Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:15:40
|
|
|
|
m600
|
jupiii još malo i eto je ma sigurno će se tm super brinuti za kindače dok ste vas dvije u bolnici jel te strah još uvijek ili si se malo opustila? ja nekako zadnjih dana samo o porodu razmišljam i užasno me strah ja mislim da ću se tamo početi derati i neću htjeti raširiti noge... ma već me jakoooo pere strah još ću ja tebe udaviti u 9mj da mi sve objasniš..može?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:18:18
|
|
|
|
ejmama
|
I ja se bojim, kad sam išla u polikliniku da me pregledaju rasplakala sam se kad sam vidjela doktora Tko zna kakva ću biti ovaj put, ali ako budem mogla uzet ću epi.
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:18:47
|
|
|
|
ninolina
|
pa je gle strah me ali znam po koga idem, sad samo razmišljam da s bebom bude sve ok a ostalo čemo nekako. Nije me strah poroda jer je moj dok dežuran pa znam da mio je na raspolaganju, ali da je nelagodno je. Ma i tebi će to brzo doći i proći kad vidiš svoju mrvicu.
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:22:18
|
|
|
|
m600
|
ajoj i meni je tako... najradije bih se kod kuće porodila ma ja sam inače strašljiva od bolnice... prva 3 pregleda sam bježala ginekologu po stolu a bome mi ni sad nije svejedno kad idem na pregled,sva se nekako ukočim na stolu a tek kad idem vaditi krv toliko se znam uplašiti da mi kap krvi neće izaći i sad trebam ja takva strašljiva roditi
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:25:17
|
|
|
|
ninolina
|
Ajoj budeš i ja sam takva već sam htjela da doma to sve obavimo. Ali nejde . Još kako ja kažem rodit ću nekako ali ostanak tamo me užasava
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:27:06
|
|
|
|
m600
|
e i mene najviše boravak tamo ubija...još ako ne daj Bože pođe nešto po zlu pa budem morala na carski i onda moram ostati 8 dana tamo
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:27:32
|
|
|
|
Kika83
|
Jutro svima koliko vas ima Ninolina pa opet si tu
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:30:33
|
|
|
|
ninolina
|
To i mene muči al tjerat ću ja Iris van kud treba Kika bokić a ja do petka uredno tu a onda sa članom više. Kako si ti? Jučer sam malo čitala tvoje poruke, djeluješ mi veselije, bolje nego proteklih par dana, tjedana?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:31:50
|
|
|
|
m600
|
na pravu rupu ćemo tjerati joj veš me čeka a ne da mi se
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:34:52
|
|
|
|
ninolina
|
I mene pegla al bude pričekala još malo
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:39:38
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: ninolina To i mene muči al tjerat ću ja Iris van kud treba Kika bokić a ja do petka uredno tu a onda sa članom više. Kako si ti? Jučer sam malo čitala tvoje poruke, djeluješ mi veselije, bolje nego proteklih par dana, tjedana? Da, da puno pozitivnija sam Neznam šta mi se desilo Šteka i vama raja ili samo meni
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:40:23
|
|
|
|
Ninaa
|
pozdrav svima, ime birca je super, obožavam jagode, ovo ljeto ću poluditi nesmijem ih jesti, a imamo ih pun vrt. Znači tvrdoglavi kikači se nedaju van i ljute mame? i mi jučer imali loš dan problemi s grčevima, probavom katastrofa, dok joj nisam dala kapi užas, jel ima tko s tim iskustva, davat po potrebi ili? ninolina još malo? jel iris velika beba? kod kojeg si doktora?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:40:36
|
|
|
|
ninolina
|
i meni šteka , Ma super da si bolje, primjeti se
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:41:14
|
|
|
|
Ninaa
|
kika kaj je bilo s onim retriverom kojeg si htjela udomiti?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:41:21
|
|
|
|
m600
|
ajoj i peglu sam zaboravila meni je s rajom sve ok kika drago mi je da si bolje... drži se i misli pozitivno...kad to sve prođe brzo ćeš imati
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:41:41
|
|
|
|
ejmama
|
Davaj ih po potrebi, tako sam ja.
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:41:57
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: martina ks pozdrav svima, ime birca je super, obožavam jagode, ovo ljeto ću poluditi nesmijem ih jesti, a imamo ih pun vrt. Znači tvrdoglavi kikači se nedaju van i ljute mame? i mi jučer imali loš dan problemi s grčevima, probavom katastrofa, dok joj nisam dala kapi užas, jel ima tko s tim iskustva, davat po potrebi ili? ninolina još malo? jel iris velika beba? kod kojeg si doktora? koje kapi dajes? sab simplex ti idu u svaki obrok babinoss max tri puta dnevno po potrebi kazu...iako sve je to limunadica (rekla teta u lljekarni) tak da...
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:42:52
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: martina ks kika kaj je bilo s onim retriverom kojeg si htjela udomiti? Još ženska nezna šta če biti, traži riješenja sa svih strana. Do 6mj če se sve znati, tada se seli
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:43:26
|
|
|
|
ninolina
|
Bokić Martina nije prevelika 3200 taman . Vodila sam trudnoću kod Lencura tj. Alebića a na dogovor za porod sa Lepušičem. Zašto nebi jela jagode. Probaj malo pa češ vidjeti
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:43:51
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: m600 ajoj i peglu sam zaboravila meni je s rajom sve ok kika drago mi je da si bolje... drži se i misli pozitivno...kad to sve prođe brzo ćeš imati Hvala, i ja tako mislim. Možda ne odmah ali doći će bebač Kako si ti?
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:46:04
|
|
|
|
Candy
|
Evo mene,vratila se na čašicu razgovora ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:46:53
|
|
|
|
ninolina
|
o candy sad moram nešto slatko pojesti. Uvijek pomislim na čokoladicu kad si ti tu
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:46:57
|
|
|
|
Kika83
|
Ejla Candy, neradiš danas?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.4.2009 10:48:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 29.4.2009 10:48:53
|
|
|
|
ninolina
|
Koliko još brojiš ninolina? evo do petka 2 dana
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!