mi je zbog vještice...Više sreće sljedeći mjesec! I meni treba svaki čas stići.
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:27:37
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca ...ne radi mi fb Bok Nellyca! Očito ni Lady ne radi fb, čim je ovdje! Idem ja provjeriti kakvo je stanje!
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:29:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Meni radi bez problema...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
mene nece da uloguje, pa nece nebitno, to je mozda znak da idem da spavam, posto me je Sara sinoc izmucila bas bas, nadam se da ce nocas biti bolje...
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:32:06
|
|
|
|
uspavana
|
hvala ti zvonki!! a kako brzo vrijeme prolazi brzo će proći i ovaj mjesec a gdje ste bili da je kiša padala? u gorskom kotaru je bio popodnevni pljusak...al samo na 10-tak minuta i to je bilo to..inače je bilo sunčano i toplo..predivno vrijeme za druženje... a baš smo uživali...većina društva već ima djece, pa je mm bio glavni i odgovorni "krivac" za igru s klincima...stvarno je super baš sam ponosna na njega!! al je jadan zaspao 5 minuta nakon što smo došli doma..jadan umoran, ali zadovoljan...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:32:46
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca mene nece da uloguje, pa nece nebitno, to je mozda znak da idem da spavam, posto me je Sara sinoc izmucila bas bas, nadam se da ce nocas biti bolje... i ja se nadam da ćeš se ove noći odmoriti bolje
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:39:42
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma bili na Jarunu! Brat od mm napravio roštilj i nije ga baš poslužilo vrijeme Nek se mužić navikava, nije lako držati tempo od djece (a tek troje djece )
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:43:41
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ma bili na Jarunu! Brat od mm napravio roštilj i nije ga baš poslužilo vrijeme Nek se mužić navikava, nije lako držati tempo od djece (a tek troje djece ) to sigurno! baš me jučer zezao kad smo sjeli u auto...u stilu...jesi ti sigurna da mi hoćemo djecu?! jesi ti vidjela kaj oni rade od mene?! al mislim da je i on uživao možda i više nego klinci.. žao mi je što vas vrijeme nije poslužilo s roštiljem!! morat ćete ponoviti uskoro...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:49:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Baš vam želim svu sreću svijeta da brzo dobijete malog anđela! Ne brini za propali roštilj. Curama se svidio. Bila je to prava mala avantura za njih.Ono, kiša, trčanje, skrivanje i sl. Djeca u svemu vide sreću i zato su super!
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:52:04
|
|
|
|
uspavana
|
dobro je znati lijepo iskoristiti svaki trenutak bez obzira na sve što se događa oko nas... i mi bi trebali iz svake situacije izvuči najbolje za nas... hvala ti puno, draga... i mi se nadamo istom inače, što si danas radila? kako ti je protekao dan? mm je jutros otišao na posao..trebalo je nešto završiti... a ja sam više manje ljenčarila doma...baš mi se ništa nije dalo.. osim što sam uspjela otići do trgovine i speglati veš..čak sam i ručak dobila od tete i onda smo cijelo popodne preležali pred tv-om mm i ja... i gledali neke filmove...ludnica..
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:55:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece cure,evo i mene malo da vam se javim..... kako ste mi,jel rodila jos koja cura....
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 22:57:04
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga vece cure,evo i mene malo da vam se javim..... kako ste mi,jel rodila jos koja cura.... večer i tebi... kako si? šta ima kod tebe? nažalost od ostalih cura još nema novosti... barem ne na raji...još čekamo
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 23:00:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
mi u zd i moram priznati da bas uzivamo..... klinci spavaju,mm gleda tv a ja dosla malo viditi sto ima,ma ful mi je ovdi spor internet pa mi se preko dana neda ni spajati proslavili juce toniju rodjendan,sve bilo super a on ful uzbudjen.....
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 23:07:04
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 23:08:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Birc "miris sočnih jagoda" a jagodama ni traga ? Stižu!
< Poruku je uredio Zvonki -- 2.5.2009 23:09:51 >
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 23:11:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja se posluzila
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 2.5.2009 23:14:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Samo uživaj! Evo i za one hrabrije.
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!