Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 13:31:30
|
|
|
|
Candy
|
Bok Bumbi,kako si,maleni spava,nadam se ... Tiki,duboko diši !
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 13:33:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Spava,spava.... popodne idemo malo do grada u šetnjicu i po trgovina malo prošvrljati... Kako si ti? Jel to nama Mate još nije stigao?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 13:40:57
|
|
|
|
Candy
|
Mate se ne da,tvrdi orah ...Jadna naša Martica ... Ja sam ti dobro,Bumbi,ne žalim se ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:22:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne pomaze disanje...a da mozda ubijem nekoga....mozda bi mi bilo lakse
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:23:55
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ne pomaze disanje...a da mozda ubijem nekoga....mozda bi mi bilo lakse
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:26:38
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ne pomaze disanje...a da mozda ubijem nekoga....mozda bi mi bilo lakse Vidim ja da ona pivica sinoć nije dala rezultata,pa moram uzeti stvar u svoje ruke ...Izvoli draga ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:30:56
|
|
|
|
Candy
|
Cure,ja vas pozdravljam,moram ići do dućana... Do kasnije,pa-pa ...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:33:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Jos su mi nestale i sve slike sa kompa....kao da ih je netko progutao. I stavim program da mi ih nadje na hard-u i nema sanse....doslovno nestale. Nema ih ni na hardu
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:35:48
|
|
|
|
vjerae
|
Da nije virusu pitanju
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:37:01
|
|
|
|
tikica_69
|
Nije...imam zastitu i na kompu i na whieless routeru.....ma pojma nemam sto mu je danas
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:42:00
|
|
|
|
vjerae
|
Nadam se svakako da nije ništa
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:48:59
|
|
|
|
m600
|
hej curke bokić...kako je?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:49:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Ah....na putu sam da komp naguram kroz prozor 12. kata, pazeci pritom da ne ozlijedim nekoga od djelatnika Geometrike koji rade na sanaciji moje zgrade i koji mi ispijaju krv vec mjesec dana svakodnevnim struganjem i nabijanjem po fasadi
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 14:59:58
|
|
|
|
mariola
|
Cure pozdravljam vas. Idem doma Večeras mi možda dođu seka i nećakinja, jedva ih čekam viditi. Seko dođi
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:04:06
|
|
|
|
mirna
|
tikica prije nego što sam otišla odmarati bacila si mikrovalno, a sada si već na kompjuteru.. da li je još nešto ostalo? idem sada po malog u vrtić, nemoj ništa bacati pola sata da mi ne padne na glavu... joj cure kako sam koma, sada sam si malo odrijemala pa sam još uvijek ...
|
|
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:06:18
|
|
|
|
m600
|
pozz mariola uživaj sa sekom
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:08:47
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: m600 hej curke bokić...kako je? evo, ide laganini... kako je kod tebe? došla sam malo pozdraviti društvance
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:12:00
|
|
|
|
m600
|
i kod mene je super,malo vrijeme zeza ali ok i ja sam maloprije došla vidim mate još nema
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:15:59
|
|
|
|
uspavana
|
opet ja...sve zaboravim...gdje si ti? mislim kad te vrijeme zeza... evo, tu kroz prozor izgleda sunčano...al mislim da vani puše neki vjetar...al to ću vidjet kad završim danas s poslom i izađem iz ureda da, izgleda na ga nema još...valjda će uskoro!! kako se ti držiš?
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:18:33
|
|
|
|
m600
|
slavonski brod oblačno je a nikako da padne ta kiša....ma ja sam sva neka u letu ovih dana...nešto mi se počelo raditi kako je tebi u zg? još sutra i vidjet ćeš svog dragoga
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 15:19:10
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mirna tikica prije nego što sam otišla odmarati bacila si mikrovalno, a sada si već na kompjuteru.. da li je još nešto ostalo? idem sada po malog u vrtić, nemoj ništa bacati pola sata da mi ne padne na glavu... Istusirala sam se pa sam malo dosla k sebi
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 16:18:35
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: m600 slavonski brod oblačno je a nikako da padne ta kiša....ma ja sam sva neka u letu ovih dana...nešto mi se počelo raditi kako je tebi u zg? još sutra i vidjet ćeš svog dragoga da, još sutra!!! baš se radujem...dobro da je tjedan brzo prošao...i da danas imam još posla za završiti, tako da sutra mogu što ranije krenuti prema kući aaa...slavonski brod...tamo još nisam bila... uživaj mi!!
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 16:20:45
|
|
|
|
FIONA
|
curke gibam..mala se budi..kissi kissi...
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 16:22:28
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja idem malo odmoriti. Napokon su ovi prestali nabijati, komp mi se stabilizirao a moram kasnije ici raditi pa da bar malo otegnem papke.....
|
|
RE: CB-miris sočnih jagoda 7.5.2009 16:24:15
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: FIONA curke gibam..mala se budi..kissi kissi... uživaj!! i ti tikica isto ...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!